to mój M [emoji13] ja go nie pytam, ale tylko raz zapytal kiedy mialam okres i czy uzyjemy gumki, wiec mam wciaz nadzieje, ze sie uda [emoji12] zawsze sie przeciez moge pomylic w obliczeniach [emoji16] niestety ten cykl na straty bo dlugo mnie jajnik bolal a od wczoraj juz mam plamienia, wiec @ to kwestia godzin.@roxie123 ja bym poszla w tym cyklu na monitoring. Sprawdzisz sobie drugi jajnik, czy tez tak pieknie pracuje, a później juz mozesz isc na spontan. Ja tak zamierzam zrobić. Bylam w tym cyklu i teraz jak sie nie uda, to tez pojde sprawdzic. Ja testuje jakos na początku przyszlego tygodnia, jak wytrzymam, chorobcia, ja to taka niecierpliwa jestem. Obiecalam sobie, ze nie zrobie wcześniej jak 10 dni po, a teraz jak juz jest blisko, to kusi, a moze zrobic 8 dni po? Eh...
@AgaB33 nie dobrze, ze M sie rozchorowal, ale musimy przejść przez różne drogi, czasem cierniste. Jednak wierzę, ze wyjdzie dla nas wszystkich słoneczko.
Dziewczyny przypomnijcie mi, ktora to duszyczka chciala sie starac, ale maz nie bardzo, bo nie pamietam, kto to byl.Czy w koncu M dal sie przekonac? Pamiętacie?
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki [emoji110][emoji10]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom