reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Roxie rozumiem cie doskonale :(
Olasec bedzie dobrze :)

Dziewczyny a u mnie to logiczna jednak ta mlodsza ciaza. Przeliczylam na szybko ze przeciez owu wystepuje na okolo 14 dni przed terminem miesiaczki. Moja ostatnia miesiaczka byla 17.08 ale moje cykle sa 33 dniowe wiec automatycznie moja ciaza jest tydzien mlodsza od ciazy kobiety z ostatnia miesiaczka w tym samym dniu ale majaca przecietnie 28dniowe cykle. Tak ze wszystko sie zgadza. Uf i juz mi calkiem spokojnie :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie...
Trzymam kciuki za wszystkie kobietki.
Mnie brzuch i jajniki tak bolą, że jestem do niczego.
I jeszcze do tego ta nieszczęsna zgaga[emoji50]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxie123 ale ja nie jestem zapisana na watku zamknietym;) mamy duzo zdjec zrobionych ale nawet nie ma czasu zeby je zobaczyc codziennie odwiedzamy kogos i zalatwiamy sprawy a w sob maz wylatuje:(
Ale czuje ze wit d mi brakowalo teraz inaczej sie czuje.
Co tam na obiadek dobrego robocie ja dzisiaj placki ziemniaczane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@roxie123 ale ja nie jestem zapisana na watku zamknietym;) mamy duzo zdjec zrobionych ale nawet nie ma czasu zeby je zobaczyc codziennie odwiedzamy kogos i zalatwiamy sprawy a w sob maz wylatuje:(
Ale czuje ze wit d mi brakowalo teraz inaczej sie czuje.
Co tam na obiadek dobrego robocie ja dzisiaj placki ziemniaczane
Ja mam dziś barszcz czerwony.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 będzie szczęśliwe zakończenie, zobaczysz kochana.:) na wyniki wymazow czekalam od 4 do 7 dni w diagnostyce. Ja też Cie przytulam. Pamietasz jak mowilam, ze zrobimy sobie fotke z brzuszkiem przy choince? I tego sie trzymajmy. A tak na marginesie, to dlaczego nie chcecie wprowadzić sie w adwencie? Jakis przesad? Przeciez to radosny czas oczekiwania na narodziny Jezusa
@Funia90 postaram sie wstrzymac do 10 dc, wiem, ze wtedy u mnie jest juz wiarygodny.
Plaw sie w luksusie i pojedz dobrych rzeczy. Ja do jacuzzi ww ciąży bym tez nie weszla.
@Olasec czekamy na wiesci. Beta piękna, mam nadzieję, ze widoki na Usg tez piekne.
@kari21 cieszę sie, ze sie uspokoilas. W koncu to Ty nam odczarowalas forum, wiec musi byc dobrze.
Dziewczyny teraz weekend zakupowy. Mozna poszalec z kuponami rabatowymi. ;)

Jestem już dawno w domu po wizycie ale musiałam wykąpać synka i położyć spać bo czekał na mnie.
Ciąża pozamaciczna wykluczona, w jajniku ciałko żółte więc nic groźnego. Zarodka jeszcze nie ma. Mam się pojawić u niego na patologi ciąży we wtorek i będziemy dalej patrzeć co i jak. Mam nadzieję, że zarodek się pojawi.

I ja jakoś w tym tygodniu miałam mniej czasu by do Was zajrzeć.
Też byłam na "wycieczce" w Warszawie. W ostatniej chwili chciałam rezerwować hotel i się okazało, że w pobliżu Ursynowa nie ma już nic w rozsądnej cenie. No więc pojechałam pooglądać domy, na które nigdy nie będzie mnie stać - tj. nocleg w Konstancin-Jeziorna. Wg mnie cudne miasteczko, a domy przepiękne.
A wracając do tematu to jest niemal pewna, że byłam jednak w ciąży. Nie mam jednak potwierdzenia w postaci testu czy wyniku bety. Ale @ co mnie nawiedziła 2 dni temu jest bardziej intensywna niż te przez ostatnie 2 lata (a poprzednia to były plamienia przez 2 tygodnie). Następnym razem zrobię jednak test.

@Olasec Już po USG? Dawaj znać co u kropka (kropki?)!
@kari21 Nie forsuj się kochana. Dużo odpoczywaj. Oby tym razem zarodek trafił na dobre endometrium i ominęło zrosty. Trzymam kciuki i wierzę, że musi się udać!

Witam dziewczyny :)
@Funia90 u Nas teraz meeega dużoo roboty. Jutro się przewozimy ze wszystkim. Dziś pół dnia na mieszkaniu my byli a z rana pakowałam wszystko. Oczywiście nie wszystko ogarnełam, ale reszta jutro bo dziś już padam na twarz. :(

Dziewczyny przepraszam, że się nie udzielam, ale tyle roboty, że wieczorem nie mam siły :(
Jak się ogarniemy z przeprowadzką to się odezwę.
Całuję wszystkie :*

reklama
Do góry