reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 to odpusc[emoji5]owu na pewno jest tylko wczesniej ja przegapialas[emoji4]

@Olasec licze na to ,ze bedzie dobrze[emoji5]niech czas szybciutko ucieka...kiedy nastepna wizyta?

@ivvonka hahah ale fajnie [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to odpusc,owu na pewno jest,wczesniej ja przegapialas[emoji5]

@Olasec zycze aby wszystko bylo dobrze[emoji5]
Kiedy nastepna wizyta?

@ivvonka hehe ale fajnie napisalas...chyba cala przerwa Ci na to zeszla hehe[emoji1]udanej organizacji zycze[emoji5]

@Funia90 wizytę mam jutro na IP. Bo wtedy mój lekarz ma dyżur i kazał przyjechać z wynikami bety.
A tak z innej beczki. Dobrze pamiętam, że Ty i Twój mąż zajmujecie się naprawą telefonów? Szybki wyświetlacza też wymieniacie? Właśnie 5 minut temu spadł mi telefon i szybka popękała i to bardzo. Możesz mi powiedzieć jaki byłby koszt wymiany. Telefon to xiaomi redmi 4.

Ja dziewczyny cały dzień w łóżku...od 13 już wg zesztywniałam :< ból okropny ...nie jadłam nic dziś ,oprócz przeciwbólowych ;/ ledwo żyje eh

@Olasec to trzymam kciuki za jutto[emoji5]
Tak telefonami sie zajmujemy,nie wiem czy w tym modelu akurat wymienia ale zapytam wieczorkiem i dam Ci znac,on jest dzis caly dzien na budowie.
A ja akurat tej ceny nie znam[emoji4]
Rece Ci sie trzesa kobitko hehe[emoji12]

@roxie123 w sumie pewnie dlatego taka mocna ta @ ,ze biochemiczna mialas:/
Wspolczuje kochana,ale jutro na pewno bedzie lepiej[emoji8]

@roxie123 czy ja dobrze zrozumialam, ze wychodzily ci tylko bobo testy, czyli te z allegro negatywne, czy ich nie robiłaś?
Trzymaj sie, jutro bedzie lepiej.
@kari trzymam kciuki nadal
Dziewczyny jaki probiotyk ginekologiczny polecacie?

@Frezja_1 na allegro cien cienia a na bobo kreseczka
Ja teraz brałam probiotyk lacibios Femina i kupiłam kolejna paczkę. Można je brać cały czas szczególnie po @ i np zapobiegawczo 2 razy w tygodniu. Brałam też provag

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry