reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21 mam nadzieje ze wszystko dobrze u Ciebie.

Czy to normalne ze przeziebienie praktycznie minelo a gnaty jeszcze dwa tygodnie bola? Katar i kaszel tez lekki mam juz miesiac czasu. Zaczyna mnie to irytować.

reklama
@roxie123 To ja napiję się z Tobą - właśnie sobie również zrobiłam. Z tymże ja liczę ile pieniędzy na ZUS muszę wydać, bo 15-sty się zbliża wielkimi krokami :p A obiad dopiero po pracy zacznę robić... Ale na razie pomysłu brak.

Przez Was zmobilizowałam się by pomierzyć sobie cukier. I kurczę - mierze rano i mam 110-120, a godzinę po posiłku mam ok 90, a dwie godziny po posiłku - 110-120... Chyba jednak coś mój organizm też szaleje i będę musiała się wybrać do diabetologa... Któraś z Was zmaga się z cukrzycą?

Ja też się dołączam z poranną kawką, mogę? :)

Wstaję od poniedziałku jakbym kaca miała, nie mogę zwlec się z łóżka i walczę z każdą minutą dnia, żeby zmusić się do czegokolwiek... masakra :( czekam na @ jak na zbawienie... niech to się już zacznie, minie i zacznie się nowy cykl. Tempka spadła dzisiaj do podstawowej, to może @ przyjdzie jeszcze dzisiaj...

Jutro idę do gin, zastanawiam się jak ją podejść: od razu z grubej rury prosić o jak największą ilość badań, czy czekać co ona powie? Jak myślicie?

Zależy mi na tym, aby dostać od niej jak najwięcej badań, bo wtedy zrobię je w ramach Medicover bezpłatnie. Te których mi nie przepisze zrobię na własną rękę. Niby jestem w stanie wydać teraz na diagnostykę ile trzeba, ale wiadomo, że im więcej zrobię bezpłatnie, tym więcej będe mogła zrobić teraz płatnie... Taki paradoks :D

@hona to nie minie nigdy[emoji29]

@Ewarut nie ma takiej mozliwosci,ciaze wykaze tylko bhcg,a ten hormon jest obecny tylko podczas ciazy we krwi i moczu.

@Frezja_1 moze zaskoczysz na kanarach[emoji4]

@witch84 faktycznie cukier po 2 h chyba za wysoki ale ja sie za bardzo nie znam:/
Moje wyniki sa w przychodni,Pani przez tel tylko powiedziala,ze sa super.

Mialam miec dzis wizyte ale lekarzowi cos wypadlo i przesuneli mi na poniedzialek.
Po czym wczoraj robilam krzepliwosc i sie jej przyjrzalam i aptt mam na granicy normy,chyba biore za mala dawke heparyny.
Ok 16 jade na ip bo moj lekarz ma dyzur i mam nadzieje,ze zerknie mi na te wyniki i da wieksza dawke clexane bo jestem cala w stresie:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej. Ja tylko pisze po raz ostatni. Daje znac jak parszywie mnie los skopal dodatkowo do mojego stanu :( mam najgorsza z mozliwie dla mnie wyobrazalnych opcji, dzis po usg, zarodek nadal jest, serca nie ma, wedlug om 8tydz wg usg 5tydz. Za tydzien kolejne ostatnie usg i wybor zabieg lub tabletki. Tzw poronienie wstrzymane, 3 raz w moim zyciu. Wiecej nic nie dodam bo to doslownie gwozdz w moje serce, wilalabym zeby nic juz tam nie bylo jesli juz, zeby bylo po wszystkim. A jest wszystko co najgorsze przede mna.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja tylko pisze po raz ostatni. Daje znac jak parszywie mnie los skopal dodatkowo do mojego stanu :( mam najgorsza z mozliwie dla mnie wyobrazalnych opcji, dzis po usg, zarodek nadal jest, serca nie ma, wedlug om 8tydz wg usg 5tydz. Za tydzien kolejne ostatnie usg i wybor zabieg lub tabletki. Tzw poronienie wstrzymane, 3 raz w moim zyciu. Wiecej nic nie dodam bo to doslownie gwozdz w moje serce, wilalabym zeby nic juz tam nie bylo jesli juz, zeby bylo po wszystkim. A jest wszystko co najgorsze przede mna.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Matko... [emoji33] brakuje mi słów... strasznie mi przykro... [emoji24]

czy jest ktoś obok Ciebie kto może Cię teraz wesprzeć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry