reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mamcia2014 wiem wiem , Funia mi wypisała co tam się bada , napisałam do lekarza czy jest możliwość zrobić to na NFZ .
A facetowi też lekarz pobierał wymaz czy prywatnie robiliście ?

edit :

Lekarz mi napisał ,że po @ mam przyjechać na wizytę , zrobimy wszystkie wymazy taki pakiet 200zł
Jak nic nie wyjdzie to dobrze jak wyjdzie to razem z M do leczenia < oby nic nie wyszło >
Mówił ,że kariotyp jak chce to nie ma sprawy załatwić skierowanie z nfz , ale to wiedza dla mnie , bo nie podlega leczeniu < o tym wiem > ale zrobimy .
Mówił , że działamy dalej na tych lekach , bo po prostu nie zawsze jest tak ,że one od razu działają organizm musi się przyzwyczaić i być gotowy na ciążę .
Na wizycie pogadam jak brać teraz te leki przy później owulacji , i powiem ,że chce 10 encortonu .
Zastanawiam się czy iść się oglądać w tym cyklu czy odpuścić i sexować się co 2 dni cały cykl i czekać

Ostatnia edycja:
reklama
Daje tylko znac na szybko... jestem po usg. Na ten moment jest nadal pecherzyk ale wyglada na mlodszy niz wyliczenia z om, zarodek ma 2 mm i nie ma jeszcze akcji serca. Mam przyjsc za wizyte za okolo 10 dni sprawdzic czy sie rozwija.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec to Ci powiem ,ze ja az takich nie mam a polowa za mna:/
Ale kazdy ma inna skore.
Jak sie czujesz[emoji4]?

@mamcia2014 my jeszcze nie grzejemy,mamy 23 stopnie w mieszkanku[emoji4]

@roxie123 kochana cieszy mnie Twoje podejscie[emoji5]
Szkoda ,ze przeprowadzka sie wydluza ale to pewnie dlatego ,ze macie wprowadzic sie w trojeczke[emoji5]
Ja placilam cos niecale 200 zl za te wymazy,M nie robilismy,czekalismy czy u mnie cos wyjdzie,to wtedy on by badal[emoji4]
Kochana nie doradze czy sprawdzac cykl,ja bym sexowala bez sprawdzania ale to Ty musisz zdecydowac[emoji5]zebys znow nie przegapila

@kari21 trzymam kciuki zeby bylo dobrze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 już nie przegapie bo wiem , że jest późno :) także odpuszczę chyba latanie po lekarzach ... nie chce mi sie ;p
Tak mi lekarz powiedział około 200zł taki pakiet :)

@kari21 to tak naprawdę dobre wiadomości. Mój pęcherzyk też jest za mały ale wierzę, że będzie dobrze. Oby tylko krwawienie ustało i będzie dobrze:)

@Funia90 generalnie dobrze się czuje. Rano i po jedzeniu mam mdłości. Bolą mnie często plecy w krzyżu ale ogólnie jest ok. Trochę się boję co to z nami będzie ale jakoś wierzę, że się uda:)

reklama
Ja to przepraszam, że tak wpadam i wypadam tylko... ale no wszystko mnie goni:
-tu wycieczka, dwie wycieczki i jakieś papiery, kasa /lubię kasę, ale jak jej nie muszę zbierac/
-tu dyrektorka macha arkuszami diagnozy, szybko, szybko niunia wrzesień się kończy /no widzę, widze, wpływu nie mam/
-aaa...i jeszcze alarm jutro ma być, przygotuj dzieci /uff to ogarnięte, ćwiczyliśmy w zeszłym tygodniu i w tym szybką ewakuację, powinny coś pamiętać/*
-tu koleżanka puka, bejbe dawaj mi zdjęcia do kroniki, wrzesień się kończy /nieee?/
-tu wicedyrektor głowę w drzwi wsadza z zeszytem zastępstw, bo kochaniutka pilnie pilne, dziewczyny się porozkładały z maluchów a ty jeszcze zdrowa /no jak tam pójdę to jest duża szansa na zmiany/
-tu mąż dzwoni, kumpel z Holandii wpadnie jutro. Zdążysz coś przygotować, słonko. /taaaa słonko ma tyle rączków co promyczków/

*czy dzieci pamiętają alarm, który ćwiczyliśmy w poniedziałek ostatnio? A sprawdziłam.
Wzięłam gwizdek ze ściany i gwiżdżę.
Kubuś:ciociaaa pobudzis, maluchy za scianą. /tak uczeń przerósł mistrza/
Ja: To oznacza alarm.
Zuzia: Dobra. Tyrko kroczki szpszontne.
Adaś: A zabawki domowe to bierzemy?

No pani dyrektor, melduję, że grupa jest zwarta i gotowa. O wszystkim pomyślą.

Koniec korektywy i pisania. Wracamy do sali.
Będziemy teraz ćwiczyć alarm. :)

Ostatnia edycja:
Do góry