reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Calineczka Ty to masz sąsiadów jednak [emoji23] ... Ja tez nie śpię [emoji4]
Ale może jeszcze kimne chwilę...M zaraz jedzie do pracy mama też, nudy samej w domu . Stwierdziłam że zacznę oglądac przyjaciółki idzie do zimy to coś trzeba robić

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Calineczka Ty to masz sąsiadów jednak [emoji23] ... Ja tez nie śpię [emoji4]
Ale może jeszcze kimne chwilę...M zaraz jedzie do pracy mama też, nudy samej w domu . Stwierdziłam że zacznę oglądac przyjaciółki idzie do zimy to coś trzeba robić

Zmieniłaś avatar i się zastanawiałam gdzieś Ty się kobito podziała :D
I teraz tak patrzę, że Ty to jednak Ty :D
Nawet mi nie mów o tych sąsiadach. Co jeden to lepszy :D
Chyba jeden przed drugim pokazuje na co go stać i kto potrafi lepiej :D

@Olasec badałas przytost bety ? Czy czekasz do usg ?
@Calineczka24 widzisz takie zmiany u mnie, znalazłam obrazek przypadkiem i strasznie mi się spodobał [emoji4] no Ty masz sąsiadów a ja babkę co od rana specjalnie trzaska naczyniami...marze o przeprowadzce

@Calineczka24 ojej co to za ludzie...maskara... spij sobie jeszcze[emoji4]

@Olasec wydaje mi sie ,ze lepiej tez za duzo nie brac wlasnie[emoji6]ale skonslutujesz to lekarz doradzi[emoji4]no i mozesz zbadac i zobaczyc jaki masz wynik

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec pogadasz z lekarzem ale z tego co wiem,to duphaston do 20 tyg die bierze,potem ew luteina[emoji4]no i jak lozysko przejmuje funkcje to chyba ten progesteron juz nie jest tak potrzebny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry