reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 niestety nie pamiętam, postaram sie jutro poszukac. Pamietam tylko, ze u mnie po godzinie i po dwóch byl niemal identyczny wynik. W drugiej ciazy badanie mialam juz w 15 tygodniu i wyszlo w porzadku.
@roxie123 m zrobił mi niespodziankę, wpadl na dwa dni, dzialamy.;)
@Funia90 no z cukrzycą, to sie za wiele nie tyje, bo ciągła dieta i pilnowanie, ale Ty laseczko tez malutko przytyjesz.:-) :)

reklama
Hej dziękuję za wasze odpowiedzi; ).
No sprawa stanęła w martwym punkcie bo pani od której chcemy kupić nie chce udostępnić numeru księgi wieczystej nie wiem czemu mówi że nie zna się na przepisach i musi się dowiedzieć czy może udostępnić ten nr .Miala się dowiedzieć i oddzwonić ale cisza .
Coś mi tam nie pasuje jakoś no bo my mamy chętnych którzy chca kupić nasze .A ta co od niej chcemy kupić zaczęła się wymigiwac że nic teściowej nie znaleźli jeszcze bo to jest mieszkanie na jej teściowa. Ze możemy podpisać umowę przedwstępna ale jak coś to ona odda nam zaliczkę a co mi to da zwrot zaliczki jak my sprzedamy mieszkanie coś mi smierdzi tutaj .

Dlatego rozglądam się nadal i mam kolejne mieszkanie na oku stoi puste po remoncie są szafy wmontowane i kuchnia wyposazona i łazienka sek w tym że tam są dwa pokoje ale mieszkanie piękne i chce oko nacieszyć i popatrzeć jak na żywo wygląda.
Mówiłam właścicielowi że gdyby miało trzy pokoje to bym brała a właściciel namawia by mimo wszystko zobaczyć bo jest na prawdę super mieszakanko. No to lukne. A noz mnie urzeknie; ).
Bo ja chce te 3 pokoje no i wszędzie szukam ale ceny kosmiczne są po prostu.
Ta kobita ma super układ mieszkania ale ewidentnie coś kręci no i jestem zła że tak się pokomplikowalo. Ale nie ma tego złego a może się coś lepszego trafi w przyszłości mamy gdzie mieszkac itd to poczekamy.

Ivvonka sesja zaliczona,a jakze. Takiego usmiechu to ja jeszcze w zyciu nie mialam. Oczywiscie musialam podpisac, ze w ciazy nie jestem. Powiedzialam Pani,ze sie staramy,i ze do miesiaczki jeszcze troche, powiedziala,ze raczej nic nie powinno sie wydarzyc, jest po prostu zbyt wczesnie. Ale musze Wam powiedziec, ze mialam wrazenie jak wyszlam z przychodni, to strasznie rozbolala mnie glowa. Myslicie ,ze to po tym? Pani powiedziala,ze ona pracuje tu juz dlugo, a ma dwoje zdrowych dzieci,widzialam malych,dziewczynka biegala gdzies na zapleczu.
Mam nadzieje,ze jednak nie zaszkodzilam sobie, bo jak pisalam, owu mogla byc wczoraj, wiec ja na pewno jeszcze nie jestem w ciazy,jezeli wogole bede. :unsure:
Mowisz ,ze wredota przylazla? Ech,nie dobrze. Ale widze,ze humor dopisuje,to najwazniejsze, w sumie robienie dzieci to sama przyjemnosc,a popatrz teraz na taka Funie,biedna zyje jak w celibacie.

Roxie bede nalegac, pod koniec tygodnia tzn?Kiedy??

Olasec wlasnie,gdzie sie podzialas?

@hona wszystkiego dowiecie się w swoim czasie :D koniec tygodnia to koniec tygodnia hehe
Dobrze że sesja poszła jakoś , głowa może od ciśnienia Cię bolała taka pogoda ;/ a Ty kiedy testujesz ? :p
@mamcia2014 tamta widac coś kręci , musieci się dobrze zastanowić zanim się na coś zdecydjecie żeby nie kupić jakiegoś szmelcu :) także macie gdzie mieszkac na spokojnie coś ogarniecie :)

@hona dobrze ,ze zrobilas przeswietlenie[emoji4]
I zaraz Ci tu dam sie nasmiewac ze mnie i mojego celibatu Ty malpko wredna...a zycze i Tobie takiego.[emoji12]tak jak kazdej tutaj[emoji4]
Swoja droga obiecalam M sexy pod choinke,to bedzie 36 tydzien wiec w razie czego niuni nic juz nie zagrozi[emoji16]bidul odlicza juz,chhba kupie mu kilka tych kalendarzy adenetowych,co wyciaga sie codziennie jedna czekoladke[emoji23]

@mamcia2014 zastanowcie sie na spokojnie.
A jakbyscie sprzedali skoro macie kulca i przeniesli sie na okres poszukiwan do rodzicow czy tesciow?czasem lepiej poszukac dluzej niz kupic to co jest

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry