reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 to odpusc[emoji5]owu na pewno jest tylko wczesniej ja przegapialas[emoji4]

@Olasec licze na to ,ze bedzie dobrze[emoji5]niech czas szybciutko ucieka...kiedy nastepna wizyta?

@ivvonka hahah ale fajnie [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to odpusc,owu na pewno jest,wczesniej ja przegapialas[emoji5]

@Olasec zycze aby wszystko bylo dobrze[emoji5]
Kiedy nastepna wizyta?

@ivvonka hehe ale fajnie napisalas...chyba cala przerwa Ci na to zeszla hehe[emoji1]udanej organizacji zycze[emoji5]

@Funia90 wizytę mam jutro na IP. Bo wtedy mój lekarz ma dyżur i kazał przyjechać z wynikami bety.
A tak z innej beczki. Dobrze pamiętam, że Ty i Twój mąż zajmujecie się naprawą telefonów? Szybki wyświetlacza też wymieniacie? Właśnie 5 minut temu spadł mi telefon i szybka popękała i to bardzo. Możesz mi powiedzieć jaki byłby koszt wymiany. Telefon to xiaomi redmi 4.

Ja dziewczyny cały dzień w łóżku...od 13 już wg zesztywniałam :< ból okropny ...nie jadłam nic dziś ,oprócz przeciwbólowych ;/ ledwo żyje eh

@Olasec to trzymam kciuki za jutto[emoji5]
Tak telefonami sie zajmujemy,nie wiem czy w tym modelu akurat wymienia ale zapytam wieczorkiem i dam Ci znac,on jest dzis caly dzien na budowie.
A ja akurat tej ceny nie znam[emoji4]
Rece Ci sie trzesa kobitko hehe[emoji12]

@roxie123 w sumie pewnie dlatego taka mocna ta @ ,ze biochemiczna mialas:/
Wspolczuje kochana,ale jutro na pewno bedzie lepiej[emoji8]

@roxie123 czy ja dobrze zrozumialam, ze wychodzily ci tylko bobo testy, czyli te z allegro negatywne, czy ich nie robiłaś?
Trzymaj sie, jutro bedzie lepiej.
@kari trzymam kciuki nadal
Dziewczyny jaki probiotyk ginekologiczny polecacie?

@Frezja_1 na allegro cien cienia a na bobo kreseczka
Ja teraz brałam probiotyk lacibios Femina i kupiłam kolejna paczkę. Można je brać cały czas szczególnie po @ i np zapobiegawczo 2 razy w tygodniu. Brałam też provag

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry