reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 o matko cóż to za teściowa co takie głupoty gada. Moja mama i teściowa to ciągle mówią jakie pampersy są super bo za ich czasów tego nie bylo i była masakra. Są faktycznie kobiety, które w tych czasach używają pieluch tetrowych ale dla nie to nieporozumienie. Uważam, że jest to super wygodny wynalazek i wole w inny sposób spedzić czas niż na praniu itp. pieluch tetrowych.

@mamcia2014 super, że wyjazd się udał :)

@...Margotka9022... super wieści, choć nie mogło być inaczej :)

@Frezja_1 jak zrobisz test to koniecznie dawaj nam szybko znać :) trzymam kciuki za 2 kreseczki :)

@roxie123 to faktycznie kawał chałupy masz :) co do domów parterowych to nie ma piętra to się go niewykorzystuje (chyba, że jako strych). Ja to wszytko co ludzie mają na 2 poziomach będę miała na parterze.
Może ciocia ma racje i za 1,5 tygodnia będą 2 kreseczki :)

@zosiak tak mi przykro, że musisz przechodzić przez to wszytko. Mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko rozstać się z rzeczami mamy :(

@ivvonka ja uwielbiam hennę od kosmetyczki. Z resztą sama jak sobie robie a robie często to wole niż pomalowane kredką. Jest to wygodniejsze dla mnie:)

co do ciuszków dla Maleństwa. Pamiętam jak byłam po badaniu echa serca mojego Misia i jak usłyszalam to wielkie walenie serducha i naoglądałam się go to poleciałam do smyka zraz po badaniu i zrobiłam zakupy za 500 zł :D ale część ciuszow to był spontan, nieprzemyślany i nie potrzebnie wydane pieniądze.

Byłam dziś na usg i wszytko się ładnie wyczyściło ale Pani dr była jakaś dziwna. Nie bylam u swojego lekarza i załuje bo w sumie to nic sie nie dowiedzialam na temt owulacji. Jak zapytałam czy jest pęcherzyk dominujcy to powiedziała, że nie ma i tyle. Mam nadzieję, że jedak owulację będę miała. Dzis 18 dc więc teoretycznie jutro albo w srode powinnam miec owulke. Testy owulacyjne na razie negatywne ale śluzy są i mam nadzieję, że coś z tego będzie.

reklama
@mamcia2014 ciesze sie ,ze wypoczynek udany i ,ze pogoda dopisala[emoji4]

@roxie123 pierozki drozdzowe mmm czekam na przepis[emoji4]
Mam nadzieje,ze dojdzie jutro i juz jutro cos podslucham[emoji5]
Chlopczyk w rozu to raczej odpada hehe [emoji4] 18dc jak to leci...oby dzidzi wlansie sie wgryzala [emoji5]
A oczka pieknie sie szkla[emoji7]
Ja tez mam aptetyt jak nie wiem,ciagle o zarciu mysle.
I o kinder czekoladkach,lodach i bitej smietanie,to jest moj zestaw dnia[emoji23]

@Olasec rzeczywiscie mialas euforie po badaniu ale coz szczescie trzeba celebrowac[emoji5]
Szkoda,ze nie powiedziala nic wiecej na temat owu ale dobrze ,ze sprawdzila czy wszytsko w porzasiu[emoji5]a moze ta owulka juz byla?no chyba ,ze testowalas juz wczesniej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej witam się I ja pi ciężkim dniu pracy ;)
Praca, potem obiad na jutro i jeszcze ogórki ogarnęłam (ponoć pycha-z rodzynkani) a starszy na polkoloni wiec jeszcze go zawieźć i przywieźć ufff

@Calineczka24 pieluchy tetrowe ok ale na ulewanie mleka lub pod głowę i nic poza tym

@roxie123 wierzę w to że cos jest na rzeczy :*

Buziole idę spać bo padam :*

@mamcia2014 ładuj baterie, ładuj. Górskie powietrze dobrze służy.

@Frezja_1 to już??? O kurczaki. Trzymam kciuki. Weź rano jakoś tak skup się, zaprzyj i nasikaj tak żeby dwie kreski wyszły.:)

@...Margotka9022... cieszę się bardzo. I niech dalej tam sobie bejbi pięknie rośnie i daje radość mamusi. :)

@roxie123 mój też lekarza unika jak diabeł święconej wody.

@Olasec tez mysle, ze moze owulacjia juz byla.
@Funia90 ale bedziesz miala slodka dzidzie, po tych slodyczach co jesz, tylko nie przesadz ze slodkosciami, zebys cukrzycy ciążowej nie dostala.:( cos zdrowego tez przegryz od czasu do czasu:laugh2:h haaah
Oczywiście, ze dam Wam znac rano.oby to byly dobre wiesci.
@roxie123 a z czym te pierożki?
@ivvonka dzieki za radę. :-D postaram sie porzadnie nasikac, dwoma strumieniami, co by dwie kreski sie zrobily.:D

@Frezja_1 ??? [emoji4] jak tam
Pierożki z takim farszem specjalnym z papryką i kurczakiem gyros itd wrzucę przepis

Dziękuję dziewczynki [emoji8] do testowania jeszcze troche 3 majcie kciuki na zapas [emoji3]
@nafoczka [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki. Niestety jedna kreska. A tak sie skupilam na siusianiu. Nastepnym razem nasikam przez kalke moze wtedy zrobie dwie. A tak sie nastawilam. Dzis 24 dc jesli by bylo cos na rzeczy, to by jakis cień wyszedl, a tu biellll.

Do góry