reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Frezja_1 lekarze po poronieniach dają profilaktycznie też heparyne, szczególnie kiedy znają pacjentke to nie trzeba nawet prosić

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 tak jak dziewczyny piszą biorę clexane bo 3 razy poroniłam. Robiłam badania na zespół antyfosfolipidowy ale zespołu nie mam. Pani w poradni i dała zalecenia żeby mimo wszystko w ciąży stosować heparynę.

UWAGA! Beta 2340. Czyli super urosła. Pytanie dlaczego na USG tak mało widać. Mały pęcherzyk i brak zarodka jeszcze. Czekam na przyrost do piątku.

@Olasec kobitko na zarodek za wczesnie hehe...cos kojarze tak po pierwsze ,ze pojawia sie przy becie albo powyzej 5000 albo pozyzej 10000[emoji1]spokojnie ,sama mowilas ,ze to dopiero 4+4 ,jeszcze nie widzialam u nikogo zarodka tak wczensie ,nawet biorac pod uwage to wczesna owulke twoja musisz poczekac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec kobitko na zarodek za wczesnie hehe...cos kojarze tak po pierwsze ,ze pojawia sie przy becie albo powyzej 5000 albo pozyzej 10000[emoji1]spokojnie ,sama mowilas ,ze to dopiero 4+4 ,jeszcze nie widzialam u nikogo zarodka tak wczensie ,nawet biorac pod uwage to wczesna owulke twoja musisz poczekac[emoji5]

Olasec, super beta. Ja widziałam 2 mm zarodeczek w 5t4d wiec masz jeszcze czas.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 m zrobic miedzy 24 tc a 28 tc. Zrobie przed wizyta 18 pazdziernika by wszystko zrobic razem. Mam takie zrosty na zylach, ze czasem 3 razy kluja. Wiec ograniczam na maksa klucia

@Olasec to czas na pecherzyk. Moze byc z kuleczka w srodku. Na serduszko jeszcze za wczesnie. Nie daj sie lekarzowi. Serduszko najlepiej w granicach 6tc. Sprawdzac i wtedy tez moze go jeszcze nie byc. Kochana szukaj mimo wszystko spokoju, bo potrzebny i tobie i maluszkowi.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 tak jak dziewczyny piszą biorę clexane bo 3 razy poroniłam. Robiłam badania na zespół antyfosfolipidowy ale zespołu nie mam. Pani w poradni i dała zalecenia żeby mimo wszystko w ciąży stosować heparynę.

UWAGA! Beta 2340. Czyli super urosła. Pytanie dlaczego na USG tak mało widać. Mały pęcherzyk i brak zarodka jeszcze. Czekam na przyrost do piątku.
Olasec wspaniała beta. Jesteśmy dobrej nadziei :) jeśli chcesz to napisz na watku o poronieniach nawykowych do @bea25ta ona tez miała przejścia z brakiem zarodka na usg. Wierzę że będzie dobrze. Zarodek ma czas a w drugim jajniku może być wszystko i to wcale nie musi być ten pech :)

reklama
@Destino ja tez czytalam ,ze najlepiej miedzy 24-28 tyg wiec zrobie w nastepny piatek ,bede miala 24+1 bo wtedy M moze ze mna jechac,jakos sie boje,ze zaslabne.

A potem znow za kilka dni i tak krzepliwosc musze robic:/ znow klucie ale co tam.
A jak po heparynie?masz zrostow duzo?

Do góry