reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej. Ja tylko pisze po raz ostatni. Daje znac jak parszywie mnie los skopal dodatkowo do mojego stanu :( mam najgorsza z mozliwie dla mnie wyobrazalnych opcji, dzis po usg, zarodek nadal jest, serca nie ma, wedlug om 8tydz wg usg 5tydz. Za tydzien kolejne ostatnie usg i wybor zabieg lub tabletki. Tzw poronienie wstrzymane, 3 raz w moim zyciu. Wiecej nic nie dodam bo to doslownie gwozdz w moje serce, wilalabym zeby nic juz tam nie bylo jesli juz, zeby bylo po wszystkim. A jest wszystko co najgorsze przede mna.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Przytulamy cie z całego ♡ tez miałam jedno samoistne i 4 zatrzymane ciążę z zabiegiem niestety wiec cie doskonale rozumiem. Jednak dobrze ze się odezwałaś :*

@kari21 ściskam cie mocno! Zostań z nami, tu zawsze raźniej :) ja dostałam od was dziewczyn tyle wsparcia ze chyba tylko dzięki wam funkcjonuje normalnie :* przytulam cie mocno

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@kari21 bardzo mi przykro[emoji27]zostan z nami ,w grupie razniej.

Bylam na ip u lekarza.
Dal mi dawke 0,6 i bedziemy sprawdzac czy nie potrzeba wiecej ,tak za jakis tydzien zrobie badanie i jak cos to dawka 0,8.
Powiedzial ,ze musze brac juz pod uwage wczesniejsze rozwiazanie ciazy gdyby probkemy z krzepnieciem sie nasilaly.
Powiedzial,ze teraz wiadmo ,ze jest za wczesnie ale 30-33 tydzien to juz ok,no ale licze na to ,ze ladnie mi sie krew rozrzedzi i kruszynce przede wszystkim nic sie nie stanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiecie co.. Znów słyszałam w tv że rodzic pobił dziecko... Nie mam pojęcia co ludzie mają w głowach ale chyba tylko sieczkę.. :/ ludzie ujmijmy to normalni chcą mieć dzieci a z jakiś powodów ich nie mają... A taka "mama z tatą" biją swoje dziecko.. Już bardzo często to nie patologia.. Nie biedota.. Świat jest popier....ny... Nie mam słów.. I za każdym razem kiedy słyszę coś takiego zadaje sobie pytanie [emoji780] dlaczego tacy ludzie mają dzieci.. Kto na to "pozwolił" ... Ja pracuje w żłobku, z chmarą dzieci, nie raz a nawet często wprowadzają mnie z równowagi ale NIGDY bym takiego malucha nie uderzyła... Chory świat i chora niesprawiedliwość.... Jestem zła

@funia wszystko z tobą i maluszkiem będzie dobrze :*

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Marika92 w tym tygodniu bylo tyle tragicznych infirmacji w wiadomosciach ,ze ja osobiscie boje sie wlaczac tv:/
Nie wiem ,na prawde nie wiem skad ci ludzie sie biora,a my???My tak pragniemy miec dziecko[emoji27]
Ehh...

@ivvonka taaak,pilnowac musze ,bo sam nie zleca ,teraz powiedzial ,ze bardziej sie temu przyjrzy ale od poczatku to ja trzymam reke na pulsie.
Jak zajdziecie w ciaze to was wszytskie tez bede pilnowac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry