reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Roxie mam wizyte w czwartek ale na bete nie mam co liczyc narazie. Niechbym sie choc dowiedziala ze zarodek jest w macicy to juz cos. Na serduszko raczej bedzie za wczesnie. Postaram sie zapisac do poloznej i wymusic na nich usg jeszcze wczesniejsze niz przed 12 tyg z racji na anxiety ktore mi towarzyszy przez poprzednie ciaze poronione. Zagram takimi kartamim zobaczymy, dam wam znac jak cos juz bede wiedziala.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec ♡♡♡

Dobra dziewczyny napisze Wam coś...w zasadzie od wczoraj wychodzi pozytywny test...
Dzisiaj jest 10dpo ciut ciemniejszy ...
- beta 6.9
- progesteron 14.1
...kiepskie te wyniki
emoji22.png
cykle moje nieregularne ale @powinnam dostac kolo wtorku dopiero ... ja już jestem nastawiona ze przyjdzie po prostu...
1506083577-aaaaaa.jpeg

Gratuluję Ci kochana :) bądź dobrej myśli, będzie dobrze tylko się nie nastawia negatywnie a wręcz przeciwnie :* trzymam za cb kciuki bardzo mocno :*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@...Margotka9022... a moze sie podniesie i Cie zaskoczy
emoji6.png

Kolezanka mi mowi ,ze bardzo dluga szyjka,ona zaczynala cos z 4 cm a jej siostra miala tylko 3 cm
emoji4.png

@hona lozysko przejmuje funkcje mniej wiecej od 14 do 18 tyg i wtedy spokojnie mozna odstwic aczkolwiek wczoraj pytalam lekarza i powiedzial,ze mozna brac nawet do konca ciazy ale to za bardzo juz nie dziala.
Tlumaczyl ,ze dupek najbardziej pomaga w 1 trymestrze...a potem to juz takie placebo
emoji4.png

@Calineczka24 biedna Juleczka chce cukierkow hehe
emoji4.png
dasz rade,najgorsze bedzie kilka pierwszych dni na pewno.
Ale to nie koniec swiata
emoji6.png

@zaaneta gratulacje
emoji5.png

To ja bede miala chyba wielkoludke bo 20t6d miala 405 gram
emoji5.png

@Olasec piekne wiadomosci
emoji5.png
forum odczarowane
emoji7.png

@roxie123 kochana Ty wiesz co ja o tym mysle
emoji5.png
bedzie dobrze ,kochana moja przyjaciolka zaczynala z beta 2,5 nie zamartwiaj sie i nie drecz dzidzi
emoji8.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
=

Hihi Funia to spora ta twoja dziewczynka :) może to normalna waga a mnie tylko chciał postraszyc gin :p ale moja znajoma w 20tc miała dzidziusia tylko 300g, dlatego byłam w szoku :D a zresztą niech rosną dziewczynki:)

@kari21 proś ich o USG. Ja mam dzisiaj 4+1 więc tydzień różnicy mamy:)

Robiłam synkowi kako i tylko liznełam łyżeczkę żeby sprawdzić czy ciepłe i tak mnie zmuliło, że ledwo żyje.
Idę zjeść śniadanie bo na 8 mam do fryzjera. Pewnie Misiu będzie wył za mną ale może dadzą radę z tatą. Gorzej będzie potem bo jedziemy do architekta i zostanie z moimi rodzicami. No trudno muszę go uczyć zostawać z kimś innym bo teraz będę częściej wychodzić do lekarza itp.

@...Margotka9022... jeszcze raz przepraszam,ze Cie nastaraszylam ale tak jak mowilam zawsze lepiej o jeden raz za duzo spanikowac niz za malo[emoji5]
Wszystko supcio[emoji5]a szyjka pewnie we wtorek bedzie dluzsza

@Olasec co idziesz robic?powodzonka[emoji5]

@Olasec @roxie123 @kari21 odgoncie zle mysli choc wiadmo latwo nie jest... ale ilez mozna przechodzi,limit nieszczesc wyczerpany[emoji4]

Ja wlansie pije kawusie i nadrabiam forum a potem dwa intensywne dni pracy.
Ale dam rade [emoji6]coz nic nie poradze na moja ambitnosc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@...Margotka9022... dobrze ze byłaś na IP :) i cudownie ze jest wszystko ok :* @kari21 u ciebie tez będzie, zobaczysz. U mnie też wszystko się dużylo :*

Bardzo chciałam wam cos przekazać. Pamiętacie jakiś czas temu przesyłam wam moje świadectwo ? Link do: Życie uczy pokory, cierpienie prawdziwej radości
Udało mi się dotrzeć do księdza który odczytał go wczoraj w Częstochowie (oczywiście odrobinkę zmodyfikowane) w imieniu oraz w intencji naszego trudnego macierzynstwa. Ja jestem przepełniona szczęściem, że mogłam to dać od siebie (choć bylo jak bylo) ♡ buziaki

@Olasec to kiedy Ty miałaś @ ? Wtedy co ja ???

Kurczę dziewczyny a ja się boję o groszka bo walczę z infekcja tam na dole było ciut lepiej i znowu dzisiaj rano poczulam . Lekarz nie chce dawać na razie antybiotyków tylko mam lactovaginal , trivagin i lacibios femina . Tym się ratuje :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, dziękuję za wsparcie. Z tą szyjka to troszkę mnie fantazja chyba poniosła bo Lekarz mówi ze niby wszystko ok a w opisie mam że "konsystencji miekkiej" czyli co? Miękka szyjka na 3 cm? Zresztą macie tu opis... może ja sama sobie coś teraz źle interpretuje..
1506146027-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski

Gratulacje dla zafasolkowanych; )

Pozdrawiam serdecznie mam chwilke ale coś mojemu mężowi dolega ból brzucha i wymioty nie wiem co się dzieje jak objawy powrócą to jedzie na IP.

Na razie wszystko ustalo.

Co do mieszkania gadałam z tą panią co nie chciała podać numeru księgi wieczystej okazało się że kobitka zielona w temacie i się zwyczajnie bala bo myślała że to jest poufne ale się zorientowała w temacie i mam poda bez problemu no bo tak naprawdę to notariusz też tego wymaga.
No i trzyma dla nas to mieszkanie a sama szuka dla teściowej bo to jest jej teściowej mieszkanie taka starsza pani je ma i już nie daje rady na tym metrażu.

Do nas dziś ma przyjść jeszcze jeden klient obejrzec a potencjalnych kupców też mamy więc może się coś uda .

Lecę do męża buziaki.

reklama
@roxie123 gratuluję z całego serca. No w końcu te dwie kreseczki. Wrześniowe, jak mówiłaś. Roxie, Kochana będzie dobrze tym razem. Uda się. Tyle się wymodliłaś. Musi być
:-) :):-) :):biggrin2:

Do góry