reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny :)
Właśnie otwarłam oczka i zaglądam co się tu dzieje :)
Moja choroba nie odpuszcza, także już nie wierzę żeby dzidzi mogło coś takiego przetrwać :( cóż, nie będzie imieninowego prezentu w postaci dwóch kreseczek :(
@madzia0902 @roxie123 trzymam kciuki za was :) czy ktoś jeszcze testuje w najbliższym czasie??

@roki_1991 oj biedulko. No niech już ta zaraza by odpuściła.
Ja na razie nienastawiona jeszcze na test. Najpierw dwie ważne rzeczy muszę napisać do pracy na wczoraj, więc nawet nie wiem kiedy ten test. Pewnie jakoś w połowie września. Co śmieszniejsze to jak okaże się, że zajde w najbliższym czasie to te rzeczy psu na budę będą.

Ostatnia edycja:
U mnie też paskudnie pada ciemno :/ dlatego rano jeszcze wykorzystałam M i poszłam spać dalej.
Oczywiście katar przeszedł wydawało się ok a tu krtan mnie łapie coś z rana :/ co jest na to dobre ? Bo teraz raczej nie wezmę nic lekow żeby się nie zablokować czymś .
@roki_1991 kurde Ty nie mów ze nic nie będzie bo tu wszystkie piszą ze przeziębienie pomaga idź robić test i to już !
@ivvonka skończyłam kolejny raz już odmawiać teraz postanowiłam ze kolejna zacznę jak zajdę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut super ,ze wszystko w porzadku[emoji4]

@madzia0902 bardzo dobry pomysl z tym listem.
Oby malpiszon nie dotarl do Ciebie[emoji4]
@roki_1991 czyli Ty tez testujesz,supcio[emoji5]

@zosiak z tym pozyczaniem to niby zalezy komu ale i tak bardzo nie lubie :/super ,ze zajmujesz sobie czas[emoji4]
Ps potwierdzam ,ze pogoda jest paskudna
@ivvonka haha kolezanka to papla ekspresowa[emoji23]

@hona jak jestes taka wybredna z sukienka to ciezko bo czasu malo[emoji53]

Wczoraj i w niedziele glowa mnie bardzo bolala,wzielam apap w koncu wieczorem i przeszlo i cholerka o 4 rano siku i bol gardla:////
Masakara,dopiero jesien sie zaczyna[emoji29]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 mam podobny plan jak skończę. Chociaż muszę powiedzieć, że ta modlitwa ma siłę, bo wiele trudnych spraw poukładało się, poudawało się jakimś przypadkiem, wygładziło się.

@Funia90 a może za mało wody piłaś ostatnio. Jeden lekarz mi mówił, że czasem to jest przyczyną bólu głowy w ciąży...no chyba, że to jakieś jesienne przeziębienie, które ma iść precz, ale to migusiem.

reklama
@ivvonka wody wypijam przewaznie 2-3 litry wiec to raczej nie to,po prostu chyba przeziebienie:/
Ostatnio przebywaly ze mna dwie chore osoby.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry