reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie wiem doskonale :( no trudno pozostaje mi sie pogodzic z tym ze juz nie bede miala dzieci :( mam juz 2 i w sumie to i tak wielkie szczescie. Teraz przejde sie do psychiatry po jakies wsparcie z tej strony bo jest mi bardzo potrzebne i jakos dojde do siebie. Jeden synek niepelnosprawny ale drugi zdrowy, trzeba dziekowac losowi. Zycze wam wszystkim powodzonka :) trzymajcie sie, ja odpuszczam i godze sie z losem, nie mam juz sil na walki i kolejne poronienia. Buziaki i trzymam.za wszystkie kciuki.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 to nie jest tak , że nie będziesz mieć dzieci...bo każda z nas liczy ,że w końcu się doczeka ...tylko żeby się starać kolejnym razem trzeba być przygotowanym przynajmniej na tyle na ile można , mieć leki , które by miały wpływ na organizm . Masz dwoje dzieci to wielkie szczęście , ale nic nie jest skreślone żeby nie mieć kolejnego... tym bardziej ,że już rodziłas i wiesz ,że jest możliwość donoszenia ciąży . Moim zdaniem trzeba odpowiedni zestaw leków , no i uspokoić psychikę . Jeśli psycholog Ci pomoże to jak najbardziej , teraz jest wazne abyś zadbała o swoje zdrowie ... bo każda ciąża się na nas odbija w pewien sposób i fizyczny i psychiczny . W Pl już byś była na izbie , bo powinno się jechać z takim krwawieniem żeby lekarze sprawdzili jak się mają sprawy ... ja się zawsze bałam komplikacji , niby tylko krwawienie ale czasami może doprowadzić do krwotoku , oczywiście Cię nie strasze tylko chce żebyś może skontrolowała to gdzieś .

@kari21 no niekoniecznie tak musi być, że już na dwójce dzieci się skończy, chyba, że przestaniecie próbować i zaczniecie się zabezpieczać (chociaż czasem to dziala tak, że nie działa). Kari, po pierwsze: organizm jeszcze walczy.Po drugie: może trzeba tylko go trochę podregulować i wzmocnić. Mimo wszystko trzymam kciuki.

@Miqi, witaj. Współczuję straty. Wiem,że ciężko uwierzyć i myśleć, że się uda i że będzie dobrze, ale trzeba próbować być dobrej myśli, wypłakać pewnie też, bo to boli. Winy nie ma w tym Twojej żadnej, tak się czasem dzieje, chociaż to okrutne. Poczekaj z myśleniem o kolejnej ciąży, odetchnij, spróbuj się uspokoić nieco i zebrać siły i walcz dalej a jak będą dwie kreski i się na forum pochwalisz to już tu się zadba o to, żeby przefiltrować złe myśli.

Pozdrawiam wszystkie brzuszki, maluszki i dziewuszki.

Zaraz lecimy do teatru. W końcu zrealizuję prezentowy voucher z czerwca.

@Miqi witam Cie cieplo chociaz nie ciesze sie ze zmuszona bylas do nas dolaczyc. Ja tez steacilam tak wczesna ciaze. Jak powiedzial moj ksiadz: Bog ma jakis plan i napewno nie stalo sie to na marne. Musze poczekac a dowiem sie jaki to plan. Ja wiem jedno zmienily mi sie priorytety i spojrzenie na swiat. Uwazam ze na lepsze :-)

@kari21 ale to tak barszo leci juz ze nie ma nadziei?

reklama
Do góry