@Calineczka24 aha rozumiem to rozmawiaj z lekarzem[emoji5]
Cwaniaczki wszystkie sie rozpakujecie tylko ja zostane pewnie po terminie[emoji848]
A jak kilogramy ?powiedz ,ze ida w gore [emoji39]
@mamcia2014 wydaje mi sie ,ze najpierw spisujesz umowe przedwstepna ale nigdy nie bylam w takiej sytacji wiec poczytaj gdzies lub zadzwon do notariusza najlepiej[emoji4]
@Olasec moje ciche gratulacje[emoji5]dobrze,ze poszlas na bete,testami nie ma co sie sugerowac[emoji4]ja zawsze mam oczyszczanie jelit przed wizyta[emoji3]
@madzia0902 Ty lepiej nie czytaj ulotek kobito[emoji16]jakbys przeczytala ulotke sterydu(encortonu) ,ktory bierze wiekszosc dziewczyn przy poronieniach nawykowych to bys zemdlala odrazu...z reszta na tych witaminach z neta tez przeczytasz zeby nie brac w ciazy a gentyczka powiedziala ,ze mozna[emoji4]
Musze zapamietac z ta homocysteina u dzidzi ,tylko jak u maluszka ja zbic[emoji848]
Jesli nie lubisz burakow,sproboj swiezo wyciskanego soku jablko na pol z burakiem,dobrze wchodzi na prawde[emoji5]
Przeszly mnie ciarki po historii u kolezanki w 8 miesiacu....
@roxie123 kochana a jak to jest z tym szpitalem?tam placisz czy oni maja umowe z nfz?aha juz doczytalam,to superowo ,tez bym tak chciala[emoji4]albo nie ,wole nie chodzic po szpitalalch[emoji39]
@Ewarut to czekamy na pierwsza malpe[emoji4]
@Katarina91 w sumie to nie wiem,podobno terimn z pierwszych prenatalnych jest najbardziej wiarygodny bo od 12 tyg wszystkie dzieci rosna inaczej...ja na pewno mam teraz wczesniejszy termin bo mala to kluska ale nawet mi tego nie powiedzili ani nie wpisali.
Kocyk piekny[emoji5]
Dziewczyny pojechalam dzis na badania krwi,krzepliwosc i morfologia,o 13 przypomnialo mi sie ,ze tsh nie zrobilam,zadzwonilam do labu czy moge doplacic przelewem,zgodzili sie [emoji4]po czym Pani dzwoni ,ze i tak musze woasc sie kluc bo potrzebuja surowice krwi do tego badania a takiej nie zostawialam[emoji16]i po pracy znow musze jechac...gdzie ja mam mozg ja sie pytam[emoji6]jedyny plus mojego labu:wprowadzili pobor numerkow i kobiety w ciazy sa poza kolejnoscia takze w kolejce stac nie trzeba i nikt sie nie rzica bo numerki sie wyswietlaja[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom