reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 to nie robilas tych wszystkich co @Funia90. Wiem, ze tamten zestaw kosztuje 330zl, ale pomyslalam, czy nie dałoby rady jakos taniej moze w diagnostyce? Wiadomo, ze kasa schodzi na dalszy plan, ale te ciagle wizyty i bafania kosztują. Wszystko oczywiście prywatnie. Monitoring tez prywatnie. Sama nie wiem, czy robic to badanie.
Już doczytalam, co @Funia90 napisala o diagnostyce. Dzieki dziewczyny.

reklama
@Frezja_1 w test dna jest najtaniej.
Roxie robila to co my,to jest to samo badanie,tu jest nawet wiecej za nizsza cene[emoji4]
Nie wiem co Ci doradzic z badnaiem... Ty masz dziecko wiec jest duza szansa ,ze mutacji nie masz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Frezja_1 ja w diagnostyce zostawiłam za te + jeszcze milion innych badań 2 tyś .
Podstawowe wyzebralam od rodzinnej ale to całe nic . Fakt pieniądze nie sa najważniejsze ale chcąc się leczyć wizyty badania droga do lekarza to się nazbiera nieźle . Tak jak Funia mówi masz już dziecko więc prawdopodobnie możesz tego nie mieć . A Twój M miał robione teraz badania bo nie pamiętam ? Kurczę skoro ow jest pęcherzyki są pękają to ja nie wiem ... może to samo co u mnie za bardzo psychika rządzi . Ja teraz wyluzowalam boję się na myśl co będzie jeśli się udało ..

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja chyba zwariuję. Zrobiłam wczoraj wieczorem test. Wyszła druga kreska bardzo blada ale widoczna. Powtórzyłam rano i też taka blada. Dziś 26 dc. 13-14 dni po owu. Mam tę plamienia od wczoraj brązowe. Tak jakby implantacja. Martwi mnie, że kreska rano i wieczorem jest taka sama.

Dziewczyny ja chyba zwariuję. Zrobiłam wczoraj wieczorem test. Wyszła druga kreska bardzo blada ale widoczna. Powtórzyłam rano i też taka blada. Dziś 26 dc. 13-14 dni po owu. Mam tę plamienia od wczoraj brązowe. Tak jakby implantacja. Martwi mnie, że kreska rano i wieczorem jest taka sama.
Kochana po cichu gratuluję. Mnie kreski wychodziły podobnie przez 3 dni wiec najlepiej betę zrób!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Leć na betę!!! Udało się [emoji8]
Pokazuj testa !

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie :)

Ja siedzę w przychodni i zaraz będę pić glukoze :errr:

@Olasec to po cichu gratuluję ! Czyżby wrzesień okazał się tym szczęśliwym miesiącem? ;)

@Funia90 ja mam bardzo dużą wadę, bez okularów nie wychodzę z domu. A przy takim wysiłku jak poród podobno wzrok sie jeszcze bardziej pogarsza. Pójdę do okulisty i zobaczymy :)

Hej laski jak tam ?

Dziękuję za wasze wpisy ;)

Ja dziś pełna nadziei dwie osoby będą oglądać a ta pani z wczoraj ma zadzwonić.

Mam do was pytanie odnośnie sprzedaży i kupna mieszkania mianowicie od czego zacząć wogole od porady u notariusza np czy podpisać np umowy przedwstępne z tymi ludźmi chodzi mi o to żeby to zgrac tak żebym nie wyszła na tym tak że my sprzedamy i zostaniemy bez mieszkania a np tamci sprzedadzą komus innemu chciałabym np taka umowę spisać że tego i tego dnia dojdzie do sprzedazy konkretnej dobry pomysł czy kiepski?

reklama
@mamcia2014 ja myślę, że to dobry pomysł. Też bym tak zrobiła.

Dziewczyny nie umiem wrzucić tu zdjęcia. Poza tym nie cieszę się jeszcze bo 2 mce temu była biochemiczna i to nie pierwsza moja. Zrobię test jutro i zobaczę czy ściemnieje. Nie chce mi się jechać na betę bo tak naprawdę nie ma jeszcze terminu okresu.

Do góry