reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka ja Ci odpisalam co u hajmal[emoji4]ale nie zauwazylas...wybaczam[emoji16]

@roki_1991 rezerwacja zaklepana haha[emoji4]
Zadbaj o siebie i nie mysl o owulce itd[emoji4](jasne,jakby sie tak dalo[emoji6])

@Calineczka24 mmmm pyszka[emoji4]
Pytalam dzis gina o moja wage,przytylam 4 kg i powiedzial,ze super idealnie[emoji4]
Szyjka zmierzona 4,78 cm ,dzidzi nie mierzyl bo tydzien temu prenatalne byly[emoji4]

@Olasec super ,ze sa objawy[emoji4]

@kari21 kciukasy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 to się cieszę, że u Was wszytko w porządku :)

Dziewczyny nie pocieszyłyście mnie. :(
Nie będę jadła słodyczy do wizyty u diabetologa :p zobaczymy co mi powie :p

Idę w kimono chociaż na godzinkę bo oczy mi same lecą. Buziaki.

@Funia90 gratuluję super wieści. Wow ale długa szyjka. Nieźle :) moja nie wiem ile ma. O jak mi się marzy usłyszeć "pani łożysko jest 4.78 cm nad ujściem" Taaa marzenie świętej głowy...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki
Czy u Was tez taka pogoda,ze tylko sie upic i nie myslec o niej? Bleee,jak ja nie lubie takiej jesieni,czuje sie wtedy jakby mnie ktos walcem rozjechal, mam problemy z koncentracja, a w takich chwilach to mam wrazenie,ze zupelnie nic nie mysle.

Funia ja dokladnie nie wiem jak jest z dupkiem,kiedy go trzeba odstawic,ale z tego co ja pamietam to chyba bylam w 26 badz 28 tygodniu i lekarz powiedzial,ze skoro lozysko przejelo juz swoje funkcje to moge odstawic.Tak tez bylo,ale bardzo szybko poczulam jakies dziwne parcie tam na dol.Nie pamietam juz dokladnie,ale to na pewno bylo jeszcze przed planowana wizyta,jezdzilam co dwa tyg., pojechalam do gina i mu o tym powiedzialam. Sprawdzil i powiedzial,ze lozysko zaczelo sie opuszczac. Kazal brac dupka znowu,i tak bralam chyba do 36 tyg.

Dziewczyny tak mi się chce słodkiego, że nie wiem :(
Jak ja dam radę to ja sama już nie wiem.
Nie wiem nawet teraz jak z tym moim cukrem bo nie mam jak zmierzyć :(
Za to Julka dzisiaj bardzo aktywna ;)
Mój M stwierdził, że pewnie się upomina o słodkie :D

@...Margotka9022... a Wy jak się z dzidzią macie? :) leżenie doprowadza Cię już do szału? :D.

Dziewczyny tak mi się chce słodkiego, że nie wiem :(
Jak ja dam radę to ja sama już nie wiem.
Nie wiem nawet teraz jak z tym moim cukrem bo nie mam jak zmierzyć :(
Za to Julka dzisiaj bardzo aktywna ;)
Mój M stwierdził, że pewnie się upomina o słodkie :D

@...Margotka9022... a Wy jak się z dzidzią macie? :) leżenie doprowadza Cię już do szału? :D.
Calineczko to leżenie doprowadza mnie do płaczu. Nie ma dnia żebym nie miała kryzysu i nie zawładną mną strach [emoji24]

Hej pozdrawiam i całuję wszystkie dziewczyny staraczki, ciężarne i lada moment mamuśki :**
My wczoraj miałyśmy polowkowe, Dagmara rośnie w zastraszającym tempie :-D lekarz tylko spoglądał na mnie i uśmiechał się. Powiedział że raczej nie urodze dziecka o wadze 3100 jak moja mama piątkę dzieci haha, chyba zapowiada się większą sztuka hihi :) mamy 400g w 21tc a wy jak uważacie, faktycznie tak dużo? ;) no ale nic, nie boję się, dam radę, tyle czekałam na nią także nie mogę się martwić :) szyjka 4cm także spoko :) Ogólnie ma długie nóżki i rączki, będzie wysoka :) a i ma męża usteczka hihi to się dało zauważyć :) termin mamy na koniec stycznia a już nie mogę się doczekać :)
No i narazie 4kg więcej w dalszym ciągu :)
Z minusów to tyle że mam straszne bóle kręgosłupa, nie mogę w łóżku normalnie spać :( straszne, jak wstaje to na pół zgieta nie mogę się wyprostować dopiero po paru krokach jakoś daję radę :( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

@...Margotka9022... leż dacie radę :*
@Zaaaneta no prosze to superowo :D niech rośnie w siłę :* odzywaj się czesciej :)
@hona u mnie taka sama pogoda... cały dzień oglądałam seriale xD
@Calineczka24 pewnie się upomina a mama ją na odwyk posłała :D dace rade :)
@Nusia123 kochana a Ciebie ani widu ani słychu...jak sytuacja ?

Nogi mi dzisiaj odpadają tak mnie rwą na tą pogodę

Ostatnia edycja:
Calineczko to leżenie doprowadza mnie do płaczu. Nie ma dnia żebym nie miała kryzysu i nie zawładną mną strach [emoji24]

Kochana pamiętaj, że robisz to dla tej maleńkiej i pięknej istotki :)
Musisz być silna, dasz radę ;)
Ja nie mogę jeść słodyczy a to dla mnie prawdziwy dramat, także jakbyś chciała to możemy popłakać razem ;) We dwójkę raźniej :p

reklama
Hej pozdrawiam i całuję wszystkie dziewczyny staraczki, ciężarne i lada moment mamuśki :**
My wczoraj miałyśmy polowkowe, Dagmara rośnie w zastraszającym tempie :-D lekarz tylko spoglądał na mnie i uśmiechał się. Powiedział że raczej nie urodze dziecka o wadze 3100 jak moja mama piątkę dzieci haha, chyba zapowiada się większą sztuka hihi :) mamy 400g w 21tc a wy jak uważacie, faktycznie tak dużo? ;) no ale nic, nie boję się, dam radę, tyle czekałam na nią także nie mogę się martwić :) szyjka 4cm także spoko :) Ogólnie ma długie nóżki i rączki, będzie wysoka :) a i ma męża usteczka hihi to się dało zauważyć :) termin mamy na koniec stycznia a już nie mogę się doczekać :)
No i narazie 4kg więcej w dalszym ciągu :)
Z minusów to tyle że mam straszne bóle kręgosłupa, nie mogę w łóżku normalnie spać :( straszne, jak wstaje to na pół zgieta nie mogę się wyprostować dopiero po paru krokach jakoś daję radę :( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)
No to kochana na kiedy masz ten termin? :)

Do góry