reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona ja to się zastanawiam czy mój Wiktor przedszkola nie rozniesie jak do niego pójdzie bo czasami rzuca krzyczy płacze i tak dalej dziś był u nas siostry synek i się ładnie bawili ale Wiktor ma coś takiego ze wszystkimi by chciał rządzić a jak nie jest po jego myśli to się wscieka już czasami nie mam siły i nie wiem co robić w prawdzie nie pobili się ale czasem mam wrażenie że mój mały jest zbyt nerwowy i boję się jak to będzie w przedszkolu.

reklama
O tak herbatka z imbirem zimą jest cudowna, uwielbiam :) Ale najlepsza jest malinowa z wkrojoną pomarańczą, cytryną, jabłkiem, imbirem winogronem no i posłodzona miodem... niebo w gębie :D
Widzę że tutaj też są fanki gry o tron :O Kocham ten serial i jak sobie pomyślę że 1,5 roku albo i 2 lata trzeba czekać to aż mnie ściska :/ W ogóle uwielbiam oglądać filmy i seriale i oprócz tych co wymieniłyście polecam jeszcze: Salem, The 100, Teoria wielkiego podrywu, Lucyfer, Grimm a z polskich to: Krew z krwi (świetny), belfer, pitbull i ogólnie to tych seriali by się pewnie jeszcze pełno znalazło, ale jak trzeba wymienić to jakoś wyleciało z głowy :D A co do książek to uwielbiam czytać ale fantastykę :) Może macie jakieś tytuły do polecenia?
A co do Tych cykli to widzę że nie tylko mnie się coś pochrzaniło :/ Wszystko jest jakieś inne cykl jest krótszy, w ogóle nie mogę wyczaić kiedy jest owulacja bo śluz przez cały cykl praktycznie jest taki sam, przed poronieniem zawsze w owulkę był taki jak białko z jajka a teraz nic takiego nie ma miejsca :/
@Funia90 co do ludzi to dobrze wiem że są dziwny, trochę się na wczasach w sezonie u mnie ludzi przewija i takie "kwiatki" się zdarzają że szok.
Tak samo nie wiem czy słyszałyście że mamaginekolog przez hejty od ludzi postanowiła przestać się udzielać na fb. To jest szok że ludzie wszystko co dobre i piękne potrafią zgnoić. Bezczelność ludzka smouwielbienie i brak krytycyzmu wobec siebie mnie szokuje. Ten świat schodzi na psy :(

@hona, niezła historia, uśmiałam się :D nic się nie martw. Jak się miało udać, to na pewno nie zaszkodziłas :) dużo kobiet nie wie o ciąży i robi różne rzeczy i jest ok, więc nie myśl źle :) który u ciebie dc?
@mamcia2014 z dziećmi jest równie i czasem nie wiemy co zrobić, ale może taki okres ma w życiu i mu to przejdzie :)

@madzia0902 belfer jest mega :) znalazłaś go może gdzieś na internecie?? Bo chętnie bym obejrzała jeszcze raz ;)

A ja dzisiaj bardzo inteligentnie w pracy oparłam się ramieniem o blachę wyjęta prosto z pieca.... Miała jedynie jakieś 250 stopni, więc tylko trochę ciepła była.... I mam taki oto piękny tatuaż, który pewnie zostanie ze mną kolejnych kilka miesięcy :(

Załączniki

• _20170906_205651.JPG
    _20170906_205651.JPG
    172,3 KB · Wyświetleń: 58
@hona a ktory dzień cyklu? Mysle, ze jakby co to nie powinno sie nic stac. Duzo kobiet zanim sie dowie o ciazy zyje na ostro i wyczynowo. Mysle, ze jak ma byc to bedzie. Oczywiście nie skacz juz wiecej z balkonu.;)
@...Margotka9022... fajnie, ze sie odezwalas. Teoretycznie powinno byc coraz lepiej, bo hcg juz spada.miejmy nadzieje, ze będziesz sie lepiej czuc.
@roki_1991 bardzo współczuję. Powiem Ci "na pocieszenie", ze skoro juz sie zdarzylo i sie nacierpialas, to mozesz to zglosic do ubezpieczyciela. Moja kolezanka z pracy, miala podobne oparzenie i to w domu, nie w pracy i dostala kilka stowek za to, bylam w szoku, bo nie przyszloby mi do glowy zglaszac takie cos.

Ostatnia edycja:
@roki_1991 Nie wiem czy wiesz, ale ręka Ci się teraz uśmiecha. Oczy tylko trzeba dorysować i komplecik

@...Margotka9022... czekaj no, jak zadziałało to przechwycam metodę: oświadczam, że też mogę się źle czuć przez całą ciążę abym tylko zaszła, donosiła i urodziła. Mogą być nawet bliźniaki, i ile tam się zmieści. Wezmę wszystko. Cały zestaw powiększony. (to jest wersja wzbogacona). A jeszcze polecę mężowi powiem. Kurczę, ale on inaczej ma na imię (eee to nic, z tego samego Marsa)

Frezja, Roki dzis 21 dc, przy 25-27. Nie nastawiam sie,bo to by bylo zbyt piekne ,aby w pierwszym cyklu takich prawdziwych staran sie udalo,mimo to juz schizuje.Durna ja,czemu nie pomyslalam,zanim wyskoczylam?

@hona na takim etapie to nic się nie stanie. Gdybyś upadła jak żaba na plask i na Ciebie dajmy na to jeszcze druga żaba, to mogłabyś gdybać. Jak tam cosik jest, to siedzi w miękkim otoczeniu.

reklama
znalazłam!!!! Hurra! Od trzech dni szukałam zaświadczenia od księdza do chrztu. Znalazłam. W bloku technicznym. Jeszcze tylko obrączkę muszę znaleźć. Mąż posiał i upiera się, że to ja. Jeśli to ja, to jest w worku z odkurzacza, który jest w dużym pojemniku na śmieci, oczywiście na samym dnie. Ugh :baffled: jutro sprawdzę.

Do góry