reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@hona pozdrow Grazyne hahah[emoji23]
Noo zakrecona jestes,moze cos jest na rzeczy[emoji16]
Ja bylam na weselu nie wiem ile dpo ale kilka,za wczesnie na test w kazdym razie i nie pilam ja sie upilam,na drugi dzien poprawiny w klubie i tez sie upilismy[emoji12]ale to bylo ja wiem4-6 dpo i w sumie skad masz wiedziec czy zaszlas,do 5 tc ciaza jest chroniona.

@Olasec oj to rzeczywiscie nie bylo co bidoka budzic[emoji4]
Z telefonem racja,poki dziala to szkoda naprawiac,jak dotyk przestanie dzialac to wtdey[emoji4]

@nafoczka obcuj z narura[emoji12]i majstruj ta corke [emoji5]

@Frezja_1 ja bym sie postaralam wytrzymac,bo Ty jak robisz test to juz wszystko skreslasz,po co sie dolowac w razie czego[emoji4]poczekaj do 10-11 dpo

@Ewelyn oszukuj M ,oszukuj[emoji5]

@gabrika co u Ciebie?

@zosiak ciesze sie ,ze dzien sie udal[emoji5]sukienke juz masz na weselicho?

@roxie123 ciesze sie ,ze jest troszke lepiej,niech juz mija ta @ i nadchodza nowe poklady sil[emoji5]

@Olasec szkoda ,ze lekarz kaze robic bete przed usg,ale co poradzisz,usg i tak wazniejsze,trzymam kciuki[emoji5]na ktora idziesz?

My dzis po pracy do Zakopanego jedziemy,mamy hotel z basenem i jacuzzi i kurka po konsultacji z moim lekarzem stwierdzilam ,ze nie ryzykuje i pomocze nogi,nosz kurka hehe[emoji28]
Ale co tam pojem przynajmniej dobrze.

@Calineczka24 co u Was[emoji5]?

@...Margotka9022... jak tam sie czujecie?ozylas troche?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec ma byc dobrze i juz[emoji5]pamietaj ,ze beta to tylko cyferki i nie zawsze rosna tak jak tego oczekujemy[emoji4]licze na pozytywne wiesci ,a na ktora idziesz?

Olasec trzymam kciuki :) ja juz wyluzowalam... czekam na serducho za 2 tyg :) naczytalam sie ze to sie czesto zdarza ze w 6 tyg nie ma jeszcze serca a kobieta z usg pokazywala mi dokladnie wczoraj pecherzyk z zarodkiem w srodku, powiedziala ze ciaza ma okolo 5 tyg max 5,5... no ale przeciez z moimi ponad 33 dniowymi cyklami owulka mogla byc puzniej a yo tylko kilka dni. Tak ze spokojnie wypoczywam i czekam zeby minely te 2 tyg.

A i jeszcze na 100% potwierdzila ze owu byla z lewego jajnika czyli dobrze mowilam :) to dlatego caly tydzien przed data okresu mnie tak bardzo bolala lewa pachwina :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec zleci do 19[emoji5]
Odrazu po wizycie pisz[emoji4]

@kari21 za Ciebie tez trzymam kciuki.
Ciesze sie ,ze wyluzowalas[emoji4]a jak z jedzeniem ?jest cos lepeij?

reklama
Do góry