reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@...Margotka9022... pocieszylas mnie,czyli nie tylko ja tyje[emoji4]
W dodatku apka mi ciagle pisze ,ze waze za malo,to ja nie wiem ile ja mam tyc[emoji848]
Calineczke to juz pewnie na oiom apka by wyslala z tym 1 kg na plus [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@...Margotka9022... pocieszylas mnie,czyli nie tylko ja tyje[emoji4]
W dodatku apka mi ciagle pisze ,ze waze za malo,to ja nie wiem ile ja mam tyc[emoji848]
Calineczke to juz pewnie na oiom apka by wyslala z tym 1 kg na plus [emoji23]

Haha mnie też pokazuje niedowage. Ale teraz super tyc nie będę bo jak leżę to mam mniejszy dostęp do jedzenia [emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja jestem po usg i co??? 10 dc pecherzyk 21, a w drugim pomiarze wyszlo mu 23. Tak wczesnie? W piatek mam isc sprawdzić czy pękło. Wczoraj test owulacyjny bialy a dzis pozytyw.

Frezja no szybko albo coś źle pomierzył, dzialajcie i sprawdz czy peklo to najważniejsze [emoji4]taki pęcherzyk na więcej niż 20 to mi lekarz mówił że raczej nie pęknie sam ...: / Ale to buc więc nie bierz tego pod uwagę też mu nie wierzyłam bo czasami głupio gada . Idź przytulaj M i czekamy na testowanie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Frezja no szybko albo coś źle pomierzył, dzialajcie i sprawdz czy peklo to najważniejsze [emoji4]taki pęcherzyk na więcej niż 20 to mi lekarz mówił że raczej nie pęknie sam ...: / Ale to buc więc nie bierz tego pod uwagę też mu nie wierzyłam bo czasami głupio gada . Idź przytulaj M i czekamy na testowanie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ide sprawdzic w piatek czy pekl, ale mam obawy, ze moze nie pękają. M nie ma:(
@ivvonka dziękuję.
@kari21 jak u Ciebie sytuacja?
@Olasec masz wyniki bety? Zrobilas progesteron?

@...Margotka9022... ja tam dobrze sobie radzilam jak nie mialam dostepu[emoji16]smakolyki kolo siebie a jak trzeba bylo isc do lodowki to co za problem zrobic to po drodze z wc hahah[emoji38]
@Frezja_1 cudownie,przy twoich cyklach to normalne[emoji5]kurka czyli blizniaki dwujajowe moga byc jak oba pekna[emoji7]
@roxie123 pekaja spkkojnje do 25 mm[emoji4]ja w styczniu mialam nie pekniety 24 mm a potem pekniety i ciaza

Dziewczyny jest, udało się. Beta 120!! Juhu. Teraz tylko powtórzyć bete. Lekarz mówił żeby powtórzyć w piątek a nie powinnam po 48 godzinach? Wyniki musiał mąż odebrać osobiście bo padł system jak byłam u lekarza i bałam się, że mi krwi nie pobiorą.

@Frezja_1 lekarz powiedział, że nie ma sensu robić progesteron nono tak dupka o luteinę mam brać. Tsh mam zrobić przy drugiej becie.

Mam teraz zacząć brać duphaston i luteinę oraz clexane czy jak powtórzę bete?

reklama
Do góry