Olasec ale wiadomosc, ja rowniez tak po cichutku gratuluje i czekam z niecierpliwoscia na wynik bety. Kurcze,moze cos sie zaczyna tu wreszcie dziac.
Kari a jak Ty sie czujesz,jak Twoj bol brzucha? Mam nadzieje,ze jest lepiej i ze juz tak sie nie stresujesz.
Funia wlasnie,TSH bada sie na czczo.Wiec lepiej jutro polec. I pojde za przedmowczynia,pokaz brzusio.
Mamcia kciuki za to,aby wszystko ulozylo sie po Waszej mysli z mieszkaniem. Niezaleznosc to fajna sprawa.
Roxie a Ty kiedy testujesz?
Kifsi glukoza blee,nie zazdroszcze,ale wierz mi,sa gorsze rzeczy. Ja po wypiciu zasypialam na krzesle.
Dziewczynki, dzis w lazience przy podcieraniu (przepraszam,ze tak obrazowo) zobaczylam sluz z taka smuzka krwi,nawet nie krwi,tylko bylo to takie podbarwione krwia. Jestem jakos kolo owulacji. Oczywiscie dzialalismy z mezem w niedziele i w sobote ,a co, mam nadzieje,ze beda jakies efekty.Sutki mnie naparzaja,sa takie tkliwe,ze nie moge sie dotknac.
Jest jeszcze jedna sprawa, mam nadzieje,ze pomozecie,bo nie wiem co mam robic. Musze sobie wurwac zab, musze,raczej nie da sie go uratowac,na szczescie z tylu,wiec nie bede wygladac jeszcze na szczerbata babcie. A co za tym idzie,musze zrobic przeswietlenie zebow. Planowalam jechac jutro,ale sama nie wiem,co mam robic. Nie moge odlozyc,bo 29 mam wizyte. Czy myslicie,ze smialo moge zrobic pantomogram? Nie jestem w ciazy,dzis mam chyba owu. ale ja juz swiruje,ze moge zaszkodzic sobie.Co o tym myslicie? Co byscie zrobily na moim miejscu? W sumie slyszalam,ze takie przeswietlenie jest tak samo szkodliwe jak godzinny lot samolotem,ale ile w tym prawdy?
Help!!!