reklama
Frezja_1
Fanka BB :)
@ivvonka i jak ZUS?
Nie przekreślam jeszcze tego cyklu, dopoki nie ma plamien, jest szansa, chociaz szczerze wątpię, ze tym razem sie udało. Nie czuje sie na ciążę, ani cycki, ani jajniki, nic cisza totalna. Poza tym moja teoria mówi, ze 10 dp, to juz test jest wiarygodny, ale tak jak mowilam jeszcze plemienia przedmiesiaczkowe sie nie zaczely, wiec malutka nadzieja jest. W tym cyklu przyjmuję negatyw ze spokojem. Biorę to na klate i dzialam dalej. Po @ pojde podejrzec, czy drugi jajnik tez jajeczkuje. Chcialabym zrobic tez jakies hormony. Podpowiedzcie kobietki jakie i kiedy robic.
Nie przekreślam jeszcze tego cyklu, dopoki nie ma plamien, jest szansa, chociaz szczerze wątpię, ze tym razem sie udało. Nie czuje sie na ciążę, ani cycki, ani jajniki, nic cisza totalna. Poza tym moja teoria mówi, ze 10 dp, to juz test jest wiarygodny, ale tak jak mowilam jeszcze plemienia przedmiesiaczkowe sie nie zaczely, wiec malutka nadzieja jest. W tym cyklu przyjmuję negatyw ze spokojem. Biorę to na klate i dzialam dalej. Po @ pojde podejrzec, czy drugi jajnik tez jajeczkuje. Chcialabym zrobic tez jakies hormony. Podpowiedzcie kobietki jakie i kiedy robic.
roxie123
Frezja_1
Tarczyce badam, biore eytyrox. Progesteron badalam z 3 cykle temu, 7 dni po owulacji, bylo ponad normę, ale moj gin powiedział, ze tego nie może byc za duzo, co wy na to.? Myslalam bardziej o jakichs hormonach płciowych estrogen, czy cos, prolaktyna. Jak myslicie?
ivvonka
@Frezja_1 ZUS polecam. Dobra komedia, dużo takich fajnych skeczowych, współczesnych smaczków. Gra aktorów bardzo przyzwoita. Dużo ekspresji, zastanawiałam się czy drzwi w scenografii nie odpadną, z czego u licha jest sofa i czy na próbach na pewno nikt nóg nie połamał. Nastawiłam się na K.Pakosińską w roli żony, ale akurat tym razem grała inna aktorka. Udźwignęła rolę. Jak ktoś chce się pośmiać to polecam. Jak podumać nad problemami i wzruszyć się to nie da rady.
reklama
Frezja_1