reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 spokojnie kochana:* ja w 13 dc miałam jeszcze mniej widoczną kreskę. Zrób ponownie bete w poniedziałek i zobaczysz jak urośnie. Dopiero co implantację miałaś więc nie ma jak być wysoka beta. Ja wierzę, że będziemy razem rodzić :*

reklama
Możecie mi nakopac [emoji14] przyda się [emoji4]
Pierwszy cień cienia wyszedł 7dpo wczoraj bobo test ciut ciemniej i dziś ciemniej. Ale jak to możliwe że testy są 25tki a wynik ani 10 ?

Mam leki biorę cały czas na tarczycy tylko ta zawsze z ciąża szaleje... zwiększa dawkę ale nie wiem czy podziala .

Będę czekać na poniedziałek jak na skazanie xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Wam dziewczyny ♡♡♡ no nic muszę mieć nadzieję...ale wiecie nie cierpię cyferek ...

@roxie123 ja mając betę 120 to nawet takiej kreski ciemnej jak Ty nie miałam. Nie sugeruj się beta i testami. Ja testu sikanego już nie robię bo się boję. Beta rośnie z godziny na godzinę. Spokojnie. Bierz leki i będzie dobrze:)

To test testem nie ma się czym sugerować... mam nadzieję ze ruszy z miejsca i będzie koło 100 w poniedziałek...

Przepraszam że dziś tak o sobie tylko ale dużo emocji we mnie

reklama
Do góry