reklama
gabrika
Fanka BB :)
Dziewczyny to jest facet , facet , ktory jak każdy jeden nigdy Nas do końca nie rozumie , bo nie umie, albo nie widzi takiej potrzeby ... Kocham go niewyobrażalnie , ale teraz bardzo mnie zranił...
A próbowaliście wrócic do tej rozmowy? Wyjaśnił na jakiej podstawie stawia takie osady? Tłumaczyłaś mu, że Cie to zabolało?
Takie sprawy trzeba przegadywać, on musi Cie rozumieć, do grunt to porozumienia miedzy Wami!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ivvonka
Ewarut
Jego mam kiedyś poroniła bo podobno dzwigla jakis duży garnek z wodą i on chyba tylko tym się sugeruje.... Powiedziałam , że to nie ma nic z tym wspólnego ... JA widzilam juz kształtujące się móżki raczki bijące serduszko a za tydzień było cicho .... to jest po prostu taki typ ...A próbowaliście wrócic do tej rozmowy? Wyjaśnił na jakiej podstawie stawia takie osady? Tłumaczyłaś mu, że Cie to zabolało?
Takie sprawy trzeba przegadywać, on musi Cie rozumieć, do grunt to porozumienia miedzy Wami!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ivvonka
@Ewarut większość facetów nie należy do uczuciowców, nie myśli kategoriami, które się z tym wiążą. Oni mają proste, łopatologiczne ustawienia: tu czarne, tu białe a pośrodku to może być tylko czerwona kreska żeby lepiej jedno od drugiego oddzielić. Ja nie mówię, że ładnie powiedział, bo wcale nie. Można porozmawiać jeszcze, ale to raczej po to, żeby przedstawić swój punkt widzenia. Mam w domu taki gatunek. Czasem jak coś palnie to nie wiadomo czy ten typ kocha czy tylko sobie jest. Nauczyłam się patrzeć na to, co robi. Na to ile jest w stanie zrobić dla nas, dla mnie zgodnie z zasadą: nie słowa a czyny. I tu wszystko jest z miłości, żeby było dobrze. A niech gada co chce, ja swoje o nim wiem. Jak będzie trzeba to i w ogień pójdzie.
wisna
ale wiecie co jest najfajniejsze, że my tu wszystkie mamy przedział wiekowy od 22-42. Spójrzcie ile to lat a wszystkie tutaj słóżymy sobie wiedzą i dogadujemy się na równi
miłego dnia :*
Halo @kifsi @Zaaaneta @kari21 zagladacie tu jeszcze?
Jak się czujecie i na kiedy macie terminy bo jakoś naszej listy uzupełnic nie mogę
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
miłego dnia :*
Halo @kifsi @Zaaaneta @kari21 zagladacie tu jeszcze?
Jak się czujecie i na kiedy macie terminy bo jakoś naszej listy uzupełnic nie mogę
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
roxie123
@Calineczka24 Ciebie remonty pochłonely ?
@Nusia123 daj znać jak u Ciebie , czesto siedzisz mi w głowie ...
@kari21 Ty tez napisz jak się masz lepiej troche ?
Ja sobie pije kawusie i mam zamiar lepić pierożki ale mi sie nie chce ;p
@Nusia123 daj znać jak u Ciebie , czesto siedzisz mi w głowie ...
@kari21 Ty tez napisz jak się masz lepiej troche ?
Ja sobie pije kawusie i mam zamiar lepić pierożki ale mi sie nie chce ;p
reklama
Frezja_1
@Calineczka24 sprawdzilam i jednak mierzylam cukier godzinę po posiłku.
Ja dziewczyny mam 2 miesiace przerwy. M nie przyjedzie na te, ani na przyszla owulacje, zjazdy ma jakoś pomiędzy no i na Wszystkich Świętych chce być, takze u mnie starania odroczone do grudnia, ale jakos tym sie nie przejelam. Teraz nie jestem pewna, czy w ogóle chce sie jeszcze starać. Coz zobaczymy, co ma byc to będzie. I tak mam bardzo dużo, wiec nie bede narzekać.cieszę sie tym co mam. pozdrawiam
Ja dziewczyny mam 2 miesiace przerwy. M nie przyjedzie na te, ani na przyszla owulacje, zjazdy ma jakoś pomiędzy no i na Wszystkich Świętych chce być, takze u mnie starania odroczone do grudnia, ale jakos tym sie nie przejelam. Teraz nie jestem pewna, czy w ogóle chce sie jeszcze starać. Coz zobaczymy, co ma byc to będzie. I tak mam bardzo dużo, wiec nie bede narzekać.cieszę sie tym co mam. pozdrawiam