reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale tu cisza dzisiaj.

A ja piszę dobre nowiny:)
Beta dziś po 72 h od pierwszego pomiaru 450. W kalkulatorze bety jest napisane, że w normie:) ale się cieszę.
Objawy coraz silniejsze :) a pamiętacie jak pisałam, że w tym cyklu nic z tego nie będzie bo prawdopodobnie przegapione bo miałam owulację o 9 dni wcześniej a tu proszę niespodzianka:)

Ale tu cisza dzisiaj.

A ja piszę dobre nowiny:)
Beta dziś po 72 h od pierwszego pomiaru 450. W kalkulatorze bety jest napisane, że w normie:) ale się cieszę.
Objawy coraz silniejsze :) a pamiętacie jak pisałam, że w tym cyklu nic z tego nie będzie bo prawdopodobnie przegapione bo miałam owulację o 9 dni wcześniej a tu proszę niespodzianka:)

Ooooouuuu ♥

@Olasec ♡♡♡

Dobra dziewczyny napisze Wam coś...w zasadzie od wczoraj wychodzi pozytywny test...
Dzisiaj jest 10dpo ciut ciemniejszy ...
- beta 6.9
- progesteron 14.1
...kiepskie te wyniki [emoji22] cykle moje nieregularne ale @powinnam dostac kolo wtorku dopiero ... ja już jestem nastawiona ze przyjdzie po prostu...
1506083577-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec ♡♡♡

Dobra dziewczyny napisze Wam coś...w zasadzie od wczoraj wychodzi pozytywny test...
Dzisiaj jest 10dpo ciut ciemniejszy ...
- beta 6.9
- progesteron 14.1
...kiepskie te wyniki [emoji22] cykle moje nieregularne ale @powinnam dostac kolo wtorku dopiero ... ja już jestem nastawiona ze przyjdzie po prostu...
1506083577-aaaaaa.jpeg

Laska, moja znajoma miała betę 50 tydzień po @ i wsio dobrze. Gratulacje!!! Zobaczysz że wszystko dobrze będzie!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze tsh standardowo wywaliło od razu z niecałe 2 na 3.16 [emoji22] chce mi się wyć...
Fakt ostatni cykl 36dni a ow w18dniu ale mi się ta beta wydaje takie nic i ze Bedzie biochemiczna i poleci z okresem [emoji22] nawet nie chciałam się na forum chwalić bo ta moja radość to wiecie eh ... taki spokój miałam w sobie do teraz

A i Wy mialyscie zawsze większe bety nie jednocyfrowe :(
Beta dzisiejsza

reklama
Jeszcze tsh standardowo wywaliło od razu z niecałe 2 na 3.16 [emoji22] chce mi się wyć...
Fakt ostatni cykl 36dni a ow w18dniu ale mi się ta beta wydaje takie nic i ze Bedzie biochemiczna i poleci z okresem [emoji22] nawet nie chciałam się na forum chwalić bo ta moja radość to wiecie eh ... taki spokój miałam w sobie do teraz

A i Wy mialyscie zawsze większe bety nie jednocyfrowe :(
Beta dzisiejsza

Roxie ja Cię w ten piękny zad kopne!! Jak Ty już czarnowidz to co będzie później? Dziewczyno!! 10 dpo to jaka chcesz mieć betę??? Daj się tej ciazy rozwinąć! Bierz progesteron bo malutki jest i dzwon do endokrynologa, dostaniesz leki. I WYLUZUJ!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry