reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 starakcie sie caly cykl i cieszcie sie soba[emoji5]
U nas tak bylo i nic nie zaszkodzilo,a wczesniej po pierwszym poronieniu tez po owu odpuchalam M ale to nie wplywa dobrze na zwiazek:/
Maluszek jak ma sie przykleic to i tak sie przyklei[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ewarut w problemach i smutkach moze Ci pomoc modlitwa sport zdrowa zywnosc;) a pozniejj cala reszta:p i jak najmniej czasu wolnego ja mialam taki zachrzan po cp ze juz 4 tyg po cp poszlam na praktyki mimo iz nie dobrze sie jeszcze czulam ale musialam potem doszla praca zakupy dom itp.

@Funia90 a co to macie za działalność? ( jeśli można spytać ) :)
My przybrałyśmy na razie cały kilogram ;) - nadrobię później :D
A jak u Ciebie i Asieńki waga wygląda ? ;)
My jeszcze z M wózka nie kupiliśmy. Teraz na głowie będziemy mieli mieszkanie a na wózek później przyjdzie czas, chociaż nie powiem bo już pisałam do paru osób. Ale doszliśmy do wniosku, że poczekamy jeszcze z wózkiem ;)

@ivvonka przeżyłaś :)

@mamcia2014 zgrzyty z mamą się zdarzają ;) uszy do góry :*

Dziękuję dziewczyny już mi lepiej mama na pocieszenie zafundowala mi pizze a ja kocham pizzę i chyba od dwóch kawałków nie utyje jakoś mocno tym bardziej że waga mi spadła ostatnio. Na cwiczenia nie miałam dziś weny jutro nadrobie .

Wiktorek już mało kaszle co mnie cieszy .
Dzisiaj mąż wraca powiem wam że przez ostatni tydzień strasznie go zaniedbalam jeśli chodzi o Te sprawy ;)
Dlatego dziś będzie niespodzianka poczekam na niego aż wróci ubiore coś sexy i będę czekać; ) .
No i dziś zjadłam tylko te dwa kawałki pizzy apetytu nie miałam jakoś od rana cały plan posiłków dziś padł ale jutro normalnie 5 posiłków i jadę dalej z koksem.
No a w sobotę ślub siostry ja jako swiadkowa będę a potem kameralne spotkanie w wąskim gronie u młodych w domu .
Potem wracamy do teściów bo tam zostawimy Wiktorka mam nadzieję że do soboty się całkiem wykuruje mój mały artysta .
Dzisiaj prawie mi zasnął przed 19 ale go rozbudzilam ubralam w pizame dałam mleko i skubany do teraz nie śpi tak się rozbudzil :)

@Calineczka24 klepanie postów nawet mi idzie w miare szybko :D ciężej się zabrać do tego bo już mi się oczy kleją :D hafty uwielbiam kiedyś wyszywałam ale teraz bym musiała faktyczne nie miec zajęcia żeby siąść z igłą :)
@zosiak teraz to tego chłopa mam jakbym nie miała w zasadzie ;p przychodzi w nocy idzie rano ... nie wiem moze między czasie mnie przeleci :D ja Wam zazdroszczę wakacji uwielbiam podróże
@Olasec ja też nie biorę już wiesiołka ... dzisiaj mi się praktycznie @ skończyła także też cosik by działać heh
@AgaB33 miło z Twojej strony :* u mnie jak widac czasu brak ciągle heh ... popieram Twoją decyzje z badaniami to jednak wazny etap i dla Tobie spokój nie będziesz myśleć już o tym czy wyniki sa dobre czy złe .
@Ewarut folian mozesz brać spokojnie on Ci nie zaszkodzi
@mamcia2014 fajnie , że z mamą juz sprawy ok :) popieram coś sexy i baraszkowanie :p
@monia36 jak beta spadnie do 0 to starać sie można od razu :)
@roki_1991 jestem jestem :) troche mniej ale zaglądam :)
@Funia90 kiedy kolejna wizyta ? :*
Mój dopiero przylazł ... trochę mnie już drażni jego nieobecność

@Calineczka24 wow nie wiem jak Wy to robicie ,przeciez Julcia ma juz ok 250 gr jak nie lepiej[emoji4]
Ja mam 3 kilo brzuchol dosc maly ,wiec wniosek z tego taki ,ze poszlo gdzie indziej.
Ale z drugiej strony podobno juz od 10 tyg mamy ok 1,5 litra krwi wiecej,do tego niunia,lozysko ,plyn,piersi no i pewnie troszke tluszczyku.
Ja pierwszy kg zdobylam lezac miesiac w bezruchu[emoji4]ale to nie najwazniejsze [emoji4]
Jak macie zamiar zmieniac mieszkaanie i sie remontowac to chyba nie ma sensu no ,jedynie jak trafi sie okazja i upchac go u kogos w domku.
A jaki macie upatrzony?
My mamy serwis telefonow[emoji4]

@mamcia2014 super ,ze Wiktorek lepiej[emoji4]
Dbaj o Meza,dbaj hehe[emoji4]mi zostalo snic o tym[emoji4]
To imprezka juz jutro[emoji4]jest kreacja?

@roxie123 u Was na szczescie juz koncowka tych remontow ,a my kurka daleko w lesie jestesmy:/
Juz rok jak ciagle cos robi.
Za dwa tygodnie mamy prenatalne[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 jest kreacja mam taką czerwona prosta sukienke i do tego obcasy czarne z czerwonymi spodami no i kopertowka a jak będzie padać czy coś to mam takie czarne Ala bolerko dluzsze.

Młody już wstał mąż pojechał do pracy a ja przy kawie siedzę

reklama
@Funia90 juz prenatalne jeju :* ale ten czas ucieka ...
Końcówka ale jest bardzo wyczerpująca :D straaaasznie dużo załatwień
@mamcia2014 na pewno będziesz super wyglądać :) blondyna czerwona kiecka fiu fiu mężuś oczu nie oderwie :)
@zosiak jeśli nie było u Was problemów z zajściem wydaje mi się , że wystarczą orzeszki i zwykłe witaminki :) chodzi o to że jak zobaczy ,że to witaminy na żołnierzyki to żeby się nie zestresował :p wiesz jak to faceci , bedzie brał ale myślał swoje . Chyba że przesyp mu do opakowania ze zwykłych witamin :) ja też chciałam mojemu kupić mimo ze jest ok , ale własnie mnie powstrzymało to ,że zaraz będzie miał to w głowie

Do góry