madzia0902
Fanka BB :)
@Ewarut dobrze że już niedługo będziesz u lekarza, myślę że dużo Ci pomoże, mi psycholog pomógł bardzo po stracie. Jedną z jego propozycji było napisanie listu do swojego straconego dziecka, pisałam w nim wszystko, o bólu cierpieniu, nadziei o marzeniach o planach no wszystko co chciałam maleństwu powiedzieć, ryczałam przy tym tak że myślałam że mi oczy wypłyną ale bardzo dużo ze mnie zeszło dzięki temu. Później ten list schowałam a jak byłam gotowa pożegnać się z maluchem tak na 100 % wyciągnęłam list, przeczytałam go jeszcze raz i spaliłam wraz z kartą ciąży i zdjęciami usg. Po czym "prochy" wsypałam do pudełeczka i rozsypałam nad morzem. Była to dla mnie taka symbolika pogrzebu i pożegnania się. Na mnie zadziałało i ogólnie polecałabym to wszystkim mamom po stracie aby do końca dopiąć swoją żałobę
Ja czekam na @ ma przyjść za 3 dni, oby menda nie przyszła, może uda mi się jako pierwszej odczarować wrzesień
Ja czekam na @ ma przyjść za 3 dni, oby menda nie przyszła, może uda mi się jako pierwszej odczarować wrzesień