reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 czytalam wlasnie ze im wiekszy brzuszek sie robi tym gorzej zlapac [emoji58] ale co tam wszystko do przezycia.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 czytalam wlasnie ze im wiekszy brzuszek sie robi tym gorzej zlapac [emoji58] ale co tam wszystko do przezycia.

Niestety to prawda i potem często robi się w udo lub rękę.
Mififi04 ja też myślałam że nigdy przenigdy nie zrobię sobie zastrzyku ale gdy pojawiły się 2 kreski od razu natychmiast igła była w brzuchu :D powodzenia :*

Niestety to prawda i potem często robi się w udo lub rękę.
Mififi04 ja też myślałam że nigdy przenigdy nie zrobię sobie zastrzyku ale gdy pojawiły się 2 kreski od razu natychmiast igła była w brzuchu :D powodzenia :*
Takie niestety jest zycie[emoji57]

Calineczka jestem,zyje na razie. Dzis mialam dzien z serii "na wariackich papierach".Od rana biegalam ,auto do serwisu,do pracy z wywalonym jezorem, w pracy jak w ukropie, potem telefon,ze dzis ostatni dzien na skladanie protokolow,telefon do cioci z prosba ,aby po mnie przyjechala,bo przeciez jak na zlosc auto w naprawie, biegiem po malego do przedszkola, dalej do jednego urzedu,sterta papierow,do drugiego urzedu,sterta papierow,powrot do punktu wyjscia czyli po auto,tam auto nie gotowe,milion mysli,jak ja jutro odstawie mlodego do przedszkola i siebie do pracy?????
Wlasciciel sie zlitowal, dokonczyli naprawe,pedem po mlodego do bratowej,do domu cos zjesc,napalic w piecu,nakarmic psy i na koniec pasc na pysk. I tak oto jestem wyzuta,wymieta ,spiaca juz na jedno oko,ale jakze bym mogla nie doczytac,co u moich forumowych kolezanek???

Olasec piekna beta. I tak jak dziewczyny pisza,spokojnie,to dopiero poczatek,pecherzyk ma prawo byc malutki,najwazniejsze ,ze jest. Tym czyms na jajniku na razie sie nie stresuj,mnie tez lekarz wyslal az na badania w kierunku nowotworu,tak sie balam,ze przez 10 miesiecy nie pojawilam sie u niego w gabinecie. Badania wyszly dobrze, i jak to on powiedzial,cokolwiek to bylo to juz tego nie ma.Glowa do gory,wiem,ze przy Twoich/naszych przejsciach trudno na tym etapie sie cieszyc,ale sprobuj choc raz ,choc przez chwile usmiechnac sie do tego okruszka,to co teraz dzieje sie w Twoim ciele jest najpiekniejszym cudem o jakim kazda z nas tu marzy. :-) :)

Wybaczcie,ale nie odniose sie do wszystkich,doslownie oczy mi sie zamykaja.
Zmykam spac,buziam wszystkie,dobrej nocy.

Dzień dobry
@Olasec piękna beta super :) Nadal mocno trzymam kciuki choć myślę że wszystko będzie dobrze musi być i kropka .

Ja wstałam kawę wypilam zimno mi jeszcze nie grzeją ale 30 zaczną.

Moje dziecko już się obudził o to zmykam potem wpadnę buziaki dla wszystkich

Cześć dziewczyny

Coś nie mam weny ostatnio , żeby się bardzo udzielać przepraszam... :<
Wczoraj wieczorem @ rozkręciła się na całego , o dzisiaj nie wspomnę .
Napisałam do lekarza odnośnie wizyty , chce sobie zrobić wymazy na wirusy / bakterie .
Dzwoniłam tez umówić się na kariotypy , podałam dane , ale powiedzieli ,że termin mi podadzą jak zadzwonię ze skierowaniem już .

Co do zrostów po heparynie - mi się robią... przez to jak przypadkiem wbije to później wkłucie boli i jest siniak . Ogólnie przyzwyczaiłam się do zastrzyków , ale nie lubię :/

@Ewarut skoro jajniki pracują , to niebawem pewnie przyjdzie @
@mfifi04 dasz radę :*
@hona Ty to zabiegana kobitka jesteś , jak tam staranka kiedy testujesz?
@Olasec wszystko będzie dobrze :* wierzę ,że się uda tym razem i nie będzie problemów
@ivvonka a u Ciebie jaki etap ?
@Calineczka24 bardzo bym chciała...ale stwierdziłam ,że jeśli mam mieć chore dziecko , albo je stracić w późniejszym etapie , lub po urodzeniu , to niech te ciąże kończą się zanim się zaczną . Jak Bóg ma mi dać dziecko to chcę zdrowe i wystarczy mi jedno
@zosiak żaden miesiąc dla nas nie jest wyznacznikiem ... ja teraz miałam 4 cykl starań a ostatnie poronienie w lutym ... mi się wydaje ,że to reakcja na leki organizm , nie był jeszcze gotowy . Dziewczyny na drugim wątku też jak zaczynały brać leki miały ciąże biochemiczne zanim zaszły w zdrową , także nie nabieram sobie do głowy walczymy dalej .
@Frezja_1 a u Ciebie co tam ?

Sprzątanie pomaga mi , kiedy mam dołek ... 2 dni pucowałam wszystko u siebie w domu .
W efekcie wczoraj zawiesiliśmy rolety i wszystko już tak zmierza ku końcowi , zostało zawiesić zasłonki i żyrandole . Niestety wprowadzka na święta dopiero... kanalizację mają nam kopać w połowie listopada , a nie chcemy iść w adwencie więc wejdziemy z choinką :p

Przytulam Was wszystkie :*

reklama
@roxie123 zrób sobie wymazy na chlamydie ureoplasme mykoplazme i coś tam jeszcze było ja robiłam cały zestaw kilku patogenow tylko to dawno było coś koło 500 -700 zł za to dałam lekarz mi zamówił i zrobił.

Mi wyszła ureoplasma i mój mąż też miał wymaz pobrany żeby to się potem spowrotem nie przenioslo.

Do góry