reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
Co to za choroby? Nie pozwalam bakterie sio i to już !
Zdrówka dziewczynki :*
@Funia90 każdy mówi, że większy brzusio już jest
Mam nadzieję, że w domu zostałaś dzisiaj?
Żadna nie testuje ?
Mnie ta pogoda dobija..
Jakaś taka depresyjna jest i o smuteczki nie trudno.
Jutro mamy notariusza, więc z dniem jutrzejszym stajemy się właścicielami mieszkania
A jak u Was samopoczucie?
Co to za choroby? Nie pozwalam bakterie sio i to już !
Zdrówka dziewczynki :*
@Funia90 każdy mówi, że większy brzusio już jest
Mam nadzieję, że w domu zostałaś dzisiaj?
Żadna nie testuje ?
Mnie ta pogoda dobija..
Jakaś taka depresyjna jest i o smuteczki nie trudno.
Jutro mamy notariusza, więc z dniem jutrzejszym stajemy się właścicielami mieszkania
A jak u Was samopoczucie?
Olasec
@Calineczka24 o to super z mieszkaniem to jest rynek pierwotny do wykończenia czy gotowe do zamieszkania?
Ja jeszcze będę testować ale najwcześniej około połowy przyszłego tygodnia raczej nie wcześniej.
Ja jeszcze będę testować ale najwcześniej około połowy przyszłego tygodnia raczej nie wcześniej.
roxie123
@Calineczka24 no i mieszkanko będzie supcio trzeba się cieszyć u mnie nawet chorubsko przechodzi czasami chrypa łapie ale pokonam ją
@Funia90 kup sobie ten *spam* co dziewczyny radzą jest na gardło , do nosa i saszetki także można się wspomóc przyszło mi dzisiaj to lustro , o którym mówiłam ! piękne jest gosc konkretnie zabezpieczył i nic się nie stało
@Funia90 kup sobie ten *spam* co dziewczyny radzą jest na gardło , do nosa i saszetki także można się wspomóc przyszło mi dzisiaj to lustro , o którym mówiłam ! piękne jest gosc konkretnie zabezpieczył i nic się nie stało
Calineczka24
@Calineczka24 o to super z mieszkaniem to jest rynek pierwotny do wykończenia czy gotowe do zamieszkania?
Mieszkanie jest do zamieszkania. W łazience musimy jedynie kafelki położyć i ją wyposażyć bo tylko kibelek tam stoi
Pokoje też puste i powiem Ci, że nawet lepiej bo tak to by trzeba było się jeszcze gratami zajmować
@roxie123 zdrowiej zdrowiej i czekamy na dwie kreseczki
D
Deleted member 170039
Gość
Kula w leb dzisiaj przyjaciolka napisala do mnie ze zbiera ciuchy dla mojego dziecka nie dawno siostra teraz przyjaciolka a ja nie wiem czy w ogoke dziecko bede miec:/
D
Deleted member 170039
Gość
Tylko mi sie z tego smiac troszke chce no bo wiecie beda zbierac trzymac a predzej one zajda niz ja juz ostatnio tak bylo mama moja jak zyla popakowala na strychu alkohol z mojego wesela ze bedzie na chrzciny siostry ciuchy odkladaly a moja siostra zaszla w ciaze ale wtedy nie staralismy sie z mezem akurat
reklama
madzia0902