reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny. Dawno mnie nie bylo a u Was takie zmiany.
@roxie123 bardzo mi przykro ze tak sie u Ciebie potoczylo. Wydaje mi sie ze w przyszlym cyklu moze sie udac. Nie znam sie ale bardzo mocno w to wierze.
@kari21 trzymam kciuki. Oby tylko to krwawienie ustalo.
@Olasec bedzie dobrze, nie moze byc inaczej

Zafasolkowanym samej pomyslnosci :-)

reklama
U nas poki co starania wstrzymane. Najpierw M musze przebadac...
Wtedy co tych lekow przed pierwsza proba nie wzial to zapalenie prostaty i ma je do dzis

@roxie123 ja bym poszla w tym cyklu na monitoring. Sprawdzisz sobie drugi jajnik, czy tez tak pieknie pracuje, a później juz mozesz isc na spontan. Ja tak zamierzam zrobić. Bylam w tym cyklu i teraz jak sie nie uda, to tez pojde sprawdzic. Ja testuje jakos na początku przyszlego tygodnia, jak wytrzymam, chorobcia, ja to taka niecierpliwa jestem. Obiecalam sobie, ze nie zrobie wcześniej jak 10 dni po, a teraz jak juz jest blisko, to kusi, a moze zrobic 8 dni po? Eh...
@AgaB33 nie dobrze, ze M sie rozchorowal, ale musimy przejść przez różne drogi, czasem cierniste. Jednak wierzę, ze wyjdzie dla nas wszystkich słoneczko.
Dziewczyny przypomnijcie mi, ktora to duszyczka chciala sie starac, ale maz nie bardzo, bo nie pamietam, kto to byl.Czy w koncu M dal sie przekonac? Pamiętacie?

@AgaB33 oby szybko mąż się wyleczył i będziecie mogli działać:)

Dziewczyny mam problem. Wczoraj zauważyłam, że mam upławy serowate ale myślałam, że to po tym USG coś wyszło. A dziś to samo. Zestresowana jestem strasznie. Zrobiłam sobie irygacje z tantum rosa i posmarowałam clotrimazolum. Jutro wieczorem mam iść na IP. Czy to jest niebezpieczne dla dzidziusia? Dostałam skierowanie na wymazy z pochwy i zrobię to jutro a chciałam zrobić później po wizycie na IP ale chyba nie ma co zwlekać.

@Olasec ja Ci odradzę clotrimazolum i tantum rossa... kup sobie żel do mycia i probiotyk lacibios femina dopochwowo lactovaginal i do smarowania trivagin ...ja się tak teraz leczyłam i wyleczyłam to są leki bezpieczne w I trymestrze tak mi lekarz kazał brać ... jak jest mocniejsza infekcja wtedy nystatyna na recepte ale mój lekarz mówił , żeby unikać leków probiotykami próbować na początku
@Frezja_1 nie testuj... czekaj... a najlepiej idź na bete widzisz jak to testy ... sam stres
Nie wiem czy iść , wydaje mi się ,że do tej pory owulacja cały czas jest to nic się nie zmieni ;/ z rezta bede na wizycie po @ to lekarz tez zobaczy jak tam co tam

@Olasec to prawdopodobnie candida grzybek. Powiedz o tym jak bedziesz na ip to dostaniesz nystantyne. Maluszkowi lek nie zaszkodzi, a lepiej podleczyc. Niby nie szkodzi samej ciazy, ale kazde zakazenie lepiej leczyc. Juz dzis mozesz sobie brac probiotyk np. Trivagin. Dobrze sie sprawdzil u mnie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie tak jak dziewczyny pisza @Olasec to prawdopodobnie grzybica. Z tego co wiem, nie jest niebezpieczna wiec sie nie martw, ale wojne jej wypowiedziec trzeba.
Wiecie co, moj gin powiedzial, ze taki probiotyk doustny lacibios femina to na dole nie zadziala. Nie wiem czy sie smiac, czy plakac.
@roxie123 bylam przekonana, ze Ty mi powiesz, zebym testowala ha ha, a tu takie zaskoczenie. Betę to ja zrobie, dopiero jak sie doczekam pozytywnego testu.

reklama
@Frezja_1 wez trivagin. Probiotyk doustny a dziala glownie na drogi rodne. Sprawdzony nie tylko u mnie. Dziewczyny po nim maja czyste wymazy, a bujaly sie z bakteriami od miesiecy. I ciazy tez mozna brac.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry