reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Odebrałam wynik histo i jest napisane że zapalenie zmieniona doczesna i kosmki. Co to oznacza

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut Nic nie oznacza...każdemu tak piszą ,dokładnie to samo lub podobnie ... czyli nic nie stwierdzili jakiejś większej wady . W sumie dobrze ...
@Ewarut No nie do końca nic - w badaniu został stwierdzony stan zapalny, który mógł być przyczyną poronienia (ale równie dobrze mógł zrobić się jak zarodek przestał się rozwijać). Jak będziesz po pierwszej @ to zrób cytologię + ewentualnie wymaz na chlamydie, ureoplazme i mycoplazmę.

@Olasec SUPER! Trzymam kciuki by się kropek dobrze wgryzał.
@kari21 A nie masz nikogo, kto by po te zakupy z listą poszedł? Ja bym na Twoim miejscu jak najwięcej leżała i nie starała się normalnie żyć. Te zrosty na pewno nie ułatwiają zagnieżdżenia.
@nafoczka Czy ja coś przegapiłam? Miałaś dwie kreski na teście??
@roxie123 Nie mogę się doczekać Twojego testowania!

Witch nie mam nikogo. Ogolnie cierpie na chroniczna samotnosc zycia za granica niestety a moj maz znowu rypie na 2 zmiany i wraca dopiero o 22. Ale na szczescie mam sklep po drugiej stronie ulicy doslownie wiec traktuje to jak taki spokojny spacer i dotlenienie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@witch84 dokładnie ten stan zapalny tworzy się później więc wyszedł w badaniu ... bardzo dużo dziewczyn tutaj miało identyczną interpretację :< co do testowania :p :D czekajcie czekajcie :) też czekam :)

Witch planu nie było więc wszystko traktuje jako gratis od losu. Nie pytajcie który dc lub dpo bo byłam na wczasach i nie zaznaczyła 1dc a teraz działam na czuja :)

Cześć Wam :)

Dziewczyny cukier na czczo super 78.5 ale po glukozie bardzo wysoki :(
Po 60 minutach 218.8
Po 120 minutach 183.3

Mam nadzieje, że nie będę musiała bić sobie insuliny :errr:

reklama
@ivvonka Ty te testy golebiem zamowilas[emoji23]ja zawsze mam na drugi dzien[emoji16]edit mialam[emoji39]
Kurcze doczytalam ,ze @ dotarla[emoji29]

@nafoczka jestes dzielna ,dasz rade,najwyzej schudniesz nam calkiem[emoji5]
@hajmal ma dzis cc[emoji4]

@hajmla jak sie macie[emoji5]?

@roxie123 @Frezja_1 ja bym jedank sie trzymala tego ,ze winko jest na endo[emoji6]ale kto wie moze i na pecherzyki[emoji16]

@Calineczka24 ojej rzeczywiscie wysoko:/ moze wystarczy dieta bez insuliny.
Kiedy umawiasz sie do lekarza?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry