reklama
Olasec
Fanka BB :)
@Frezja_1 tak jak dziewczyny piszą biorę clexane bo 3 razy poroniłam. Robiłam badania na zespół antyfosfolipidowy ale zespołu nie mam. Pani w poradni i dała zalecenia żeby mimo wszystko w ciąży stosować heparynę.
UWAGA! Beta 2340. Czyli super urosła. Pytanie dlaczego na USG tak mało widać. Mały pęcherzyk i brak zarodka jeszcze. Czekam na przyrost do piątku.
UWAGA! Beta 2340. Czyli super urosła. Pytanie dlaczego na USG tak mało widać. Mały pęcherzyk i brak zarodka jeszcze. Czekam na przyrost do piątku.
Funia90
@Olasec kobitko na zarodek za wczesnie hehe...cos kojarze tak po pierwsze ,ze pojawia sie przy becie albo powyzej 5000 albo pozyzej 10000[emoji1]spokojnie ,sama mowilas ,ze to dopiero 4+4 ,jeszcze nie widzialam u nikogo zarodka tak wczensie ,nawet biorac pod uwage to wczesna owulke twoja musisz poczekac[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Olasec, super beta. Ja widziałam 2 mm zarodeczek w 5t4d wiec masz jeszcze czas.@Olasec kobitko na zarodek za wczesnie hehe...cos kojarze tak po pierwsze ,ze pojawia sie przy becie albo powyzej 5000 albo pozyzej 10000[emoji1]spokojnie ,sama mowilas ,ze to dopiero 4+4 ,jeszcze nie widzialam u nikogo zarodka tak wczensie ,nawet biorac pod uwage to wczesna owulke twoja musisz poczekac[emoji5]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 m zrobic miedzy 24 tc a 28 tc. Zrobie przed wizyta 18 pazdziernika by wszystko zrobic razem. Mam takie zrosty na zylach, ze czasem 3 razy kluja. Wiec ograniczam na maksa klucia
@Olasec to czas na pecherzyk. Moze byc z kuleczka w srodku. Na serduszko jeszcze za wczesnie. Nie daj sie lekarzowi. Serduszko najlepiej w granicach 6tc. Sprawdzac i wtedy tez moze go jeszcze nie byc. Kochana szukaj mimo wszystko spokoju, bo potrzebny i tobie i maluszkowi.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Olasec to czas na pecherzyk. Moze byc z kuleczka w srodku. Na serduszko jeszcze za wczesnie. Nie daj sie lekarzowi. Serduszko najlepiej w granicach 6tc. Sprawdzac i wtedy tez moze go jeszcze nie byc. Kochana szukaj mimo wszystko spokoju, bo potrzebny i tobie i maluszkowi.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Olasec wspaniała beta. Jesteśmy dobrej nadziei jeśli chcesz to napisz na watku o poronieniach nawykowych do @bea25ta ona tez miała przejścia z brakiem zarodka na usg. Wierzę że będzie dobrze. Zarodek ma czas a w drugim jajniku może być wszystko i to wcale nie musi być ten pech@Frezja_1 tak jak dziewczyny piszą biorę clexane bo 3 razy poroniłam. Robiłam badania na zespół antyfosfolipidowy ale zespołu nie mam. Pani w poradni i dała zalecenia żeby mimo wszystko w ciąży stosować heparynę.
reklama
Funia90
@Destino ja tez czytalam ,ze najlepiej miedzy 24-28 tyg wiec zrobie w nastepny piatek ,bede miala 24+1 bo wtedy M moze ze mna jechac,jakos sie boje,ze zaslabne.
A potem znow za kilka dni i tak krzepliwosc musze robic:/ znow klucie ale co tam.
A jak po heparynie?masz zrostow duzo?
A potem znow za kilka dni i tak krzepliwosc musze robic:/ znow klucie ale co tam.
A jak po heparynie?masz zrostow duzo?