reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak ale chyba planujesz poleciec do męża? Bo to strasznie dluga rozlaka. Moj tez pracuje za granicą i rzadko bywa w domu, praktycznie kilka dni w miesiacu, ale musimy sie przemeczyc, sila wyższa. Ale zwiazki na odległość sa slabe:sad:
@Funia90 jak Ci tam w tym luksusie.? Mam nadzieje, ze wypoczywasz.
Wiecie co, ja dziś zagladam do testów, a tam 2 testy zostaly. Jakos szybko wyszly? Nie pamiętam ile zamówilam, bo bralam z owulacyjnymi, ale chyba juz nie bede zamawiac, bo wtedy kusi żeby robic wczesnie, a jak nie bede miala w domu, to nie bede mogla testowac i nie będzie kusic. Plan niezły, tylko nie wiem czy wytrwam.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny leze na kanapie po drzemce nazarta jak bak[emoji47]
Choc powiem Wam ,ze zjadlam duzo ale jakos na nic pysznego nie trafilam.
No nic hehe...

@Olasec zarodeczek na pewno sie pojawi[emoji5]

@Calineczka24 mam nadzieje ,ze macie ogarnieta juz przeprowadzke[emoji4]
Super my gdzies za dwa lata dopeiro [emoji4]

@Marika92 ciesze sie ,ze milo spedziliscie urlop ,a miejmy nadzieje ,ze owocnie[emoji16]

@witch84 czyli Ty tez pracus jestes[emoji3]moze podejdz do gina ,ze mimo spirali zaszlas w ciaze?no chyba ,ze planujesz[emoji4]

@Miqi witaj,przykro mi,zostan z nami.
Nie wyrzucaj sobie ,nic nie bylo Twoja wina.
Przytulam[emoji5]

@kari21 [emoji29]mam nadzieje,ze bedzie jednak dobrze[emoji4]

@ivvonka milego wyjscia,ja przyznam szczerze i ze wstydem ,ze w teatrze bylam ostatnio za czasow szkoly[emoji15]
Poszlabym ale na cos wartego obejrzenia[emoji4]

@zosiak moze Ty sie wybierzesz do M na jakis weekend[emoji4]poluj na tanie loty

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Frezja_1 no wlasnie on ma juz w lutym na stale zleciec wiec musimy jakos sie przemeczyc :( choc wydaje mi sie ze nie wytrzymamy pol roku bez siebie a jesli chodzi o trwalosc zwiazku Frezja my przechodzilismy juz ciezki czas po smierci mamy swiat mi rynal nie chcialam niczego nawet bliskosci meza ale on wytrzymal i poczekal walczyl o zwiazek za to mu dziekuje nie wiem jak moglam byc taka dla niego

@Frezja_1 no wlasnie on ma juz w lutym na stale zleciec wiec musimy jakos sie przemeczyc :( choc wydaje mi sie ze nie wytrzymamy pol roku bez siebie a jesli chodzi o trwalosc zwiazku Frezja my przechodzilismy juz ciezki czas po smierci mamy swiat mi rynal nie chcialam niczego nawet bliskosci meza ale on wytrzymal i poczekal walczyl o zwiazek za to mu dziekuje nie wiem jak moglam byc taka dla niego
To dobrze, ze maz walczyl, ma tym polega milosc i małżeństwo. Rozlaka to tez duży sprawdzian dla związku, bo ludzie oddalaja sie od siebie i ucza sie zyc osobno, niestety coraz częściej rodziny zyja w ten sposob i coraz wiecej eurosierot naokolo, coz zycie. Za to powroty sa piękne. Te pol roku szyko minie. A jak maz ma wrócić w lutym, to na święta mozecie zaczac starania.:biggrin2:

@Funia90 Ty żarloku [emoji23][emoji23][emoji23] ale to dobrze Asia najedzona [emoji4]
Ja za to zjadłam dziś obiad u teściowej i coś mi nie siadło hehe teraz herbatkę miętowa pije
@zosiak pół roku to za długo zobaczycie się między czasie [emoji4] ja tez dla mojego wredna jestem a on daje radę... [emoji14]

Mój M jest zapracowany a ja się czuje samotna i tu jest wieczny problem ... wiem że musi pracować a potem e w naszym domu ale nie ma czasu żeby razem wyjść i ja sobie wymyślam później ze się mna nie interesuje itd a on taki umeczony musi słuchać xD no cóż wymagająca jestem chyba albo nie wiem

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jak wroce to wyrzucam baterie z wagi haha[emoji23]
Nazarta jak gruby bak .
Co ta tesciowa narobila ,ze nie siadlo hihi
Moj tez zapracowany i tez mi go brakuje,ale mam nadzieje,ze to sie zmieni[emoji5]

@Frezja_1 kiedy testujesz ,jutro? Dwa to tak akurat na jedno testowanko hihi
Ja dzis sie zmachalam lazeniem i jedzeniem hahah,jutro juz wracamy ,takze wyjazd krotki bo wczoraj dotarlismy tu na 22.30 dopiero ale wczoraj M zrobil pierwszy etap stropow jupiii i schody do gory [emoji16]
Takze teraz bedzie wiazanie drugiej czesci stropow ,nad salonem i kuchnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 oj tam waga sie nie przejmuj [emoji4] w sumie nic takiego bigos był i mięsko ale chyba kapusta mi zaszkodziła .
No to domek się pnie [emoji4] ja dodałam pół salonu na prywatny [emoji23]
@Frezja_1 testuj testuj czekam na pozytyw [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry