reklama
Dzieki dziewczyny. Postanowione,jutro ide, zrobie pantomogram. Gorzej bedzie z wizyta,bo to bedzie 21 dc i na testowanie za wczesnie, dopiero bede miala dylemat,co robic.Czekalam na ta wizyte chyba ze dwa miesiace, wizyty nie moge odwolac,nie chce,bo prawda jest taka,ze musze sie tego rupiecia pozbyc z buzi,bo oczywiscie zdaje sobie sprawe z zagrozenia wynikajacego z posiadania czegos takiego. Szkoda,ze @alza nam sie tu juz nie udziela,wiedzialaby najlepiej i na pewno doradzila. Nie wiem dlaczego,ale tez jakos pozytywnie sie nastawiam w tym cyklu. Celujemy w dziewczynke,wiec tak czy siusiak musimy dzialac z wyprzedzeniem. Brzuch dzis boli na owu,czuje ja az za dobrze. Ech ,jakbym chciala ,zeby tym razem sie udalo. Co prawda to dopiero 2 cykl prawdziwych staran,ale ja chce juz ,juz.
Olasec kochana,nie trzymaj nas w niepewnosci,masz juz wyniki?
Margotka brzusio cudny
Edit.Olasec doczytalam, ale super. Teraz leki i spokoj,spokoj i bedzie git.
O rany,jak sie ciesze.
Margotka brzusio cudny
Edit.Olasec doczytalam, ale super. Teraz leki i spokoj,spokoj i bedzie git.
O rany,jak sie ciesze.
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Kochana zrób z zębami co masz zrobić i nie przejmuj się niczym. Znieczulenie tez nie zaszkodzi. Ja jednego zęba nie zdążyłam zrobić. Chciałam teraz no ale wygląda na to ze ogarnę się dopiero po porodzie.Dzieki dziewczyny. Postanowione,jutro ide, zrobie pantomogram. Gorzej bedzie z wizyta,bo to bedzie 21 dc i na testowanie za wczesnie, dopiero bede miala dylemat,co robic.Czekalam na ta wizyte chyba ze dwa miesiace, wizyty nie moge odwolac,nie chce,bo prawda jest taka,ze musze sie tego rupiecia pozbyc z buzi,bo oczywiscie zdaje sobie sprawe z zagrozenia wynikajacego z posiadania czegos takiego. Szkoda,ze @alza nam sie tu juz nie udziela,wiedzialaby najlepiej i na pewno doradzila. Nie wiem dlaczego,ale tez jakos pozytywnie sie nastawiam w tym cyklu. Celujemy w dziewczynke,wiec tak czy siusiak musimy dzialac z wyprzedzeniem. Brzuch dzis boli na owu,czuje ja az za dobrze. Ech ,jakbym chciala ,zeby tym razem sie udalo. Co prawda to dopiero 2 cykl prawdziwych staran,ale ja chce juz ,juz.
Margotka brzusio cudny
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Margotka mowisz,ze znieczulenie, w razie gdyby sie udalo, ni e zaszkodzi? Ja oczywiscie poinformuje dentyste o tym,ze sie sataramy, ale co wiecej moge zrobic. W sumie mam krotkie cykle,ale to i tak bedzie wczesnie,aby cos pokazalo. Z reszta nigdy nie robilam wczesniej testu, sama nie wiem,poczekam na rozwoj wydarzen.
Frezja_1
Fanka BB :)
Zle napisałam @Funia90 pęcherzyk jest jeden w prawym jajniku najpierw powiedzial, ze ma21mm, a pozniej zajrzal do drugiego jajnika, tam cisza, i znowu zmierzyl ten w prawym i stwierdził, ze ma nawet 23 mm. Coz zobaczymy. Ja to bym chciała bliźniaki.
@Olasec piekne wieści, cudowne. Gratuluję
@kari21 a dzis byl termin @? Dobrze kojarze? I nie przyszla. Dziewczyny super ten wrzesień.
@hona jak będziesz na wizycie to powiedz, ze podejrzewasz ciążę i bedzie dobrze.
@ivvonka a Ty nie testujesz teraz jakos? Lap byka za rogi, poki krążą te fluidki.
@Olasec piekne wieści, cudowne. Gratuluję
@kari21 a dzis byl termin @? Dobrze kojarze? I nie przyszla. Dziewczyny super ten wrzesień.
@hona jak będziesz na wizycie to powiedz, ze podejrzewasz ciążę i bedzie dobrze.
@ivvonka a Ty nie testujesz teraz jakos? Lap byka za rogi, poki krążą te fluidki.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Tak frezja, na dzis byl termin. Nie ma @, puki co nie ma tez zadnych krwawien czy plamien.... ale nadal boje sie cieszyc. Nie ulzy mi puki nie bede miala usg.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari ale brzuch nadal boli czy odpuscil troche? Ech ,trudne to wszystko i roche niesprawiedliwe,ze my,kobiety po poronieniach nie mozemy sie cieszyc,boimy sie cieszyc ciaza tak od poczatku. Glowa do gory kochana, lez, odpoczywaj, lykaj dupka. Bedzie dobrze, musi byc.
Dzieki dziewczynki za odzew w sprawie dentysty. Bede miala go z glowy.
Dzieki dziewczynki za odzew w sprawie dentysty. Bede miala go z glowy.
roxie123
Fanka BB :)
@Frezja_1 widzisz czyli pękają i super nawet wina pić nie musisz takie hodujesz :*
@Olasec oł jeeeeeeeeah !!! gratki :* będzie dobrze ! w końcu dobre wieści na naszym wątku !
@hona po prostu powiedz ,że jest mozliwość ciąży i żeby zrobili tak żeby było dobrze ... skoro to taki ząb , który może zaszkodzić to pozbądź się go i już
@kari21 &&& :*
Taki piękny ten wrzesień w niepiękną pogodę
@Olasec oł jeeeeeeeeah !!! gratki :* będzie dobrze ! w końcu dobre wieści na naszym wątku !
@hona po prostu powiedz ,że jest mozliwość ciąży i żeby zrobili tak żeby było dobrze ... skoro to taki ząb , który może zaszkodzić to pozbądź się go i już
@kari21 &&& :*
Taki piękny ten wrzesień w niepiękną pogodę
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Hona troche mniej boli na szczescie... im wiecej sie w siebie wsluchuje tym boli bardziej wiec staram sie normalnie funkcjonowac tylko nie dzwigam ciezkich rzeczy, na zakupy po 3 razy musze biegac sklep na szczescie niedaleko