reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia a tsh nie musi byc na czczo? Ja z pierwszych prenatalnych miałam 21 stycznia a z połówkowych 18. Funia pokaz brzusio [emoji12] pokazał sie wreszcie? [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Olasec ale wiadomosc, ja rowniez tak po cichutku gratuluje i czekam z niecierpliwoscia na wynik bety. Kurcze,moze cos sie zaczyna tu wreszcie dziac.

Kari a jak Ty sie czujesz,jak Twoj bol brzucha? Mam nadzieje,ze jest lepiej i ze juz tak sie nie stresujesz.

Funia wlasnie,TSH bada sie na czczo.Wiec lepiej jutro polec. I pojde za przedmowczynia,pokaz brzusio.

Mamcia kciuki za to,aby wszystko ulozylo sie po Waszej mysli z mieszkaniem. Niezaleznosc to fajna sprawa.

Roxie a Ty kiedy testujesz?

Kifsi glukoza blee,nie zazdroszcze,ale wierz mi,sa gorsze rzeczy. Ja po wypiciu zasypialam na krzesle.

Dziewczynki, dzis w lazience przy podcieraniu (przepraszam,ze tak obrazowo) zobaczylam sluz z taka smuzka krwi,nawet nie krwi,tylko bylo to takie podbarwione krwia. Jestem jakos kolo owulacji. Oczywiscie dzialalismy z mezem w niedziele i w sobote ,a co, mam nadzieje,ze beda jakies efekty.Sutki mnie naparzaja,sa takie tkliwe,ze nie moge sie dotknac.
Jest jeszcze jedna sprawa, mam nadzieje,ze pomozecie,bo nie wiem co mam robic. Musze sobie wurwac zab, musze,raczej nie da sie go uratowac,na szczescie z tylu,wiec nie bede wygladac jeszcze na szczerbata babcie. A co za tym idzie,musze zrobic przeswietlenie zebow. Planowalam jechac jutro,ale sama nie wiem,co mam robic. Nie moge odlozyc,bo 29 mam wizyte. Czy myslicie,ze smialo moge zrobic pantomogram? Nie jestem w ciazy,dzis mam chyba owu. ale ja juz swiruje,ze moge zaszkodzic sobie.Co o tym myslicie? Co byscie zrobily na moim miejscu? W sumie slyszalam,ze takie przeswietlenie jest tak samo szkodliwe jak godzinny lot samolotem,ale ile w tym prawdy?
Help!!!

@Katarina91 chyba nie trzeba byc na czczo,tak tez pisza internety[emoji4]juz kiedys tak badalam[emoji4]nawet mi sie nie chce jutro znow jechac tam bez jedzeni wiec jade dzis...
Brzusio hehe noo pokazuje sie [emoji4]
Dodaje zdjecie ale z piatku[emoji4]
3,5-4 kilo na plus a u Ciebie?
1505831903-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@hona mam przyjaciela stomatologa i jak byłam 5 dni przed terminem @ to powiedział ze mogę przyjść, nie zaszkodzi ale jak się boje to rozumie. W okresie okołoowulacyjnym możesz iść ale powiedz ze jesteś przed terminem @ i żeby Cię lepiej zabezpieczyli. Aparatura jest punktowa a badanie trwa 8 sekund.

@Funia90 cudny brzusio. Ech jak ja Wam zazdroszczę ze jesteście aktywne i tak ładnie wygladacie.
A! Uwierz mi ze bardzo bym chciała się wpakować po Tobie. Dotrwac do 38 tc - marzenie!

@Olasec masz już wyniki?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@hona ja bym poszła, tylko uprzedziła o staraniach. Chore zęby w ciąży sa niebezpieczne. Zakażenie bakteryjne może przeniknąć do krwi i do płodu. Jak zajdziesz to będzie większe ryzyko leczyć.

reklama
@hona pisalysmy rownoczesnie[emoji4]
Sluchaj ja bym poszla na rtg,bo co zeobisz jak zajdziesz ,to dopiero bylby dylemat,a skoro mowisz ,ze zeba nie da sie uratowac to chyba nie ma sie nad czym zastanawiac bo z zepsutym tez nie mozesz zostac:/
Kurcze internety pisza ,ze moza. Tsh nie na czcczo,chyba zaryzykuje,no nie chce mi sie jutro jak cholercia.

@...Margotka9022... piekna ta perspektywa brzuszkowa[emoji5]masz chyba podobny do mojego[emoji4]
Walsnie ja sie nalezalam jak byla piekna pogoda,dopiero bylo mi przykro... a jak z kg[emoji16]?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry