reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mififi04 szczerze mowiac boli ciagle tak samo,czasem bardziej ale dla dzidzi wszystko[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec gratuluję ładnej bety i trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze, może Ty w końcu odczarujesz forum :)
@Katarina91 jakie śliczne ciuszki :) super że mały rośnie i że wszystko ok :)
@Funia90 a to tą clexane trzeba sobie wstrzykiwać całą ciążę? Nie wiem czemu mi się ubzdurało że tylko w pierwszym trymestrze :D to pewnie można się przestać bać igieł dzięki temu :D
@mfifi04 za Ciebie również trzymam kciuki. Ja nienawidzę igieł i nie wyobrażam sobie samemu wbić igłę w skórę :( My to kobiety musimy być silne, a mówią że jesteśmy słabszą płcią ... cóż za brednie

Kiedyś przeczytałam fajny cytat, który myślę że pasuje do każdej z nas: Nigdy nie wiesz jak silna jesteś, dopóki bycie silną nie stanie się Twoim jedynym wyjściem.

Miłego wieczoru dziewczyny :)

@madzia0902 ja Ci wiecej powiem ,clexane bierzesz jeszcze 6 tyg po porodzie[emoji23]
I szczerze pobieranie krwi mniej boli niz zastrzyk,bynajmniej jak dla mnie[emoji16]
Dobry cytat[emoji4]

@Katarina91 USG miałam dziś do południa. Robiłam dziś ponownie bete i w piątek kolejny raz robię.

Dziewczyny dla mnie te zastrzyki w tej ciąży to jakaś masakra. Mam straszne zrosty po poprzedniej donoszonej ciąży i mam teraz siniak na siniaku a to dopiero początek.

reklama
@mififi04 ja mialam to samo,nie bylo za co zlapac:/ potem bylo troszke lepiej,ale teraz znow napiety brzuszek:/

@Olasec to one Ci nie zniknely[emoji32]?

Do góry