reklama
Frezja_1
Fanka BB :)
@zosiak ale chyba planujesz poleciec do męża? Bo to strasznie dluga rozlaka. Moj tez pracuje za granicą i rzadko bywa w domu, praktycznie kilka dni w miesiacu, ale musimy sie przemeczyc, sila wyższa. Ale zwiazki na odległość sa slabe![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
@Funia90 jak Ci tam w tym luksusie.? Mam nadzieje, ze wypoczywasz.
Wiecie co, ja dziś zagladam do testów, a tam 2 testy zostaly. Jakos szybko wyszly? Nie pamiętam ile zamówilam, bo bralam z owulacyjnymi, ale chyba juz nie bede zamawiac, bo wtedy kusi żeby robic wczesnie, a jak nie bede miala w domu, to nie bede mogla testowac i nie będzie kusic. Plan niezły, tylko nie wiem czy wytrwam.
![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
@Funia90 jak Ci tam w tym luksusie.? Mam nadzieje, ze wypoczywasz.
Wiecie co, ja dziś zagladam do testów, a tam 2 testy zostaly. Jakos szybko wyszly? Nie pamiętam ile zamówilam, bo bralam z owulacyjnymi, ale chyba juz nie bede zamawiac, bo wtedy kusi żeby robic wczesnie, a jak nie bede miala w domu, to nie bede mogla testowac i nie będzie kusic. Plan niezły, tylko nie wiem czy wytrwam.
Ostatnia edycja:
Frezja_1
@roki_1991 jakos Cie malo ostatnio. Co u Ciebie?
Funia90
Czesc dziewczyny leze na kanapie po drzemce nazarta jak bak[emoji47]
Choc powiem Wam ,ze zjadlam duzo ale jakos na nic pysznego nie trafilam.
No nic hehe...
@Olasec zarodeczek na pewno sie pojawi[emoji5]
@Calineczka24 mam nadzieje ,ze macie ogarnieta juz przeprowadzke[emoji4]
Super my gdzies za dwa lata dopeiro [emoji4]
@Marika92 ciesze sie ,ze milo spedziliscie urlop ,a miejmy nadzieje ,ze owocnie[emoji16]
@witch84 czyli Ty tez pracus jestes[emoji3]moze podejdz do gina ,ze mimo spirali zaszlas w ciaze?no chyba ,ze planujesz[emoji4]
@Miqi witaj,przykro mi,zostan z nami.
Nie wyrzucaj sobie ,nic nie bylo Twoja wina.
Przytulam[emoji5]
@kari21 [emoji29]mam nadzieje,ze bedzie jednak dobrze[emoji4]
@ivvonka milego wyjscia,ja przyznam szczerze i ze wstydem ,ze w teatrze bylam ostatnio za czasow szkoly[emoji15]
Poszlabym ale na cos wartego obejrzenia[emoji4]
@zosiak moze Ty sie wybierzesz do M na jakis weekend[emoji4]poluj na tanie loty
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Choc powiem Wam ,ze zjadlam duzo ale jakos na nic pysznego nie trafilam.
No nic hehe...
@Olasec zarodeczek na pewno sie pojawi[emoji5]
@Calineczka24 mam nadzieje ,ze macie ogarnieta juz przeprowadzke[emoji4]
Super my gdzies za dwa lata dopeiro [emoji4]
@Marika92 ciesze sie ,ze milo spedziliscie urlop ,a miejmy nadzieje ,ze owocnie[emoji16]
@witch84 czyli Ty tez pracus jestes[emoji3]moze podejdz do gina ,ze mimo spirali zaszlas w ciaze?no chyba ,ze planujesz[emoji4]
@Miqi witaj,przykro mi,zostan z nami.
Nie wyrzucaj sobie ,nic nie bylo Twoja wina.
Przytulam[emoji5]
@kari21 [emoji29]mam nadzieje,ze bedzie jednak dobrze[emoji4]
@ivvonka milego wyjscia,ja przyznam szczerze i ze wstydem ,ze w teatrze bylam ostatnio za czasow szkoly[emoji15]
Poszlabym ale na cos wartego obejrzenia[emoji4]
@zosiak moze Ty sie wybierzesz do M na jakis weekend[emoji4]poluj na tanie loty
D
Deleted member 170039
Gość
@Frezja_1 no wlasnie on ma juz w lutym na stale zleciec wiec musimy jakos sie przemeczyc
choc wydaje mi sie ze nie wytrzymamy pol roku bez siebie a jesli chodzi o trwalosc zwiazku Frezja my przechodzilismy juz ciezki czas po smierci mamy swiat mi rynal nie chcialam niczego nawet bliskosci meza ale on wytrzymal i poczekal walczyl o zwiazek za to mu dziekuje nie wiem jak moglam byc taka dla niego
Frezja_1
To dobrze, ze maz walczyl, ma tym polega milosc i małżeństwo. Rozlaka to tez duży sprawdzian dla związku, bo ludzie oddalaja sie od siebie i ucza sie zyc osobno, niestety coraz częściej rodziny zyja w ten sposob i coraz wiecej eurosierot naokolo, coz zycie. Za to powroty sa piękne. Te pol roku szyko minie. A jak maz ma wrócić w lutym, to na święta mozecie zaczac starania.@Frezja_1 no wlasnie on ma juz w lutym na stale zleciec wiec musimy jakos sie przemeczycchoc wydaje mi sie ze nie wytrzymamy pol roku bez siebie a jesli chodzi o trwalosc zwiazku Frezja my przechodzilismy juz ciezki czas po smierci mamy swiat mi rynal nie chcialam niczego nawet bliskosci meza ale on wytrzymal i poczekal walczyl o zwiazek za to mu dziekuje nie wiem jak moglam byc taka dla niego
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
roxie123
@Funia90 Ty żarloku [emoji23][emoji23][emoji23] ale to dobrze Asia najedzona [emoji4]
Ja za to zjadłam dziś obiad u teściowej i coś mi nie siadło hehe teraz herbatkę miętowa pije
@zosiak pół roku to za długo zobaczycie się między czasie [emoji4] ja tez dla mojego wredna jestem a on daje radę... [emoji14]
Mój M jest zapracowany a ja się czuje samotna i tu jest wieczny problem ... wiem że musi pracować a potem e w naszym domu ale nie ma czasu żeby razem wyjść i ja sobie wymyślam później ze się mna nie interesuje itd a on taki umeczony musi słuchać xD no cóż wymagająca jestem chyba albo nie wiem
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za to zjadłam dziś obiad u teściowej i coś mi nie siadło hehe teraz herbatkę miętowa pije
@zosiak pół roku to za długo zobaczycie się między czasie [emoji4] ja tez dla mojego wredna jestem a on daje radę... [emoji14]
Mój M jest zapracowany a ja się czuje samotna i tu jest wieczny problem ... wiem że musi pracować a potem e w naszym domu ale nie ma czasu żeby razem wyjść i ja sobie wymyślam później ze się mna nie interesuje itd a on taki umeczony musi słuchać xD no cóż wymagająca jestem chyba albo nie wiem
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@roxie123 jak wroce to wyrzucam baterie z wagi haha[emoji23]
Nazarta jak gruby bak .
Co ta tesciowa narobila ,ze nie siadlo hihi
Moj tez zapracowany i tez mi go brakuje,ale mam nadzieje,ze to sie zmieni[emoji5]
@Frezja_1 kiedy testujesz ,jutro? Dwa to tak akurat na jedno testowanko hihi
Ja dzis sie zmachalam lazeniem i jedzeniem hahah,jutro juz wracamy ,takze wyjazd krotki bo wczoraj dotarlismy tu na 22.30 dopiero ale wczoraj M zrobil pierwszy etap stropow jupiii i schody do gory [emoji16]
Takze teraz bedzie wiazanie drugiej czesci stropow ,nad salonem i kuchnia
Nazarta jak gruby bak .
Co ta tesciowa narobila ,ze nie siadlo hihi
Moj tez zapracowany i tez mi go brakuje,ale mam nadzieje,ze to sie zmieni[emoji5]
@Frezja_1 kiedy testujesz ,jutro? Dwa to tak akurat na jedno testowanko hihi
Ja dzis sie zmachalam lazeniem i jedzeniem hahah,jutro juz wracamy ,takze wyjazd krotki bo wczoraj dotarlismy tu na 22.30 dopiero ale wczoraj M zrobil pierwszy etap stropow jupiii i schody do gory [emoji16]
Takze teraz bedzie wiazanie drugiej czesci stropow ,nad salonem i kuchnia
reklama
roxie123