reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 o matko cóż to za teściowa co takie głupoty gada. Moja mama i teściowa to ciągle mówią jakie pampersy są super bo za ich czasów tego nie bylo i była masakra. Są faktycznie kobiety, które w tych czasach używają pieluch tetrowych ale dla nie to nieporozumienie. Uważam, że jest to super wygodny wynalazek i wole w inny sposób spedzić czas niż na praniu itp. pieluch tetrowych.

@mamcia2014 super, że wyjazd się udał :)

@...Margotka9022... super wieści, choć nie mogło być inaczej :)

@Frezja_1 jak zrobisz test to koniecznie dawaj nam szybko znać :) trzymam kciuki za 2 kreseczki :)

@roxie123 to faktycznie kawał chałupy masz :) co do domów parterowych to nie ma piętra to się go niewykorzystuje (chyba, że jako strych). Ja to wszytko co ludzie mają na 2 poziomach będę miała na parterze.
Może ciocia ma racje i za 1,5 tygodnia będą 2 kreseczki :)

@zosiak tak mi przykro, że musisz przechodzić przez to wszytko. Mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko rozstać się z rzeczami mamy :(

@ivvonka ja uwielbiam hennę od kosmetyczki. Z resztą sama jak sobie robie a robie często to wole niż pomalowane kredką. Jest to wygodniejsze dla mnie:)

co do ciuszków dla Maleństwa. Pamiętam jak byłam po badaniu echa serca mojego Misia i jak usłyszalam to wielkie walenie serducha i naoglądałam się go to poleciałam do smyka zraz po badaniu i zrobiłam zakupy za 500 zł :D ale część ciuszow to był spontan, nieprzemyślany i nie potrzebnie wydane pieniądze.

Byłam dziś na usg i wszytko się ładnie wyczyściło ale Pani dr była jakaś dziwna. Nie bylam u swojego lekarza i załuje bo w sumie to nic sie nie dowiedzialam na temt owulacji. Jak zapytałam czy jest pęcherzyk dominujcy to powiedziała, że nie ma i tyle. Mam nadzieję, że jedak owulację będę miała. Dzis 18 dc więc teoretycznie jutro albo w srode powinnam miec owulke. Testy owulacyjne na razie negatywne ale śluzy są i mam nadzieję, że coś z tego będzie.

reklama
@mamcia2014 ciesze sie ,ze wypoczynek udany i ,ze pogoda dopisala[emoji4]

@roxie123 pierozki drozdzowe mmm czekam na przepis[emoji4]
Mam nadzieje,ze dojdzie jutro i juz jutro cos podslucham[emoji5]
Chlopczyk w rozu to raczej odpada hehe [emoji4] 18dc jak to leci...oby dzidzi wlansie sie wgryzala [emoji5]
A oczka pieknie sie szkla[emoji7]
Ja tez mam aptetyt jak nie wiem,ciagle o zarciu mysle.
I o kinder czekoladkach,lodach i bitej smietanie,to jest moj zestaw dnia[emoji23]

@Olasec rzeczywiscie mialas euforie po badaniu ale coz szczescie trzeba celebrowac[emoji5]
Szkoda,ze nie powiedziala nic wiecej na temat owu ale dobrze ,ze sprawdzila czy wszytsko w porzasiu[emoji5]a moze ta owulka juz byla?no chyba ,ze testowalas juz wczesniej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej witam się I ja pi ciężkim dniu pracy ;)
Praca, potem obiad na jutro i jeszcze ogórki ogarnęłam (ponoć pycha-z rodzynkani) a starszy na polkoloni wiec jeszcze go zawieźć i przywieźć ufff

@Calineczka24 pieluchy tetrowe ok ale na ulewanie mleka lub pod głowę i nic poza tym

@roxie123 wierzę w to że cos jest na rzeczy :*

Buziole idę spać bo padam :*

@mamcia2014 ładuj baterie, ładuj. Górskie powietrze dobrze służy.

@Frezja_1 to już??? O kurczaki. Trzymam kciuki. Weź rano jakoś tak skup się, zaprzyj i nasikaj tak żeby dwie kreski wyszły.:)

@...Margotka9022... cieszę się bardzo. I niech dalej tam sobie bejbi pięknie rośnie i daje radość mamusi. :)

@roxie123 mój też lekarza unika jak diabeł święconej wody.

@Olasec tez mysle, ze moze owulacjia juz byla.
@Funia90 ale bedziesz miala slodka dzidzie, po tych slodyczach co jesz, tylko nie przesadz ze slodkosciami, zebys cukrzycy ciążowej nie dostala.:( cos zdrowego tez przegryz od czasu do czasu:laugh2:h haaah
Oczywiście, ze dam Wam znac rano.oby to byly dobre wiesci.
@roxie123 a z czym te pierożki?
@ivvonka dzieki za radę. :-D postaram sie porzadnie nasikac, dwoma strumieniami, co by dwie kreski sie zrobily.:D

@Frezja_1 ??? [emoji4] jak tam
Pierożki z takim farszem specjalnym z papryką i kurczakiem gyros itd wrzucę przepis

Dziękuję dziewczynki [emoji8] do testowania jeszcze troche 3 majcie kciuki na zapas [emoji3]
@nafoczka [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki. Niestety jedna kreska. A tak sie skupilam na siusianiu. Nastepnym razem nasikam przez kalke moze wtedy zrobie dwie. A tak sie nastawilam. Dzis 24 dc jesli by bylo cos na rzeczy, to by jakis cień wyszedl, a tu biellll.

Do góry