reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie123 gratuluję i trzymam kciuki!!! A was wszystkie pozdrawiam z Majorki :D
1506088213-aaaaaa.jpeg
1506088225-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022... a moze sie podniesie i Cie zaskoczy[emoji6]
Kolezanka mi mowi ,ze bardzo dluga szyjka,ona zaczynala cos z 4 cm a jej siostra miala tylko 3 cm[emoji4]

@hona lozysko przejmuje funkcje mniej wiecej od 14 do 18 tyg i wtedy spokojnie mozna odstwic aczkolwiek wczoraj pytalam lekarza i powiedzial,ze mozna brac nawet do konca ciazy ale to za bardzo juz nie dziala.
Tlumaczyl ,ze dupek najbardziej pomaga w 1 trymestrze...a potem to juz takie placebo[emoji4]

@Calineczka24 biedna Juleczka chce cukierkow hehe[emoji4]dasz rade,najgorsze bedzie kilka pierwszych dni na pewno.
Ale to nie koniec swiata[emoji6]

@zaaneta gratulacje[emoji5]
To ja bede miala chyba wielkoludke bo 20t6d miala 405 gram[emoji5]

@Olasec piekne wiadomosci[emoji5]forum odczarowane[emoji7]

@roxie123 kochana Ty wiesz co ja o tym mysle[emoji5]bedzie dobrze ,kochana moja przyjaciolka zaczynala z beta 2,5 nie zamartwiaj sie i nie drecz dzidzi[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec ♡♡♡

Dobra dziewczyny napisze Wam coś...w zasadzie od wczoraj wychodzi pozytywny test...
Dzisiaj jest 10dpo ciut ciemniejszy ...
- beta 6.9
- progesteron 14.1
...kiepskie te wyniki [emoji22] cykle moje nieregularne ale @powinnam dostac kolo wtorku dopiero ... ja już jestem nastawiona ze przyjdzie po prostu...
1506083577-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
W dupe zaraz dostaniesz! To dopiero 10 dpo, poczekaj cierpliwie, moim zdaniem bedzie git :)
@roxie123 GRATULUJĘ !! :*

Dziewczyny jaka jest norma cukru przy mierzeniu godzinę po posiłku? Mi wyszło 135
Godzinę po posiłku nie więcej niż 140, czyli jest ok ;) na czczo do 90.

@roxie123 Super powinnas sie cieszyc przeciez marzylas o ciazy a wiadomo ze kazda z nas bedzie miala zagrozona ciaze bo jestesmy po przeksciach zazdroszcze ci bardzo i nie masz powodow zeby sie smucic ja troszke dola zlapalam niby jest fajnie ale jednak mi smitno watpie zebym mama kiedykolwiek zostala co jakis czas mam taki dol:/ myslalam ze juz to zaakceptowalam a to wraca w ciaz do mnie.

Hej jesten po wizycie. Genetyk powiedzial ze 60 %na kolejne poronienie a mniej jak5%na wade u dziecka. Heparyna na refundacje.
Jest jeszcze obcja adopcji komorki jajowej albo PGD. Jak narazie bedziemy probowac naturalnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 super!!!! Mówiłaś że wrzesień jest twój i miałaś rację!!! Bardzo się cieszę i trzymam kciuki ;) wiadomo że będzie ciężko psychicznie, bo stres nie będzie odpuszczal ale musisz myśleć pozytywnie i dużo odpoczywać :) gratuluję kochana :)

@Marika92 zazdro...wypoczywajcie i robcie dzidzi[emoji5]co by byly wakacyjne kreseczki jak u mnie[emoji7]

@zosiak nastepna do lania[emoji14]bedziesz mamusia uwierz w to[emoji5]jak tam urlopik mija?bo u nas pogoda beznadziejna:/

@roxie123 cholewcia no zaraz tam przyjade powaznie,zamiast jutro do Wawy do roboty to przyjade do Ciebie tylek skopac!!! Pozytywne myslenie mi tu wlacz[emoji5]jestes brzuchatka uswiadom to sobie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U nas teraz troszke chlodniej z 25 stopni teraz jest ale jak przyjechalismy to bylo po 30 a w sloncu chyba z 40 ale lepiej tak z tydz wczesniej jechac ;) ale i tak bylo super dzisiaj wypoczywamy na hotelu bo wczoraj wrocilismy o 22 z kafelonii

Do góry