reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 ja akurat winko czerwone wytrawne lubie, ale nie wiedzialam, ze winko jest na pecherzyki, slyszalam, ze jest dobre na endometrium. A jak dziala na pecherzyki?
@kari21 to bardzo dobrze jak @ nie przyszla. Oby nie przyszla przez najblizszy rok.

@Olasec jejku. No widzisz. Jest!!!! W końcu. Bardzo się cieszę. :) Teraz spokojnie i powolutku do przodu.

Moje testy jeszcze idą pocztą. Na sobotę będą pewnie.

@kari21 Ty też sobie pomalutku dreptaj i uważaj na siebie, nie przemęczaj się.

Hejka Skowronki

@Frezja_1 nad dokumentami stażowymi siedziałam jakoś do późna. Dziś ostateczny termin oddania, więc tak na styk się wyrobiłam. To nie jest dobry nawyk, ale najlepsze pomysły mam w nocy. :eek: A najszybciej pracuję pod presją czasu. :evil:

KAWYYYY!!!

I podpasek...ten tego. Witamy 1d.c!!!! Uśmiechamy się radośnie, że nas przeczucie nie zawiodło i lecimy dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
Napisze tu i wam...
wszystkie wszystkie, które o mnie pamietają i przywołują PRZEPRASZAM, że dopiero odpisuje, zbierałam myśli do kupy! Otóż rzeczywiście była kreska kilka dni temu, dzis facelle biel wizira. @ brak.
Myałałam, że w domu jest cięzko jak się jest z dzieckiem ale teraz to ja zupełnie nie ogarniam swojego czasu. Wstaje o 5.30 i do pracy, potem z jęzorem na brodzie pedze po starszego do przedszkola (bo czynne tylko do 15tej) i odbieram jeszcze córke niani, (dobrze, że mam godzinna zniżke godzinowa "na karmienie") Potem zajmuję sie wiktorem, który mnie nie opuszcza trzymając się moich gaci, gotuje obiad, robie zadania, sprzatam piore itp itd. na was brakuje mi sił nad czym strasznie ubolewam ale strony staram się choc pilnowac i moderować. Jak dzieci ida spać to nadrabiam robote z roboty... Poza tym jest świetnie

Przytulam wszystkie małe fasolki i głaskam duze brzuszki! Staraczki trzymam mocno kciuki i jestem całym sercem z wami. @Olasec serduszko dla ciebie :*
ps pomawiam pytanie czy @hajmal sie odzywała?

Do góry