reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczynki
Witam nowe mamy Aniolkow,swiatelka dla iskierek (*)(*) Zostancie z nami,dziewczyny sa super,zawsze sluza dobra rada i pomoca w kazdej sprawie. Ja zarowno po pierwszym jak i po drugim poronieniu znalazlam tu wielka pomoc,nie wiem gdzie bym teraz byla,gdyby nie dziewczyny.

Sorki,ze tylko o sobie,ale mialam tak tragiczny weekend,ze myslalam,ze sie po prostu przekrece.W sobote nie moglam sie obudzic,wstalam jak pijana,doslownie zataczalam sie,wzielam tabsy i polozylam sie. Mlody obudzil mnie przed 10 swoim : "mamusiu,spisz jeszcze? a juz nie spisz?" Wstalam,ubralam sie ,ale w glowie tak jakbym wypila nie wiadomo ile,no helikoptery doslownie.Zjadlam sniadanie,choc praktycznie nie chcialo mi sie jesc.Ogarnelam szybko z grubsza i o 10:30 spalam znowu. Jak przez mgle pamietam,ze moi faceci gdzies sie wybierali. Potem przebudzil mnie maz pytaniem gdzie jest mlody? Zerwalam sie z lozka,nie wiedzialam,co sie dzieje,i gdzie do cholery jest maly? Wystraszylam sie tak,ze myslalam ze zemdleje, w glowie nadal helikoptery. Dopiero po dluzszej chwili dotarlo do mnie,ze maz zaprowadzil mlodego do mojej bratowej ,a sam musial cos zalatwic,myslal,ze w tym czasie wstane i pojde po niego. Dodam,ze byla 14:40 :szok: To nie jest normalne,nie wiem co sie dzieje,do konca dnia chodzilam jak pijana. Polozylam sie przed 10 bo juz bylam nie przytomna i uwaga,wstalam o 8 bo mnie mlody obudzil,nie wiem,do ktorej bym spala. Rece opadaja,nie wiem,czy to reakcja na stres w pracy,czy cos faktycznie sie dzieje. Ide do lekarza po skierowanie na badania. Teraz tez siedze a wszystko wokol wiruje. Boje sie,ze kiedys za kierownica cos mi sie stanie i jeszcze wypadek spowoduje.

reklama
@Olasec dobrze ze tak się skończyło ! czekamy na wizytę jak się czujesz :)
@hona kochana może anemia ? albo nie wiem zrób badania w razie W , mam nadzieje ,że to tylko ciśnienie przy jesiennej pogodzie , ale trzeba sprawdzić

@AgaB33 kaszlu nie mam, kataru w zasadzie póki co też nie. Jest ból gardła, ale jest sto razy mocniejszy niż zawsze. Boli mnie nawet szyja przy dotknięciu, także obawiam się jakiejś anginy... Aż mnie w uchu boli od tego gardła. Także jutro po pracy do lekarza i najchętniej na l4 bo nie mam nawet siły rano wstawać....

@anja93 kochana ja po pierwszym poronieniu zbytnio badań nie robiłam ...postawiłam na kolejną ciążę , bo wiadomo pierwsza strata o niczym nie świadczy . Z takich podstaw to zbadaj sobie prolaktyna , progesteron , przeciwciała p.p , p.ł ,badania tarczycowe rozszerzone tsh , ft3 , ft4 . antyTPO antyTG , a jeśli chcesz już badać fakrtycznie to warto pakiet mthfr , V leiden , aby wiedzieć czy nie ma problemu z krzepliwością i może trzeba wprowadzić metylowane witaminki , co tam jeszcze ANA , a. tocznia ,posiewy na bakterie , wirusy ...no i parter dobrze by zrobił nasienie podstawowe i posiew , zaraz Ci tutaj wstawię liste nafoczki co my badałyśmy
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
O i ja z tej listy skorzystam w niedalekiej przyszłości jak mi się sprawa wyjaśni. Bardzo pomocne.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 kaszlu nie mam, kataru w zasadzie póki co też nie. Jest ból gardła, ale jest sto razy mocniejszy niż zawsze. Boli mnie nawet szyja przy dotknięciu, także obawiam się jakiejś anginy... Aż mnie w uchu boli od tego gardła. Także jutro po pracy do lekarza i najchętniej na l4 bo nie mam nawet siły rano wstawać....
Na taki ocny ból gardła to pewnie antybiotyk przepisze. Koniecznie zaznacz ze możesz być.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety :(
@mfifi04 Ciebie też tu ostatnio mało ;) u mnie w sumie bez zmian. Dalej denerwują mnie ludzie w pracy, którzy widząc jak wyciągam gorące bułki z pieca, pytają się czy świeże, albo pytając z czym są jagodzianki :p
Hah znam ten bol[emoji3] no malo. Wiecej udzielam sie na zamknietym watku[emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry