reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Heh, Roxie ja właśnie zjadłam śniadanko: jajecznica z cebulką i czosnkiem, popijane herbatka z miodem i cytrynka :D
A że dziś mam wolne, to leżę pod kocem i oglądam na necie pierwszy odcinek diagnozy :)

Wasze przeziębienia wierzę mocno, ze tylko wspomagają okoliczności :D

i ponawiam pytanie: A uzupełnicie mi listę? (@Zaaaneta i @...Margotka9022... ta z was oczywiście, które już chcą :)
Bo dziewczyny aż przebieraja nóżkami na wolne brzuszki i muszą widzieć jaka jest perspektywa
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Nafoczko przepraszam, gapa ze mnie [emoji87]proszę mnie uzupełnić na 14 luty [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 Mezowie tak maja[emoji4]moj tez mi nieraz tak mowil,ale ciagle tez powtrza ,ze nie lubi grubszych kobiet[emoji4]
Ja rosne ,a moj M mi dzis mowi powinnas wiecej jesc,za malo jesz[emoji4]przejal taktyke tescia,ale spokojnie dziewczyny,jem odpowiednio duzo[emoji4]

@roxie123 owulka ma jeszcze czas[emoji6]ja satwiam na polowe przyszlego tygodnia [emoji4]
A z katarkiem biedna jestes[emoji53]nie wiem jak Ci pomoc:/
@roki_1991 z domowych sposobow na gardlo polcam plukanie szalwia lub woda z sola(zabija bakterie) ale woda z sola to dla mnie byl hardcore ,ktory pomogl ostatecznie[emoji4]
Fajny ten serial jak dla mnie poki co[emoji4]odrazu wiedzialam,ze doktorek to ten byly Maz
Milego wolnego[emoji5]

@...Margotka9022... ale fajnie termin na walentynki[emoji173]️a kiedy wizytujesz?wspominali Ci juz cos o plci?

@Calineczka24 co tam u Was?[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oglądałyscie pierwszy odcinek tego nowego serialu Diagnoza? Bo ja właśnie obejrzałam i zapowiada się fajnie :)
@roxie123 no cóż, to była sekunda nieuwagi, a blizna pewnie szybko nie zejdzie. Ostatnio miałam na nadgarstku i wyglądało jakbym się pocieła...

@Funia90 kochana, wizyta w przyszły czwartek. Poproszę lekarke żeby rzuciła okiem między nogi. Teraz mam wizyty raz w miesiącu bo lekarka uważa że na tym etapie nie ma prawa się nic złego stać. Liczę tylko ze loxysko się podniesie do góry. 2 października mam polowkowe wiec jak nie teraz to może wtedy się uda zobaczyć płeć. Wg usg mam termin na 14 luty ale wiem ze mnie rozpakuja w 39 tc czyli między 5 a 11 lutym. 9 lutego są moje urodziny [emoji2]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... to piękny prezent urodzinowy będzisz mieć:)

@kari21 co u Ciebie? Chłopcy już poszli do szkoły? Jak się czujesz?

Dziewczyny pisze telefonu to nie odniose się do każdej. Sorki.

Wygląda na to, że u mnie już po owu. Pewnie nic z tego nie będzie bo w takim szoku jestem, że tak wcześnie, że seksy były tylko 2 razy. Tydzień za wcześnie tym razem.

@roki_1991 po oparzeniu długo się utrzymuje , też sobie nie tak dawno nadgarstek oparzyłam i długo z tym chodziłam ;/
@Funia90 katar lepiej po inhalacji :) ale pójdę chyba wieczorem do rodzinnej może jakieś lepsze da , bo od wczoraj 37 mi się utrzymuje i jakby ktoś wylał na mnie wiadro wody taka jakas osłabiona jestem ;/
@...Margotka9022... czekamy na wieści :)
@Olasec wiesz jak to z sexami...czasami wystarczy tylko raz i jest :)

reklama
@Olasec dzieki kochana, starszy synek juz w szkole a mlodszy zaczyna od poniedzialku. Jestem kupa nerwow, znowu sie zaczna choroby no ale wiadomo... trzeba przez to przejsc. Ja ogolnie znerwicowana jestem razy dwa i jakis dol jesienny mnie bierze, najlepiej nie wstawalabym z kanapy :( zakupilam witaminy na wzmocnienie i mam nadzieje ze cos sie polepszy. A co do seksow to wystarczy raz. Ja w tym moim biednym cyklu z ostatniego poronienia mialam wlasnie tylko raz, ponad tydzien wczesniej nie bylo nic i pozniej ani tyle bo ja zostalam w Polsce a maz wrocil do UK :) i wystarczylo. Tak ze nigdy nic nie jest przekreslone. Najczeaciej to wlasnie te "stracone" cykle nas zaskakuja.
Osobiscie jestem tez po owu bo bolaly jajniki i piersi od kilku dni, juz potrafie owulacje rozpoznac z daleka. Od wczoraj utrzymuje sie okropny bol sutkow, dzis juz mniejszy wiec pewnie stezenie hormonow spada (pierwszy raz mialam przy owu bol sutkow ale czytalam ze tak sie moze zdarzyc). Okres na 19 wrzesnia ma zapukac.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry