reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kolorowych snów. Frezja, Funia, ale zakrętki z Was. Uśmiałam się:) I przypomniało mi się jak piszczalam w bramce w empiku. Już groziło mi widmo kontroli osobistej, ale jeszcze zdjęłam buty, żeby sprawdzić czy nic tam nie ma (ciekawe co miałoby tam być) i okazało się, że przykleił się pod spodem pasek magnetyczny)uff...

Dzien dobry :) .
@Olasec kciuki ściskam mocno za Ciebie i bardzo wierzę że będzie dobrze.

@Miqi witaj w naszym gronie bardzo mi przykro, że i Ciebie to spotkało.
Nie wyrzucaj sobie ze to twoja wina bo tak nie jest .
Wiem jak to jest szukać winy w sobie też tak miałam ale zrozumiałam że to nie było zależne odemnie.
Zostań z nami i pisz będzie troszkę lżej. W kupie raźniej.

Dziewczyny u nas zmiana planów mamy jednak inne mieszkanie na oku fajniejsze i za dużo w nim nie trzeba zmieniać bo jest na prawdę fajne i zadbane tylko no trzeba poczekać troszkę na nie.

My zdrowi odpukac Wiktor jeszcze śpi to mogę popisać.

Wracam do gry od poniedziałku z ćwiczeniami bo nie wiem czy pisałam ważyłam już 56 kg a to za mało jak na mnie i odpuścilam dietę i ruch .

Teraz ważę jakieś 58 59 i chce to utrzymać tak żeby już nie rosła i nie spadała ćwiczenia co drugi dzień będę robić i jeść regularniej o stałych porach.

Jak ktoras chce się przyłączyć to zapraszam do aktywności.

No i moja mama od listopada do mnie dołącza z ruchem tylko ona na górne partie ciała bo od pasa w dół jest ok ale wyżej jest większa.

Mam ja dopingowac .

Miłego dnia każdej z Was życzę i sorrki że tak mnie mało postaram się być częściej. Buziaki ;* .

Zrobilam jednak test- negatyw. Z kazdym miesiącem lepiej to przyjmuje. Chyba tak ma byc.
Tak mi dobrze w łóżeczku, nie chce mi sie wstac, a tu trzeba sie wykąpać i na zakupy skoczyc, bo po dwoch dniach szaleństw zakupowych, zagladam do lodówki, a tam nie ma wloszczyzny na rosół. Dla mnie nie ma niedzieli bez rosolu, wiec trzeba wstac. Milego dnia.:)

Dziewczyny marzę o paluszkach odbitych na ścianach mogę codziennie z pędzlem latać [emoji39]
Frezja może za szybko zrobiłaś?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny marzę o paluszkach odbitych na ścianach mogę codziennie z pędzlem latać [emoji39]
Frezja może za szybko zrobiłaś?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle, ze dziś jest 10 dp, ale nie przejelam sie zbytnio. Biorę, to co dają. Widac tak ma być. A Ty doczekasz sie paluszkow na scianach i zabawek w salonie.:-) :):-) :)

@Funia90 Przyznam, że obecnie ciąża nie jest czymś o czym marzę, ale jakby miało się trafić, to wychowam jak swoje. Bardziej obawiam się tego, że przy wkładce zdecydowanie bardziej zwiększa się prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej, a ewentualna ciąża od początku będzie podwyższonego ryzyka (bo wkładki mi nie wyjmą chyba przecież??).
@Frezja_1 To może być jeszcze za wcześnie. Nie rezygnuj jeszcze z tego cyklu.
@roxie123 Ja bym się przeprowadziła jak tylko łazienka byłaby gotowa :p Mogłabym i na materacu spać, a za szafy mogłyby mi robić kartony :p
@mamcia2014 Ja bym chętnie dołączyła, ale nie mam czasu. Ja już tyle razy próbowałam, że chyba sobie odpuszczę. I pozostanę takim spaślaczkiem jak jestem obecnie.

reklama
Do góry