reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec swietnie[emoji5]piekna beta[emoji7]
Zrob przyrost po 48h,lekarz pewnie sie pomylil i leki bierz juz,ja bralam odrazu[emoji5]
Gratuluje ciuchutko[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzieki dziewczyny. Postanowione,jutro ide, zrobie pantomogram. Gorzej bedzie z wizyta,bo to bedzie 21 dc i na testowanie za wczesnie, dopiero bede miala dylemat,co robic.Czekalam na ta wizyte chyba ze dwa miesiace, wizyty nie moge odwolac,nie chce,bo prawda jest taka,ze musze sie tego rupiecia pozbyc z buzi,bo oczywiscie zdaje sobie sprawe z zagrozenia wynikajacego z posiadania czegos takiego. Szkoda,ze @alza nam sie tu juz nie udziela,wiedzialaby najlepiej i na pewno doradzila. Nie wiem dlaczego,ale tez jakos pozytywnie sie nastawiam w tym cyklu. Celujemy w dziewczynke,wiec tak czy siusiak :-p musimy dzialac z wyprzedzeniem. Brzuch dzis boli na owu,czuje ja az za dobrze. Ech ,jakbym chciala ,zeby tym razem sie udalo. Co prawda to dopiero 2 cykl prawdziwych staran,ale ja chce juz ,juz. :D

Olasec kochana,nie trzymaj nas w niepewnosci,masz juz wyniki?

Margotka brzusio cudny :tak::szok:

Edit.Olasec doczytalam, ale super. Teraz leki i spokoj,spokoj i bedzie git.
O rany,jak sie ciesze.

Dzieki dziewczyny. Postanowione,jutro ide, zrobie pantomogram. Gorzej bedzie z wizyta,bo to bedzie 21 dc i na testowanie za wczesnie, dopiero bede miala dylemat,co robic.Czekalam na ta wizyte chyba ze dwa miesiace, wizyty nie moge odwolac,nie chce,bo prawda jest taka,ze musze sie tego rupiecia pozbyc z buzi,bo oczywiscie zdaje sobie sprawe z zagrozenia wynikajacego z posiadania czegos takiego. Szkoda,ze @alza nam sie tu juz nie udziela,wiedzialaby najlepiej i na pewno doradzila. Nie wiem dlaczego,ale tez jakos pozytywnie sie nastawiam w tym cyklu. Celujemy w dziewczynke,wiec tak czy siusiak :-p musimy dzialac z wyprzedzeniem. Brzuch dzis boli na owu,czuje ja az za dobrze. Ech ,jakbym chciala ,zeby tym razem sie udalo. Co prawda to dopiero 2 cykl prawdziwych staran,ale ja chce juz ,juz. :D

Olasec kochana,nie trzymaj nas w niepewnosci,masz juz wyniki?

Margotka brzusio cudny :tak::szok:
Kochana zrób z zębami co masz zrobić i nie przejmuj się niczym. Znieczulenie tez nie zaszkodzi. Ja jednego zęba nie zdążyłam zrobić. Chciałam teraz no ale wygląda na to ze ogarnę się dopiero po porodzie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka mowisz,ze znieczulenie, w razie gdyby sie udalo, ni e zaszkodzi? Ja oczywiscie poinformuje dentyste o tym,ze sie sataramy, ale co wiecej moge zrobic. W sumie mam krotkie cykle,ale to i tak bedzie wczesnie,aby cos pokazalo. Z reszta nigdy nie robilam wczesniej testu, sama nie wiem,poczekam na rozwoj wydarzen.

Zle napisałam @Funia90 pęcherzyk jest jeden w prawym jajniku najpierw powiedzial, ze ma21mm, a pozniej zajrzal do drugiego jajnika, tam cisza, i znowu zmierzyl ten w prawym i stwierdził, ze ma nawet 23 mm. Coz zobaczymy. Ja to bym chciała bliźniaki.
@Olasec piekne wieści, cudowne. Gratuluję
@kari21 a dzis byl termin @? Dobrze kojarze? I nie przyszla. Dziewczyny super ten wrzesień.
@hona jak będziesz na wizycie to powiedz, ze podejrzewasz ciążę i bedzie dobrze.
@ivvonka a Ty nie testujesz teraz jakos? Lap byka za rogi, poki krążą te fluidki.:biggrin2:

Tak frezja, na dzis byl termin. Nie ma @, puki co nie ma tez zadnych krwawien czy plamien.... ale nadal boje sie cieszyc. Nie ulzy mi puki nie bede miala usg.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari ale brzuch nadal boli czy odpuscil troche? Ech ,trudne to wszystko i roche niesprawiedliwe,ze my,kobiety po poronieniach nie mozemy sie cieszyc,boimy sie cieszyc ciaza tak od poczatku. Glowa do gory kochana, lez, odpoczywaj, lykaj dupka. Bedzie dobrze, musi byc. :)

Dzieki dziewczynki za odzew w sprawie dentysty. Bede miala go z glowy.

@Frezja_1 widzisz czyli pękają :D i super nawet wina pić nie musisz takie hodujesz :*
@Olasec oł jeeeeeeeeah !!! gratki :* będzie dobrze ! w końcu dobre wieści na naszym wątku !
@hona po prostu powiedz ,że jest mozliwość ciąży i żeby zrobili tak żeby było dobrze ... skoro to taki ząb , który może zaszkodzić to pozbądź się go i już
@kari21 &&& :*

Taki piękny ten wrzesień w niepiękną pogodę :D

reklama
Hona troche mniej boli na szczescie... im wiecej sie w siebie wsluchuje tym boli bardziej wiec staram sie normalnie funkcjonowac tylko nie dzwigam ciezkich rzeczy, na zakupy po 3 razy musze biegac :) sklep na szczescie niedaleko

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry