reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja dokładnie nie wiem kiedy byla owulka, ale obstawiam sobote, badz niedziele wiec 9 albo 10 dni po, ale ja jestem niecierpliwa.:D oby były dwie kreseczki, bo jakos tak sie nastawilam, ze sie udalo.
@Funia90 pospij sobie. Ja wstaje kolo 8 jutro.:)

@Frezja_1 to jak owu byla tak wczesnie to spokojnie mozna testowac,ale i tak jakby nie bylo drugiej kreski to czekamy dalej[emoji5][emoji5][emoji5]
Oki to pospie sobie[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej jak było hmmm no przy garach troszkę stałam ale nie codziennie trochę na Gubałówce się stolowalismy.
Ogólnie aktywny wypoczynek był mi nogi w tylek wchodziły ale być w górach i nic nie zobaczyć to nie halo by było byliśmy w Niedzicy nad jeziorem i tam spaliłam plecy doskwieral upał przez cały czas ale Wiktorek był dzielny czasem miał dość chodzenia to na ręce go braliśmy byliśmy oczywiście w Zakopanem na Krupówkach i na Wielkiej skoczni ale była w remoncie właściwie to pod nią staliśmy. No i w termach chocholowskich ale było tyle ludu że nie weszliśmy i jeszcze burza nas złapała tam .

No i na koniec Gubałówka ale od drugiego końca pod górkę ponad kilometr szliśmy ja sapalam jak stary cap a w domku super tylko wszystko w torbach bo na dole szafek nie było żadnych.

Jestem i ja :) Witam się :* podczytywałam Was, ale nie byłam w stanie normalnie popisać :) już wracam się 10 stron w tył haha :D

@roki_1991 testowanko na dniach ...3 mam kciuki mocno :* zacznij dobrze ten miesiąc i niech idzie falowo pozytywnie :)
@Olasec i @Funia90 my mamy ponad 200m dom , ale jakoś tego nie widac , przynajmniej tak mi się wydaje :) projekt z archona dom w niebielistkach, ale wprowadziliśmy trochę zmian w układzie wewn . :) Mój M nie jest za parterowym domem , twierdzi ,że i tak trzeba dać duży wkład w dach itd a nie ma użytkowego miejsca na górze zbytnio , ale moim zdaniem jesli ktoś właśnie ma potrzeby i nie może zbytnio pod schodach to jest świetny wariant :) @zosiak ja się sprzątania nie boję , juz mam taką wprawę , że nawet lubię :) kilka lat sprzątałam u obcych ludzi w domach takich jak pół wsi haha więc taki mój domek to spoczko :D
@Frezja_1 Co do basenu odkrytego to suuuper , nowy jest ma jakieś 2 lata , czyściutko zadbane , korty tenisowe i do siatki plażowej , zjeżdżalnia fajnie i bliziutko 6km mam :) wiesz jeśli będę zafasolkowana to nie będę mogła siedzieć na gorącu...ale już byłam w tym sezonie więc jest dobrze :D Wiesz co , moja ciocia tez poroniła kilka razy i może ma 6 zmysł , chce w to wierzyć :p ale no... mogę sobie na razie marzyć :) masakra jutro się chyba nie doczekam wiadomości od Ciebie mają być 2 krechy !!!
@nafoczka jak tam weekendzik miną ? :) chłopaki pewnie cały dzień przy Tobie :) pozdrówka i uściski dla Was :**
@Katarina91 no zleciało moment :) jeszcze trochę i będziesz pokazywać swoją perełke :)
@Calineczka24 my też będziemy własnie kredycik brać jakos w połowie miesiąca :) co do ciśnienia to ja z takim żyje na codzień haha i kiepsko się czuję jak mam normalne :D teściów masz niezłych , moja teściowa się nie miesza ale swoje ma takie upodobania dziwne dla mnie haha np . mleko dla dzieci to prochy chemia i dzieci puchną trzeba dawać cyca xD no ale niektóre dzieci nie mogą przecież , albo mama nie może dac swojego bo jest za kiepskie , albo różne powody no :) każdy chce dobra dziecka :) Nie wiem czy ciocia ma racje ale bardzo bym chciała :) No i bez płaczu mi tu , radość chce widzieć na forum :) :*
@MashaFre ale fajnie tak się dzidzią zajmować , krok po kroku uczyć wszystkiego :)
@mamcia2014 hej :) koniec wakacjowania mówisz :D to witaj z powrotem :*
@zosiak tak mi przykro...nie wiem co powiedzieć ...musisz sama chyba poukładać sobie w głowie i w sercu wszystko kochana :** niedługo zobaczysz się z M będą fajerwerki i motyle w brzuchu :D przynajmniej ja tak miałam jak mojego długo nie widziałam :D
@Funia90 żurek mniam :) ja będe robić w tym tyg pierożki drożdżowe nadziewane i do tego barszczyk :) jak zrobię to wrzucę przepis :) Nie będę lepiej na razie brać do czwartku na tarczyce bo sie boje :p tak chciałam żeby spadła ,że spadła aż za nadto :p
Ooo proszę to super , to będziesz słuchac sobie :) co do ubranek...ja mam bardzo dużo ciuszków u cioci właśnie hehe bo wszystko im z UK wysyłałam nówki sztuki nawet nie we wszystkim zdążyły chodzić :) także wyprawka jest i wiem ,że własnie nikt nie powie a to miała Misia a to Gisia tylko jedna dziewczynka i to nie wszystko :) a ja miałam szał zakupów a w Lodnynie ciuszki dla bobasów firmówki za grosze kupowałam :) chyba ,że będzie chłopczyk to wtedy róż odpada haha :p Ale i tak zawsze chce się kupic coś nowego wiadomo przecież to też uroki ciąży wybieranie pierwszych ubrane dla dzidziusia :) tym bardziej tak jak piszecie takie wyczekane i wg :) No jak to nie iść i nic nie kupić nie wyobrażam sobie , kocham takie mucie malusie ubranka :)
@mallutka mógł być to okres oczywiście , poczekaj może coś się rozkręci , ale jeśli się martwisz to idź lepiej do kontroli na usg do innego lekarza i już :)
@agatush coraz bliżej ... wiadomo poród jest różny ...ale szybko się zapomina co boli :) zobaczysz taka kruszynkę to oszalejesz z miłosci do niej :* życzę Ci szybkiego rozwiązania :)
@...Margotka9022... cudnie !!! i widzisz warto przecierpieć dolegliwości dla takich wiadomości :) :*
@ivvonka haha mi sie zawsze kosmetyczka pyta czy chce henne ...a ja nigdy xD zawsze maluje cieniem i fajnie wychodzi :)

No a teraz troszkę o mnie , szybko mi lecą ostatnio dni... na telefonie strasznie nie lubię pisać :)
Dziś 18dc :) więc za 1,5tyg testuje :) Cały czas teraz chodze i oglądam te oczy jak głupia hahaha no faktycznie takie jakieś zaszklone ale czy to by tak było widać już to nie wiem :D chce wierzyć ,ze się udało ale co będzie to będzie :) Jestem happy ,że wyniki są super :) tą tarczycę to unormuję, ale przy mojej niedoczynności podobno spoko podniesie się, nie panikuję w czwartek do endo pójdę to mi coś doradzi dobrze ,że jest w dolnych granicach a nie w górnych :) zawsze jak zachodziłam w ciążę to mi windowało tsh do góry , zaczynając od takiego poziomu nic się nie porobi złego :) Taki mam apetyt ,że masakra ... gardło mnie dalej kłuje i drażni ale już jest lepiej :) Byłam dzisiaj z M u laryngologa w zasadzie go zaciągnęłam tam hahha bo głuchy na jedno ucho , to mu musiała przepłukać i zadowolony że słyszy :D co to jest za uparciuch to szok do lekarza po co na co a potem zadowolony xD

Ostatnia edycja:
reklama
@Frezja_1 bo ja się czuje niespełniona jak Wam nie odpiszę :D

A to moje oczko hahaha błyszczy sie ? < nie mam makijazu tusz tylko trochę wiec i moje pieguski świecą > :D zgłupieje do testowania , żal mi będzie chyba jak się nie udało bo tak pozytywnie nastawiona jestem xD
20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg

Załączniki

• 20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
    20707492_1935721006702859_1583327374_n.jpg
    66,5 KB · Wyświetleń: 48
Do góry