reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Frezja_1 powiem ci ze szkoda się użerac z ubezpieczycielem. I szczerze, jakbym dostała za to jakiekolwiek odszkodowanie to byłby to śmiech na sali że za takie coś dają, a po poronieniu i zabiegu nie dają nic... Także chory system to jest
@madzia0902 czekam z niecierpliwością :D

Oszku, ale mi niedobrze się zrobiło. Chyba na myśl o tym śmietniku. Zaraz, co ja ostatniego jadłam? Kanapkę grahamkę z serkiem. Nie... ona nie mogła być zła.

@roxie123, niee... nawet 1kreska by dziś nie wyszła. A ja powinnam była jabłko jednak ze skórki obrać, ale mi się nie chciało szukać w pracy noża. Następnym razem obiorę.

@mamcia2014 super ,ze sa postepy,ale jak widzisz w naturze nic nie ginie tobie ubywa mi przybywa hehe[emoji16]

@...Margotka9022... ale najwazniejsze zeby malenstwo roslo[emoji5]Ty jakos dasz rade,odzywaj sie[emoji8]

@hona Ty to masz atrakcje hehe[emoji4]odzywaj sie bo tesknimy[emoji8]i oby byla brameczka u Was[emoji4]

@roxie123 jak tescior ?ciemnieje cosik?bo o zdroweczko zapytam rano[emoji6]

@madzia0902 ehh szkoda mi mamyginekolog bo to taka superowa babka,tyle robi dla wszystkich,artykuly i wogole a poza tym mimo tego co ja spotkalo jest tak pozytywna ale niestety hejt bedzie zawsze:/

@roki_1991 ale sobie dziare zeobilas ojej:/

@ivvonka zamowienie jak w macu hahah[emoji23]fajnie jakby to tak dzialalo,u mnie bylo tak ,ze zamawialam ciaze bezproblemowa a niunia na pocztaku mega mnie straszyla wiec u nas prosby nie dzialaly[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 rosnij zdrowo kochana ;) .
No mój mąż wczoraj do mnie z pytaniem : ale już nie będziesz chudnac?
Ja : no nie bo już nie chce chudnac
On : no to dobrze bo by mi całkiem twoja pupka schudła i nie miałbym za co zlapac :D .

No a moje dziecko już wstalo ledwo pół kawy wypilam i słyszę mamoooo mamoooooo.
Wczoraj do 22:30 wojowal a dziś już wstał będzie potem nie wyspany to może w dzień się kimnie.

U mnie ponuro wietrznie i leje nie wiem jak u was .
Miłego dnia Wam życzę.

@Funia90 katar mnie dobija [emoji14] zaraz będę inhalacje robić bo czymś się muszę ratować.
Tescik jeszcze blada kreska ale spokojne nastawienie bo wiem że ow zazwyczaj późno

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana :)
@roxie123 czuje Twój ból... Katar chce mnie wykończyć. Na społe z gardłem. Wczoraj mąż zrobił mi grzanki z taką ilością czosnku że dalej czuje jego smak, a mimo to gardło dalej boli :(

Czy dzisiaj miał ktoś testować czy mi się to tylko wydaje??? :)

reklama
Roki jak zrobię inhalacje na chwilę spokój ide teraz na śniadanie i herbatkę z miodem i cytryną [emoji4] głowę mam ciężka osłabiona taka jestem trochę . Mój M je czosnek przegryza chlebem zimą nie choruje a ja bym zwymiotowala chyba xd

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry