reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Baslan jestes cudowna[emoji5]a co u Was?jak sie macie?

@Olasec zawsze mozna doodbytniczo aplikowac jesli sie boisz ,ze uszkodzisz szyjke ale 3x2 plus lutka to chyba duzo...
Progesteron zageszcza krew

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 nie stresuj się ta cukrzycą. Insuliny od razu na pewno nie powinnaś dostać, tylko będziecie próbować działać z dietą, no i nie ominie Cię mierzenie poziomu glukozy na czczo i po głównych posiłkach. Zrezygnuj ze słodyczy, z owocami też ostrożnie, cukier zastąp np. ksylitolem, zero fast foodòw, napojów gazowych, soczkow, polub chude mięsko (indyk, kurczak) duszone, pieczone w rękawie lub z parowaru, chyde wędliny, duuuużo warzyw (najlepiej do każdego posiłku), no i przede wszystkim regularnie jedzenie co 2,5 -3h. To nic strasznego dasz radę, no i plus jest taki, że serio mniej przytyjesz ;)
JA jestem na diecie od czerwca i jest ok. Ogólnie od tego czasu tylko kilka razy przekroczylam normę ;) a jak chcesz sobie na coś pozwolić, to możesz czasem, tylko wtedy dużo pij i od razu jakiś spacer lub inna aktywność ;);)
Pozdrawiam brzuchatki i staraczki :) Cały czas trzymam za Was kciuki ;)
Bardzo Ci dziękuję :)
Jak ja przeżyje bez słodyczy to nie wiem. :( ja to jestem od nich wręcz uzależniona :D słodzić nie słodzę, więc problemu mieć nie będę ;)
Nie wiem czy nie będę miała problemu z posiłkami bo ja bardzo mało jem :errr:

@Frezja_1 Tobie też dziękuję :*

@Olasec zawsze mozna doodbytniczo aplikowac jesli sie boisz ,ze uszkodzisz szyjke ale 3x2 plus lutka to chyba duzo...

A dziękuję, mamy się dobrze :) Kulamy się jeszcze z Gabrysią :)
Bardzo Ci dziękuję :)
Jak ja przeżyje bez słodyczy to nie wiem. :( ja to jestem od nich wręcz uzależniona :D słodzić nie słodzę, więc problemu mieć nie będę ;)
Nie wiem czy nie będę miała problemu z posiłkami bo ja bardzo mało jem :errr:

@Frezja_1 Tobie też dziękuję :*
Calineczka na początku, to będzie Ci się wszystkiego chciało :) To, że jesz małe porcje to też dobrze, bo zanim się przestawisz na te 5-6 posiłków, to będzie Ci się wydawało, że chodzisz objedzona. Ze słodyczy możesz trochę gorzkiej czekolady min. 70% kakao, bo ma niski indeks glikemiczny :) albo np zrobić sobie sernik, tylko cukier zastąp ksylitolem i też spokojnie mały kawałek po obiedzie można zjeść :)
Dasz radę, oby obyło się bez insuliny :)

@hona, spokojnie. Bardziej z emocji ten ból.

@mamcia2014, zakup mieszkania to poważna inwestycja i kosztowna. Musi pasować wszystko albo pasować na tyle żeby po drobnych przeróbkach było dobrze. Wg mnie 3 pokoje przy jednym, czy dwójce dzieci to jednak potrzebne są. Pani niezdecydowanej daj dzień, dwa. A w międzyczasie szukajcie dalej. Gdzieś tam jest idealne gniazdeczko.

Cześć dziewczyny :)

Pewnie się zastanawiacie dlaczego nie śpię o tej godzinie, już Wam wyjaśniam. :p
Słyszę jakieś stukania, pukania piętro wyżej, myślę sobie " Już zaczeli remont u babki na górze to będzie po 9 w takim razie czas wstawać. "
Rolety mam spuszczone, więc nie zerknę w stronę okna, żeby się upewnić.
Nagle czuję jakiś ruch po drugiej stronie łóżka, zastanawiam się co jest grane, jakieś duchy czy co? Bo przecież mój M na 6 do pracy pojechał. Kopię nogą i czuję, że jednak ktoś tam leży ( nie mam psa, więc stan przedzawałowy gotowy ) nagle patrzę a to mój M. Myślę cholera zaspał do roboty. Szybkim i śpiącym okiem łypię na telefon która godzina a tam tadam 4:30 :growl::surprised::szok:
Babka postanowiła, że skoro i Ona nie śpi to my też . Mój M pojechał do pracy a ja z racji, że mam pospane to wzięłam książkę w rękę i będę czytać.

@Funia90 dzięki za wsparcie :*

@Frezja_1 ja już wczoraj miałam ochotę wszystko zjeść :

Miłego dnia Wam życzę :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry