reklama
Olasec
Fanka BB :)
Funia90
@...Margotka9022... a moze sie podniesie i Cie zaskoczy[emoji6]
Kolezanka mi mowi ,ze bardzo dluga szyjka,ona zaczynala cos z 4 cm a jej siostra miala tylko 3 cm[emoji4]
@hona lozysko przejmuje funkcje mniej wiecej od 14 do 18 tyg i wtedy spokojnie mozna odstwic aczkolwiek wczoraj pytalam lekarza i powiedzial,ze mozna brac nawet do konca ciazy ale to za bardzo juz nie dziala.
Tlumaczyl ,ze dupek najbardziej pomaga w 1 trymestrze...a potem to juz takie placebo[emoji4]
@Calineczka24 biedna Juleczka chce cukierkow hehe[emoji4]dasz rade,najgorsze bedzie kilka pierwszych dni na pewno.
Ale to nie koniec swiata[emoji6]
@zaaneta gratulacje[emoji5]
To ja bede miala chyba wielkoludke bo 20t6d miala 405 gram[emoji5]
@Olasec piekne wiadomosci[emoji5]forum odczarowane[emoji7]
@roxie123 kochana Ty wiesz co ja o tym mysle[emoji5]bedzie dobrze ,kochana moja przyjaciolka zaczynala z beta 2,5 nie zamartwiaj sie i nie drecz dzidzi[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kolezanka mi mowi ,ze bardzo dluga szyjka,ona zaczynala cos z 4 cm a jej siostra miala tylko 3 cm[emoji4]
@hona lozysko przejmuje funkcje mniej wiecej od 14 do 18 tyg i wtedy spokojnie mozna odstwic aczkolwiek wczoraj pytalam lekarza i powiedzial,ze mozna brac nawet do konca ciazy ale to za bardzo juz nie dziala.
Tlumaczyl ,ze dupek najbardziej pomaga w 1 trymestrze...a potem to juz takie placebo[emoji4]
@Calineczka24 biedna Juleczka chce cukierkow hehe[emoji4]dasz rade,najgorsze bedzie kilka pierwszych dni na pewno.
Ale to nie koniec swiata[emoji6]
@zaaneta gratulacje[emoji5]
To ja bede miala chyba wielkoludke bo 20t6d miala 405 gram[emoji5]
@Olasec piekne wiadomosci[emoji5]forum odczarowane[emoji7]
@roxie123 kochana Ty wiesz co ja o tym mysle[emoji5]bedzie dobrze ,kochana moja przyjaciolka zaczynala z beta 2,5 nie zamartwiaj sie i nie drecz dzidzi[emoji8]
W dupe zaraz dostaniesz! To dopiero 10 dpo, poczekaj cierpliwie, moim zdaniem bedzie git@Olasec ♡♡♡
Dobra dziewczyny napisze Wam coś...w zasadzie od wczoraj wychodzi pozytywny test...
Dzisiaj jest 10dpo ciut ciemniejszy ...
- beta 6.9
- progesteron 14.1
...kiepskie te wyniki [emoji22] cykle moje nieregularne ale @powinnam dostac kolo wtorku dopiero ... ja już jestem nastawiona ze przyjdzie po prostu...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Godzinę po posiłku nie więcej niż 140, czyli jest ok na czczo do 90.@roxie123 GRATULUJĘ !! :*
Dziewczyny jaka jest norma cukru przy mierzeniu godzinę po posiłku? Mi wyszło 135
D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 Super powinnas sie cieszyc przeciez marzylas o ciazy a wiadomo ze kazda z nas bedzie miala zagrozona ciaze bo jestesmy po przeksciach zazdroszcze ci bardzo i nie masz powodow zeby sie smucic ja troszke dola zlapalam niby jest fajnie ale jednak mi smitno watpie zebym mama kiedykolwiek zostala co jakis czas mam taki dol:/ myslalam ze juz to zaakceptowalam a to wraca w ciaz do mnie.
Hej jesten po wizycie. Genetyk powiedzial ze 60 %na kolejne poronienie a mniej jak5%na wade u dziecka. Heparyna na refundacje.
Jest jeszcze obcja adopcji komorki jajowej albo PGD. Jak narazie bedziemy probowac naturalnie
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest jeszcze obcja adopcji komorki jajowej albo PGD. Jak narazie bedziemy probowac naturalnie
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
roxie123
@roki_1991 po prostu nie dociera jeszcze do mnie ... wiem ,że moje szczescie nigdy długo nie trwało dlatego mimo wiary się boję tych pierwszych dni , tygodni ...
Funia90
@Marika92 zazdro...wypoczywajcie i robcie dzidzi[emoji5]co by byly wakacyjne kreseczki jak u mnie[emoji7]
@zosiak nastepna do lania[emoji14]bedziesz mamusia uwierz w to[emoji5]jak tam urlopik mija?bo u nas pogoda beznadziejna:/
@roxie123 cholewcia no zaraz tam przyjade powaznie,zamiast jutro do Wawy do roboty to przyjade do Ciebie tylek skopac!!! Pozytywne myslenie mi tu wlacz[emoji5]jestes brzuchatka uswiadom to sobie[emoji5]
@zosiak nastepna do lania[emoji14]bedziesz mamusia uwierz w to[emoji5]jak tam urlopik mija?bo u nas pogoda beznadziejna:/
@roxie123 cholewcia no zaraz tam przyjade powaznie,zamiast jutro do Wawy do roboty to przyjade do Ciebie tylek skopac!!! Pozytywne myslenie mi tu wlacz[emoji5]jestes brzuchatka uswiadom to sobie[emoji5]
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
U nas teraz troszke chlodniej z 25 stopni teraz jest ale jak przyjechalismy to bylo po 30 a w sloncu chyba z 40 ale lepiej tak z tydz wczesniej jechac ale i tak bylo super dzisiaj wypoczywamy na hotelu bo wczoraj wrocilismy o 22 z kafelonii