reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 ja bym poszla w tym cyklu na monitoring. Sprawdzisz sobie drugi jajnik, czy tez tak pieknie pracuje, a później juz mozesz isc na spontan. Ja tak zamierzam zrobić. Bylam w tym cyklu i teraz jak sie nie uda, to tez pojde sprawdzic. Ja testuje jakos na początku przyszlego tygodnia, jak wytrzymam, chorobcia, ja to taka niecierpliwa jestem. Obiecalam sobie, ze nie zrobie wcześniej jak 10 dni po, a teraz jak juz jest blisko, to kusi, a moze zrobic 8 dni po? Eh...
@AgaB33 nie dobrze, ze M sie rozchorowal, ale musimy przejść przez różne drogi, czasem cierniste. Jednak wierzę, ze wyjdzie dla nas wszystkich słoneczko.
Dziewczyny przypomnijcie mi, ktora to duszyczka chciala sie starac, ale maz nie bardzo, bo nie pamietam, kto to byl.Czy w koncu M dal sie przekonac? Pamiętacie?
to mój M [emoji13] ja go nie pytam, ale tylko raz zapytal kiedy mialam okres i czy uzyjemy gumki, wiec mam wciaz nadzieje, ze sie uda [emoji12] zawsze sie przeciez moge pomylic w obliczeniach [emoji16] niestety ten cykl na straty bo dlugo mnie jajnik bolal a od wczoraj juz mam plamienia, wiec @ to kwestia godzin.

Trzymam za Was bardzo mocno kciuki [emoji110][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam:) Tyle napisalyscie ze ciezko bedzie mi sie do Was odniesc ja rowniez ide na wesele ale za tydz bez meza i jak zwykle mam problem z ubiorem.
Wczoraj mialam zarabisty dzien swiecilo ladnie sloneczko ja bylam u fryzjerki w koncu natrafilam na s
uper fryzjerke ktora nie szarpie zarabiscie obcina i farbuje ehh wczoraj tak dobrze sie czulam ze zapomnialam o moich przezyciach o staraniach itp.:)

@zosiak dobry fryzjer to podstawa. Potrafi humor poprawic i zrelaksowac. Przypomnialas mi ze ja tez musze isc bo mi cos blyska we wlosach w swietle

@roxie123 lepiej sie juz czujesz? Odpuscila troche @ czy nadal tak obficie leci?

@hona piękne słowa ... ;*
O kurczak , ale tak jest ,że czasami zapominamy o terminach :)
@zosiak daj na zamkniety fotki z wczasów ;)
@Frezja_1 daj sobie czas ... ja już teraz się nie napalam w tamtym cyklu odpuściłam i coś tam załapało , no ale cóż nie wyszło ;/
@Ewelyn weź te gumki schowaj powiedz , że nie ma :p
@AgaB33 dzisiaj jest już troche lepiej ale spałam do 9 30 , tak mnie zmęczyło wczoraj ;/ teraz nafaszerowałam sie przeciwbólowymi i moze przetrwam :)

Niech się już skończy ta @ , bo taka przybita jestem :<

Byłam zrobić powtórnie bete. Chyba umrę zanim będę mieć wyniki. Zrobiłam od razu pierwsze badania ciążowe krwi. Jutro tylko mocz bo nie miałam pojemnika i ten wymaz zrobię. Ale się stresuję. Chyba najbardziej boję się, że coś będzie nie tak i lekarz mnie zostawi w szpitalu i jak ją i mój synek przeżyjemy rozłąkę. Oszaleję.

reklama
Do góry