reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 jak wroce to wyrzucam baterie z wagi haha[emoji23]
Nazarta jak gruby bak .
Co ta tesciowa narobila ,ze nie siadlo hihi
Moj tez zapracowany i tez mi go brakuje,ale mam nadzieje,ze to sie zmieni[emoji5]

@Frezja_1 kiedy testujesz ,jutro? Dwa to tak akurat na jedno testowanko hihi
Ja dzis sie zmachalam lazeniem i jedzeniem hahah,jutro juz wracamy ,takze wyjazd krotki bo wczoraj dotarlismy tu na 22.30 dopiero ale wczoraj M zrobil pierwszy etap stropow jupiii i schody do gory [emoji16]
Takze teraz bedzie wiazanie drugiej czesci stropow ,nad salonem i kuchnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak dam rade to w pn. A jak nie to jutro, ale nie czuje sie ciazowo.
Fajnie, ze prace sie posuwaja.jeszcze troszkę i wykonczeniowka, a to najfajniejsze. No i będziesz urządzac pokoik dzieciecy:-) :). Teraz odpoczywaj.
@roxie123 myslalam, ze uCiebie juz gotowe wszystko, tylko czekacie na kanalizację. A i pytalam dlaczego nie chcecie wprowadzać sie w adwencie, ale jak nie chcesz to nie odpowiadaj, nie chce byc wscibska, tylko bylam ciekawa czy to jakis przesad, czy tak po prostu chcecie?

reklama
@roxie123 dzis bigos za mna chodzil ale padlo na kwasnice i pierogi ruskie,o reszcie nie pisze,ciii [emoji38]
Powiem Ci ,ze z wygladu domek nie zmienil sie od lipca ale pracy poszlo mnostwo.
W tym roku mam nadzieje,ze zrobimy ten drugi strop jak nie to trudno.
A potem na wiosne wymuruja to co na pietrze i firma zrobi nam dach i okna.
Wpadne pozniej na zamkniety oblukac[emoji5]

@Frezja_1 No u nas gotowe ale tak wiesz na pusto bo nie chce żeby tak stało. Gdzies mi ucieklo pytanie . Wprowadzimy sie jak tylko będzie możliwość . Niby tak gadają żeby nie w listopadzie bo to wszystkich świętych i wg ...ale ja tam czekać nie będę jak cos bo z babka nie wytrzymam [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 slonko jutro jest niedziela:D
@roxie123 ja nie wierze w przesądy. Ja bym szla jak najszybciej. Na swoim to na swoim. Odetchniesz sobie. Podejrzalam zdjecia. Dom bardzo w moim stylu. Pieknie, stylowo i przytulnie. Bedziecie tam szczesliwi i niedlugo bobo bedzie robic pisiu pisiu na tych pieknych scianach.:D

@Frezja_1 @...Margotka9022...
ja pikole chyba ktos mi mozg zjadl hahah[emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze Cie pouczam i nabijam sie z Ciebie [emoji12]
Przepraszam zwracam honor[emoji16]
Ale idiot ze mnie hihi

@roxie123 ja tez juz widze te bjudne odbite rasie na tych pieknych scianach[emoji12]ale to nic,to samo szczecsie

@Frezja_1 @...Margotka9022...
ja pikole chyba ktos mi mozg zjadl hahah[emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze Cie pouczam i nabijam sie z Ciebie [emoji12]
Przepraszam zwracam honor[emoji16]
Ale idiot ze mnie hihi

No przestan, rozbawilas mnie.:biggrin2: ja wczoraj tak odwalalam. Najpierw malo nie wynioslam gazety z empiku, tak sie ucieszylam, ze znalazlam ten numer z kuponami, ze chcialam ja sobie do torebki wlozyc i wyjsc, ale mnie na szczescie olsnilo, ze za gazety sie placi, ale najlepsze bylo, jak poszlam placic, karte trzymalam w ręku, wcale nie wlozylam, ani nawet nie zblizylam do terminalu, ale pin wbilam, a co. Pani mi mowi, ze karte trzeba zblizyc, ze tak z daleka nie zalapie. Ha ha

reklama
@Frezja_1 ja tez dzis prawie ukradlam chipsy i cukierki ze sklepu ,no mowie Ci nie mysle haha[emoji12]
Smialam sie jak glupia jak mi napisalyscie ,ze jutro jest niedziela,a ja juz myslam ,ze w ogole na testowanku sie nie skupiasz hehe

Do góry