O tak herbatka z imbirem zimą jest cudowna, uwielbiam
Ale najlepsza jest malinowa z wkrojoną pomarańczą, cytryną, jabłkiem, imbirem winogronem no i posłodzona miodem... niebo w gębie
Widzę że tutaj też są fanki gry o tron :O Kocham ten serial i jak sobie pomyślę że 1,5 roku albo i 2 lata trzeba czekać to aż mnie ściska :/ W ogóle uwielbiam oglądać filmy i seriale i oprócz tych co wymieniłyście polecam jeszcze: Salem, The 100, Teoria wielkiego podrywu, Lucyfer, Grimm a z polskich to: Krew z krwi (świetny), belfer, pitbull i ogólnie to tych seriali by się pewnie jeszcze pełno znalazło, ale jak trzeba wymienić to jakoś wyleciało z głowy
A co do książek to uwielbiam czytać ale fantastykę
Może macie jakieś tytuły do polecenia?
A co do Tych cykli to widzę że nie tylko mnie się coś pochrzaniło :/ Wszystko jest jakieś inne cykl jest krótszy, w ogóle nie mogę wyczaić kiedy jest owulacja bo śluz przez cały cykl praktycznie jest taki sam, przed poronieniem zawsze w owulkę był taki jak białko z jajka a teraz nic takiego nie ma miejsca :/
@Funia90 co do ludzi to dobrze wiem że są dziwny, trochę się na wczasach w sezonie u mnie ludzi przewija i takie "kwiatki" się zdarzają że szok.
Tak samo nie wiem czy słyszałyście że mamaginekolog przez hejty od ludzi postanowiła przestać się udzielać na fb. To jest szok że ludzie wszystko co dobre i piękne potrafią zgnoić. Bezczelność ludzka smouwielbienie i brak krytycyzmu wobec siebie mnie szokuje. Ten świat schodzi na psy