reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 ale wiesz przeciez ,ze nie wszystko przesadzone[emoji5]dalej zaciskam kciukasy[emoji8]

Od wczoraj mam biegunke,albo w sumie nie biegunke tylko czesciej sie wyproznialam,nawet w nocy bylam ,jak nie zaparcia to chodzisz kilka razy ehh te moje jelita[emoji1]
Przed ciazami zawsze mialam te sprawy uregulowane,kawe no i sru a teraz jakies ceregiele i rozmiarowo 1/3 tego co wczesniej[emoji12]alez dokladnie Wam opislam[emoji16]
Ale od dzis przstaje brac dupka,zostane jeszcze troche przy jednej dopochwowej luteinie dziennie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć kochane :)

U mnie już ktoś w bloku od 8 wiercił :angry: pospać nie dadzą :no:
Ja już kawusię piję :)

@Frezja_1 nic nie jest jeszcze przesądzone ;) My nadal wierzymy w to, że za parę dni będą dwie grubaśne kreski jak wszystkie ciężarówki razem wzięte :tak:
Ty też masz w to wierzyć bo Twoja wiara najważniejsza ;-) ;)

@nafoczka też tak uważam na temat pieluch tetrowych ;)
Zobaczymy czy sprawa się uspokoi z tymi tetrami :D

Ta moja teściowa to nie jest zła kobieta bo ja tam uważam, że teściowie to mi się super trafili, ale wiadomo każdy swoje za uszami ma. To będzie ich pierwszy wnuk/wnuczka więc chcą pewnie ingerować w jakimś stopniu chociaż ;)
Nie mówię, że nie będę słuchała ich rad, ale tylko wtedy jeśli będą słuszne i naprawdę praktyczne :)
Czas pokaże jak to będzie. :D

@Funia90 ile to kosztuje takie cudo?
Zaczęłaś się już rozglądać za wózkiem? ;) - Bo ja tak :D
Kiedy chcesz kupować wózek ? :p

@Calineczka24 jakie cudo?detektor?jesli o to Ci chodzi to 130 zl z wysylka[emoji4]

Wozek planuje zamowic po powrocie z wakacji na koniec wrzesnia ,poczatek pazdziernika.
Wstepnie quinny mood czarny na bialej czterokolowej ramie[emoji4]
Mi sie podobaja takie nowoczesne wozki,myslalam jeszcze nad stokke v5 ale podobno nie nadaje sie na polskie drogi[emoji4]
A Ty jaki sobie upatrzalas?
No i upatrzalam sobie poduszke do spania ale sprzedawca ma urlop do 16 ,takze zamowie na dniach a wysle mi ja po dlugim weekendzie,z dostawa wyjdzie mnie ok 100 ale ma wymienne poszewki[emoji4]

@Calineczka24 jakie cudo?detektor?jesli o to Ci chodzi to 130 zl z wysylka[emoji4]

Wozek planuje zamowic po powrocie z wakacji na koniec wrzesnia ,poczatek pazdziernika.
Wstepnie quinny mood czarny na bialej czterokolowej ramie[emoji4]
Mi sie podobaja takie nowoczesne wozki,myslalam jeszcze nad stokke v5 ale podobno nie nadaje sie na polskie drogi[emoji4]
A Ty jaki sobie upatrzalas?
No i upatrzalam sobie poduszke do spania ale sprzedawca ma urlop do 16 ,takze zamowie na dniach a wysle mi ja po dlugim weekendzie,z dostawa wyjdzie mnie ok 100 ale ma wymienne poszewki[emoji4]

Jeszcze upatrzonego jako tako pewnego to nie mam, ale powiem szczerze, że myślałam nad używanym wózkiem.. Można kupić wózek naprawdę w bardzo dobrym stanie i po rozsądnej cenie. ;)
Co niektórzy mówią, że a używany. bleeee... Nie uważam, żeby to było coś złego kupić wózek po innym dziecku. Wiadomo, że trzeba patrzec, żeby wózek był zadbany i sprawny. Wiadomo, że trzeba wózek odświeżyć. Widziałam juz za 600 zł wózek w świetnym stanie.
Też myślałam, żeby początkiem września zacząć się rozglądać już tak konkretnie za wózkiem do kupienia,więc myślę, że w połowie września już wózek będzie kupiony.
Moja teściowa uważa, że to jeszcze za wcześnie, ale ja nie zamierzam się później stresować. Niech sobie już stoi i czeka ;)
Poduchę do karmienia kupię chyba od koleżanki bo ma bardzo fajną, zadbaną i mało z niej korzystała. ;)

@Frezja_1 ja licze na te dwie kreski jak nie wiem wiec nawet nie mow...czas oczarowac forum[emoji5]
Poki co mam biegunke hehe wiec nie wiem co bedzie dalej[emoji1]

@Calineczka24 jasne ,ze tak ,uzywany jezeli jest zadbany to jak najbardziej na tak[emoji4]
Ja akurat do quinny mam dostep do prosucenta tak jakby wiec kupie go bez marzy sklepowej,czyli zaplace troche wiecej niz za uzywany ten model[emoji4]takze fajnie a ogolnie to wyszlo przypadkiem bo podobal mi sie juz dawno

@Frezja_1 to był na pewno jakiś przeterminowany test.;) Chociaż, poczekaj, a który to d.c.? 24...oj, nie za wcześnie troszkę? Ja wiem, że u każdej kobietki jest inaczej z tą wykrywalnością, ale mi na przykład nigdy testy nie wychodziły wcześniej niż w terminie miesiączki lub nawet po. Nawet te Pinki z Rossmanna, które są super czułe i w ogóle och i ach. ;) Odetchnij, spokojnie (wiem, że trudno spokojnie, ale Pani Prolaktyna bardzo to lubi) poczekaj do końca cyklu i wtedy jeszcze raz sprawdź.

@Frezja_1 ja licze na te dwie kreski jak nie wiem wiec nawet nie mow...czas oczarowac forum[emoji5]
Poki co mam biegunke hehe wiec nie wiem co bedzie dalej[emoji1]

@Calineczka24 jasne ,ze tak ,uzywany jezeli jest zadbany to jak najbardziej na tak[emoji4]
Ja akurat do quinny mam dostep do prosucenta tak jakby wiec kupie go bez marzy sklepowej,czyli zaplace troche wiecej niz za uzywany ten model[emoji4]takze fajnie a ogolnie to wyszlo przypadkiem bo podobal mi sie juz dawno

No to Ci się udało :)
Kupiłaś coś więcej dla maleństwa oprócz kocyka? ;)
ja już mam 3 pary bodów :D - kolejne trzy czekają na odbiór i komplecik bodów, półśpiochów i czapeczki :D
Tak się matka szarpie :D

@roxie123 Ja chyba nie w temacie - od czego Ci się oczy szklą? Płakałaś ze szczęścia?

@mamcia2014 Ja wróciłam z wyjazdu w zeszły poniedziałek i jeszcze się z praniem/prasowaniem nie ogarnęłam :p A codziennie dwie pralki wstawiam (bo nie mam więcej miejsca by rozwiesić pranie - dobrze, że jest chociaż ładna pogoda). Muszę Ci powiedzieć, że ja strasznie nie lubię wchodzić na Gubałówkę. Zawsze pełno ludzi, a szlak niewdzięczny. Za to uwielbiam Dolinę Białego i Sarnią Skałę :)

@Frezja_1 Jeszcze nic straconego. Ja jestem przeciwna testowaniem przed terminem @. Odczekaj ze 3 dni i zrób test jeszcze raz :* Mi słaba kreska wychodziła nawet tydzień po terminie @.

@Funia90 Jeszcze gorszy problem jest potem po porodzie, jak w brzuchu robi się więcej miejsca, a jelita nie są uciskane przez macicę.

reklama
Do góry