reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@madzia0902 ja wszystko robię prywatnie ... bo do lekarza chodze prywatnie a rodzinna moja jest tak popierniczona ,że twierdzi ,że jak chodze prywatnie to czemu ma mi dawać skierowanie xD jedyne co mi raz dała to tsh i morfologie takze nawet do niej nie ide . Homocysteina zazwyczaj 54zł płace kwas foliowy i B12 badałam raz ale to nie były duże kwoty ... jakiś drogi lab musi być u Ciebie

reklama
ja za homocysteinę zapłaciłam 74 zł a za kwas i B12 po 46 zł z każdy :O no ja właśnie też wszędzie prywatnie chodzę, ale ta kwota dzisiaj mnie "zabiła" :D

Ja się przymierzam do tych badań, ale chciałabym być zdrowa a coś się nie mogę wyleczyć :( i chyba znowu mi rośnie temperatura, bo czuję jak się pocę....

No ja mam w czwartek tego genetyka dlatego zależało mi żeby mieć te wyniki. Dzisiaj rano jak się obudziłam to też coś nosem pociągałam, ale później mi przeszło, mam nadzieję że to nie jest zapowiedz jakiejś choroby.

@Calineczka24 moze kwestia ujecia[emoji4]
Gratuluje zakupu[emoji5]
Niestety nie zostalam w domu:/
Ale jutro jak mi nie przejdzie to moze zostane zeby bardziej sie nie rozchorowac:/

@roxie123 widzisz ,dobrze ,ze sie nie potluklo.
Mnie znow glowa pobolewa:/
Gardlo boli,wzielam rano tantum verde ale w aptece babka powiedziala ,ze podobno teraz jest na ulotce napisane zeby w ciazy skonlutowac z lekarzem i nic innego nie ma oprocz p.r.e.n.a.l.e.n.u wzielam te tabletki ale one za bardzo nie pomagaja.
Musze kupic miod bo mi sie skonczyl:/

@zosiak ciesz sie kochana ,nie bedziesz musiala kaski wydawac,a dzidzi bedzie[emoji5]

@madzia0902 niestety wszystkie badania co miesiac prywatnie.
A w ciazy co 3 tyg krzepliwosc ,to tez trzepie po kieszeni.
Kwasu foliowego nie badalam,b12 tez nie.
Homocysteine jesli bedzie w normie to co pol roku trzeba kontrolowac,takie zalecienie mam od genetyczki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 to teraz żadnej pracy tylko leżeć i się wygrzewać z Niunią ! mi przeszło uf ... rano było kiepsko teraz ręką odjął :) ale M mi kupi leki w razie W :)

Wszystkim zdrówka życzę :**

Witam [emoji16]
U Nas dziś pogoda w miarę nawet słoneczko świeciło, jeszcze gdyby nie ten wiatr to prawie jak lato[emoji6][emoji6]
Wiecie dziewczyny jak mi się chce seksu po tym zabiegu masakra a tu jeszcze tydzień bez...[emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut jak Ci sexy w głowie to znaczy ,że nie jest z Tobą tak źle :D :* myślę , że szybko się pozbierasz i staniesz na nogi :) jak czujesz się fizycznie dobrze to nie musisz czekac chyba :p a jesteś już po pierwszej @ ?

reklama
@Funia90 po dupie chyba dawno nie dostałaś. :growl:
Miej w nosie robote jak Cię rozkłada.
Ty i maleństwo jesteście teraz najważniejsze. Nie zastanawiaj się nawet tylko w domu zostań jutro. Koniecznie zrób sobie mleko z czosnkiem. Teraz powinno się dziennie pić przy takiej pogodzie. Nie zaszkodzi a może pomóc. :)

Jutro jadę na badanie moczu i krwi i przy okazji badanie glukozy :szok:
Kupiłam sobie o smaku cytrynowym bo najlepsza podobno :) - ciężko ją dostać:baffled:

My z Julką tak się obżeramy :D
20170912_154950.jpg

Załączniki

• 20170912_154950.jpg
    20170912_154950.jpg
    361,6 KB · Wyświetleń: 56
Do góry