@Marika92 ale niespodzianka !
takie niespodzianki to ja rozumiem
Naciesz się Nim
@roxie123 żyję żyję
pojechaliśmy razem z M na IP w poniedziałek bo plamienia jeszcze były ( delikatne, ale jednak ) do tego brzuch mi się stawiał i pobolewał, więc nie było na co czekać.
Zostawili mnie w szpitalu i wczoraj wyszłam do domku. Z Juleczką wszystko dobrze. Podali mi w szpitalu luteine i nospe.
Źle mi hemoglobina wyszła więc lekarz wypisał żelazo i dodatkowo luteine .
@Funia90 wszystko będzie dobrze :*
@Olasec wszystko będzie dobrze, musi być
który tc u Ciebie?
Dziewczyny byliśmy z M pod koniec września w spółdzielni zgłosić, że kupiliśmy mieszkanie i żeby pozmieniali wszystko na Nas.
Babka kazała wypisać deklarację na śmieci ile osób będzie mieszkało, więc wpisaliśmy, że dwie. Dała wydruk ile płacić czynszu i nr konta. M zrobił przelew na początku tygodnia a ja wczoraj patrzę a baba wpisała do zapłaty za jedną osobę za śmieci. Pojechaliśmy tam dzisiaj i jej mówię, żeby to sprawdziła ile osób jest wpisanych bo my zgłaszaliśmy, że dwie a ja na kartce mam że jedna.
Faktycznie źle wpisała.. Pytam się jej czy to jakoś nadpłacić to mi mówi, że nie trzeba
Ja się jej pytam czy na pewno, żebym później problemów nie miała. To mi mówi, że na pewno tylko, żeby pamiętać od przyszłego miesiąca, żeby te 12 złotych więcej do czynszu doliczać.