reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Dziewczynki ja dzisiaj od rana na praktykach na chirurgii jak narazie najlepszy oddzial dla mnie
Olasec
Fanka BB :)
@Funia90 i @Frezja_1 nie było owulacji bo po 1wsze robiłam testy, po 2gie nie miałam śluzu płodnego a po 3cie zawsze mnie boli jajnik po owulacji. Dopiero od wczoraj mam więcej śluzu. Ja mam długie cykle bo 33-34 dni więc i owulacja będzie pewnie na dniach.
@Frezja_1 wg mnie za wcześnie na testowanie. Zrób test w dniu kiedy masz dostać okres. Ja nadal trzymam kciuki
@Frezja_1 wg mnie za wcześnie na testowanie. Zrób test w dniu kiedy masz dostać okres. Ja nadal trzymam kciuki
roxie123
@Funia90 o to tani ten podsłuchiwacz
Glukoza superowa pierożki mniam są kiedy masz wizytę ?
Kurcze wody dużo pij , i poczytaj co dobre w ciąży na te sprawy ;/ współczuję ... nienawidzę biegunki . Raz na ruski rok się zdarzy ale koszmar ;/
@Frezja_1 za szybko zaczełas testować i będziesz się teraz stresować do samego dnia okresu tak jak ja w tamtym miesiącu myślę ,że jeszcze nic pewnego spokojnie :* 3mamy kciuki dalej
Pasowałoby żeby w końcu zaczęły się sypać pozytywy
@Calineczka24 ja jeszcze nie kupuję haha ale jeśli chodzi o kolor podobają mi się takie szare z białym /uniwersalny kolorek
Co do teściów , czasami trzeba posłuchać i nie reagować , albo wytłumaczyć jakos żeby dotarło Na pewno nikt Ci nie narzuci co Ty masz robic z własnym dzieckiem czekamy na potwierdzenie czy będzie róż :*
@witch84 takie żarty trochę bo moja ciocia zapytała czy jestem w ciąży bo mi się tak oczy świecą /szklą i pytałam dziewczyn czy to widać haha bo ja nie wiem czy jestem czy nie ale to tak pół żartem oczywiście trzeba się pozytywnie nastawić
A tak swoją drogą , może głupie pytanie , były u Was sexy po bobosexach czy już czekałyście do testowania na odwyku ?
Glukoza superowa pierożki mniam są kiedy masz wizytę ?
Kurcze wody dużo pij , i poczytaj co dobre w ciąży na te sprawy ;/ współczuję ... nienawidzę biegunki . Raz na ruski rok się zdarzy ale koszmar ;/
@Frezja_1 za szybko zaczełas testować i będziesz się teraz stresować do samego dnia okresu tak jak ja w tamtym miesiącu myślę ,że jeszcze nic pewnego spokojnie :* 3mamy kciuki dalej
Pasowałoby żeby w końcu zaczęły się sypać pozytywy
@Calineczka24 ja jeszcze nie kupuję haha ale jeśli chodzi o kolor podobają mi się takie szare z białym /uniwersalny kolorek
Co do teściów , czasami trzeba posłuchać i nie reagować , albo wytłumaczyć jakos żeby dotarło Na pewno nikt Ci nie narzuci co Ty masz robic z własnym dzieckiem czekamy na potwierdzenie czy będzie róż :*
@witch84 takie żarty trochę bo moja ciocia zapytała czy jestem w ciąży bo mi się tak oczy świecą /szklą i pytałam dziewczyn czy to widać haha bo ja nie wiem czy jestem czy nie ale to tak pół żartem oczywiście trzeba się pozytywnie nastawić
A tak swoją drogą , może głupie pytanie , były u Was sexy po bobosexach czy już czekałyście do testowania na odwyku ?
Olasec
@roxie123 u mnie najczęsciej już na odwyku wtedy jestesmy. Choć generalnie muszę się przyznać, że przed porodem byłam demon seksu, chciało mi się czesto i wiecznie mi było mało a po porodzie seks jest dość rzadko u nas bo ze 3-4 razy m misesiącu tzn jak się zaczęły starania to częściej. W ciąży z Misiem seksu nie było przez całą ciąże bo było zagrożenie a po porodzie to dopiero po 2 albo 3 miesiącach. Mąż dużo pracuje, ja sama z Misiem i nam się nie chce w tygodniu. A dawniej to się działo a teraz skromniutko. Mam nadzieję, że wrócą dobre czasy pod tym kontem
roxie123
@Olasec moim zdaniem < nie wiem nie doświadczyłam > ale ludzie czasami właśnie jak juz mają dziecko to w całym bałaganie obowiązków i wg zapominają o bliskości , i zaczyna się robić rutyna w związku . Wkrada się przemęczenie , lenistwo , kobieta czuje sie mniej atrakcyjna po porodzie , później przy maleństwie też nie ma czasu ochoty żeby się umalowac czy wskoczyć w sexy bieliznę , a wydaje mi się , że im bliżej jesteśmy z partnerem to i związek na tym korzysta , i samopoczucie Nie wiem oczywiście jak jest w realu , wiem tylko jak z nami było po poronieniach...moja depresja ...omijanie tematu i wg , mimo że chciałam to jakoś tak myślami byłam daleko przygnębiona zmęczona no i w koncu się ogarnęłam szybko przejełam inicjatywe i wszystko wróciło do normy To głupie ale to my kobiety czasami musimy zrobić pierwszy krok , zaskoczyć naszego kochanego bo oni jak widzą , że my takie do niczego to też wola iść spać niż robić podchody
No ale wracając do sedna sprawy chyba też dam na wstrzymanie ,żeby jak coś fasolka się tam przytuliła mocno
No ale wracając do sedna sprawy chyba też dam na wstrzymanie ,żeby jak coś fasolka się tam przytuliła mocno
Olasec
@roxie123 coś w tym jest co mowisz tzn ja makijaż zawsze mam. Od kąd jest Misiu to może z 10 razy bylam bez makijażu a tak to zawsze, nawet jak siedzę w domu bo poprostu lubie być zadbana tak samo pazurki zawsze mam zrobione nigdy nie nosze byle jakiej bielizny tylko koronkowa fikuśna ale fakt, że przychodzi wieczór to się kąpie i ubieram w piżamkę, która sexi to raczej nie jest muszę to zmienić eh dawniej to sobie obiliśmy randki z mężem, zawsze się stroiłam itp. a teraz to nic a nic.
reklama
Funia90
@Calineczka24 kupilam takie slodziakowe skarpetki[emoji4]poplyne z zakupami tak we wrzesniu[emoji5]
@witch84 Ty mi tu nie mow o problemach po porodzie[emoji23][emoji23][emoji23]
@zosiak super[emoji5]rob dzidzi zanim zostaniesz lekarzem bo potem nie bedzie czasu[emoji4]
@Olasec to czekamy na owuleczke[emoji1]
@roxie123 ja sie bzykalam tak jak Ci pisalam bo nie wierzylam,tak samo z alkoholem,ciagle bylam na jakis imprezach,az do testu.[emoji4]
Ale jak sie boisz to odpusc[emoji4]
Mam detektor[emoji16]
@agatush wydaje mi sie ,ze znalazlam serduszko uwaga w 1 min[emoji1]
Ale sluchalam z 15 sek,wieczorem poszukam na lezaco bo szukalam go w pracy wiec na stojaco i schizowalam ,ze ktos wejdzie ale to bylo to,po szumach i szmerach odnalazlam to szybkie pukanie,dokladnie tam gdzie wydaje mi sie ,ze czuje ruchy,no i obesrwowalam lekarza gdzie mi glowice przystawial[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@witch84 Ty mi tu nie mow o problemach po porodzie[emoji23][emoji23][emoji23]
@zosiak super[emoji5]rob dzidzi zanim zostaniesz lekarzem bo potem nie bedzie czasu[emoji4]
@Olasec to czekamy na owuleczke[emoji1]
@roxie123 ja sie bzykalam tak jak Ci pisalam bo nie wierzylam,tak samo z alkoholem,ciagle bylam na jakis imprezach,az do testu.[emoji4]
Ale jak sie boisz to odpusc[emoji4]
Mam detektor[emoji16]
@agatush wydaje mi sie ,ze znalazlam serduszko uwaga w 1 min[emoji1]
Ale sluchalam z 15 sek,wieczorem poszukam na lezaco bo szukalam go w pracy wiec na stojaco i schizowalam ,ze ktos wejdzie ale to bylo to,po szumach i szmerach odnalazlam to szybkie pukanie,dokladnie tam gdzie wydaje mi sie ,ze czuje ruchy,no i obesrwowalam lekarza gdzie mi glowice przystawial[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom