reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej. Ja tylko pisze po raz ostatni. Daje znac jak parszywie mnie los skopal dodatkowo do mojego stanu :( mam najgorsza z mozliwie dla mnie wyobrazalnych opcji, dzis po usg, zarodek nadal jest, serca nie ma, wedlug om 8tydz wg usg 5tydz. Za tydzien kolejne ostatnie usg i wybor zabieg lub tabletki. Tzw poronienie wstrzymane, 3 raz w moim zyciu. Wiecej nic nie dodam bo to doslownie gwozdz w moje serce, wilalabym zeby nic juz tam nie bylo jesli juz, zeby bylo po wszystkim. A jest wszystko co najgorsze przede mna.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Przytulamy cie z całego ♡ tez miałam jedno samoistne i 4 zatrzymane ciążę z zabiegiem niestety wiec cie doskonale rozumiem. Jednak dobrze ze się odezwałaś :*

@kari21 ściskam cie mocno! Zostań z nami, tu zawsze raźniej :) ja dostałam od was dziewczyn tyle wsparcia ze chyba tylko dzięki wam funkcjonuje normalnie :* przytulam cie mocno

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@kari21 bardzo mi przykro[emoji27]zostan z nami ,w grupie razniej.

Bylam na ip u lekarza.
Dal mi dawke 0,6 i bedziemy sprawdzac czy nie potrzeba wiecej ,tak za jakis tydzien zrobie badanie i jak cos to dawka 0,8.
Powiedzial ,ze musze brac juz pod uwage wczesniejsze rozwiazanie ciazy gdyby probkemy z krzepnieciem sie nasilaly.
Powiedzial,ze teraz wiadmo ,ze jest za wczesnie ale 30-33 tydzien to juz ok,no ale licze na to ,ze ladnie mi sie krew rozrzedzi i kruszynce przede wszystkim nic sie nie stanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiecie co.. Znów słyszałam w tv że rodzic pobił dziecko... Nie mam pojęcia co ludzie mają w głowach ale chyba tylko sieczkę.. :/ ludzie ujmijmy to normalni chcą mieć dzieci a z jakiś powodów ich nie mają... A taka "mama z tatą" biją swoje dziecko.. Już bardzo często to nie patologia.. Nie biedota.. Świat jest popier....ny... Nie mam słów.. I za każdym razem kiedy słyszę coś takiego zadaje sobie pytanie [emoji780] dlaczego tacy ludzie mają dzieci.. Kto na to "pozwolił" ... Ja pracuje w żłobku, z chmarą dzieci, nie raz a nawet często wprowadzają mnie z równowagi ale NIGDY bym takiego malucha nie uderzyła... Chory świat i chora niesprawiedliwość.... Jestem zła

@funia wszystko z tobą i maluszkiem będzie dobrze :*

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Marika92 w tym tygodniu bylo tyle tragicznych infirmacji w wiadomosciach ,ze ja osobiscie boje sie wlaczac tv:/
Nie wiem ,na prawde nie wiem skad ci ludzie sie biora,a my???My tak pragniemy miec dziecko[emoji27]
Ehh...

@ivvonka taaak,pilnowac musze ,bo sam nie zleca ,teraz powiedzial ,ze bardziej sie temu przyjrzy ale od poczatku to ja trzymam reke na pulsie.
Jak zajdziecie w ciaze to was wszytskie tez bede pilnowac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry