reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec ja tez mialam cytomegalie,nie wiem kiedy nawet,moze jak bylam dzieckeiem.
A glukoze pewnie bedziesz musiala obserwowac.
Ile do tej normy Ci brakuje?

@roxie123 kochana tule Cie mocno [emoji5][emoji5][emoji5]przyjmij moje wirtualne usciski

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to normalne uczucie w Twojej sytuacji,po raz kolejny los z Ciebie zadrwil i musisz mu sie teraz przeciwstawic i zawalczyc dalej z uniesiona glowa.
Latwo nie jest i latwo nie bedzie,szczegolnie jak nadejdzie dzien testowania i potem oczekiwania co bedzie.
Postaraj sie poszukac w sobie spokoju ,jakos to wszystko poukladac i byc dobrej mysli.
W koncu masz szanse,jestes zdrowa ,masz macice i musisz walczyc.
Dopoki @ sie nie skonczy masz prawo do gorszego samopoczucia ale potem bedzie trzeba sie podniesc do walki.
Zbieraj sily kochana[emoji5]wyplacz tyle lez ile potrzebujesz a potem do boju[emoji8]

@Funia90 najlepsze jest to ,że nawet nie potrafię płakać taka pustkę czuje...
Nawet nie myślę o staraniach ani testowaniach... niech się dzieje co chce , odpuszczam...
Zdrowa nie jestem skoro mój organizm ciąży nie chce :<
Mam nadzieję , że te wymazy będą ok... długo czekałaś na wyniki ?

@roxie123 ja po biochemicznej w lipcu miałam tak jak Ty. Taka obojętna i targały mną mieszane uczucia. Trzeba walczyć z przeciwnościami losu :*

@Funia90 norma jest 3,9 do 5,5 mmol/l a ja mam 5,01. Dziwne bo nie słodzę, słodyczy nie jem. Oby było dobrze. Ale w mojej rodzinie jest cukrzyca.

@roxie123 zaraz Cie palne..jestes zdrowa jak rydz[emoji16]pomysl ile kobiet roni,no i co wszystkie sa chore?
Przestan kochana,to pewnie zly podzial komorek ,a chore jestesmy ,pod tym wzgledem ,ze nie przyjmujemy zwyklego kwasu i musimy rozrzedzac krew ,nic wiecej[emoji5]
Nie mysl w takim razie o staraniach i pojdziesz na zywiol[emoji5]
Ja nie pamietam juz ile ale kilka dni na pewno sie na wyniki czeka.

@Olasec to faktycznie blisko normy,a ile przed badaniem jadalas ostatni posilek?

@Olasec no taka troche zrezygnowana jestem ... ale przyjełam do świadomości to , że nie wiadomo za którym razem będzie dobrze i czy wg będzie ...
@Funia90 tak zrobię , bo nie chce mi się myśleć ciągle o tym... sexy co drugi dzień i jak będzie miało być to kiedyś będzie ... w tym cyku nie sądze ,że się uda bo ileż ta macica da rade

Funia troche lepiej. Jem sniadanie, drugie sniadanie obiad i kolacje choc w troche mniejszych porcjach. Mdli po jedzeniu no ale trudno.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 zobaczymy co bedzie ale po biochemicznej czesto odrazu jest ciaza[emoji5]
@Olasec skoro ostatnio tez tak mialas to nie ma powodow do zmartwien[emoji4]
Super,teraz jeszcze 34 tygodnie i dzidzi bedzie z Wami[emoji8]

@kari21 ale wazne ,ze jesz[emoji4]ciesze sie

Do góry