Jestem i ja
Witam się :* podczytywałam Was, ale nie byłam w stanie normalnie popisać
już wracam się 10 stron w tył haha
@roki_1991 testowanko na dniach ...3 mam kciuki mocno :* zacznij dobrze ten miesiąc i niech idzie falowo pozytywnie
@Olasec i
@Funia90 my mamy ponad 200m dom , ale jakoś tego nie widac , przynajmniej tak mi się wydaje
projekt z archona dom w niebielistkach, ale wprowadziliśmy trochę zmian w układzie wewn .
Mój M nie jest za parterowym domem , twierdzi ,że i tak trzeba dać duży wkład w dach itd a nie ma użytkowego miejsca na górze zbytnio , ale moim zdaniem jesli ktoś właśnie ma potrzeby i nie może zbytnio pod schodach to jest świetny wariant
@zosiak ja się sprzątania nie boję , juz mam taką wprawę , że nawet lubię
kilka lat sprzątałam u obcych ludzi w domach takich jak pół wsi haha więc taki mój domek to spoczko
@Frezja_1 Co do basenu odkrytego to suuuper , nowy jest ma jakieś 2 lata , czyściutko zadbane , korty tenisowe i do siatki plażowej , zjeżdżalnia fajnie i bliziutko 6km mam
wiesz jeśli będę zafasolkowana to nie będę mogła siedzieć na gorącu...ale już byłam w tym sezonie więc jest dobrze
Wiesz co , moja ciocia tez poroniła kilka razy i może ma 6 zmysł , chce w to wierzyć
ale no... mogę sobie na razie marzyć
masakra jutro się chyba nie doczekam wiadomości od Ciebie mają być 2 krechy !!!
@nafoczka jak tam weekendzik miną ?
chłopaki pewnie cały dzień przy Tobie
pozdrówka i uściski dla Was :**
@Katarina91 no zleciało moment
jeszcze trochę i będziesz pokazywać swoją perełke
@Calineczka24 my też będziemy własnie kredycik brać jakos w połowie miesiąca
co do ciśnienia to ja z takim żyje na codzień haha i kiepsko się czuję jak mam normalne
teściów masz niezłych , moja teściowa się nie miesza ale swoje ma takie upodobania dziwne dla mnie haha np . mleko dla dzieci to prochy chemia i dzieci puchną trzeba dawać cyca xD no ale niektóre dzieci nie mogą przecież , albo mama nie może dac swojego bo jest za kiepskie , albo różne powody no
każdy chce dobra dziecka
Nie wiem czy ciocia ma racje ale bardzo bym chciała
No i bez płaczu mi tu , radość chce widzieć na forum
:*
@MashaFre ale fajnie tak się dzidzią zajmować , krok po kroku uczyć wszystkiego
@mamcia2014 hej
koniec wakacjowania mówisz
to witaj z powrotem :*
@zosiak tak mi przykro...nie wiem co powiedzieć ...musisz sama chyba poukładać sobie w głowie i w sercu wszystko kochana :** niedługo zobaczysz się z M będą fajerwerki i motyle w brzuchu
przynajmniej ja tak miałam jak mojego długo nie widziałam
@Funia90 żurek mniam
ja będe robić w tym tyg pierożki drożdżowe nadziewane i do tego barszczyk
jak zrobię to wrzucę przepis
Nie będę lepiej na razie brać do czwartku na tarczyce bo sie boje
tak chciałam żeby spadła ,że spadła aż za nadto
Ooo proszę to super , to będziesz słuchac sobie
co do ubranek...ja mam bardzo dużo ciuszków u cioci właśnie hehe bo wszystko im z UK wysyłałam nówki sztuki nawet nie we wszystkim zdążyły chodzić
także wyprawka jest i wiem ,że własnie nikt nie powie a to miała Misia a to Gisia tylko jedna dziewczynka i to nie wszystko
a ja miałam szał zakupów a w Lodnynie ciuszki dla bobasów firmówki za grosze kupowałam
chyba ,że będzie chłopczyk to wtedy róż odpada haha
Ale i tak zawsze chce się kupic coś nowego wiadomo przecież to też uroki ciąży wybieranie pierwszych ubrane dla dzidziusia
tym bardziej tak jak piszecie takie wyczekane i wg
No jak to nie iść i nic nie kupić nie wyobrażam sobie , kocham takie mucie malusie ubranka
@mallutka mógł być to okres oczywiście , poczekaj może coś się rozkręci , ale jeśli się martwisz to idź lepiej do kontroli na usg do innego lekarza i już
@agatush coraz bliżej ... wiadomo poród jest różny ...ale szybko się zapomina co boli
zobaczysz taka kruszynkę to oszalejesz z miłosci do niej :* życzę Ci szybkiego rozwiązania
@...Margotka9022... cudnie !!! i widzisz warto przecierpieć dolegliwości dla takich wiadomości
:*
@ivvonka haha mi sie zawsze kosmetyczka pyta czy chce henne ...a ja nigdy xD zawsze maluje cieniem i fajnie wychodzi
No a teraz troszkę o mnie , szybko mi lecą ostatnio dni... na telefonie strasznie nie lubię pisać
Dziś 18dc
więc za 1,5tyg testuje
Cały czas teraz chodze i oglądam te oczy jak głupia hahaha no faktycznie takie jakieś zaszklone ale czy to by tak było widać już to nie wiem
chce wierzyć ,ze się udało ale co będzie to będzie
Jestem happy ,że wyniki są super
tą tarczycę to unormuję, ale przy mojej niedoczynności podobno spoko podniesie się, nie panikuję w czwartek do endo pójdę to mi coś doradzi dobrze ,że jest w dolnych granicach a nie w górnych
zawsze jak zachodziłam w ciążę to mi windowało tsh do góry , zaczynając od takiego poziomu nic się nie porobi złego
Taki mam apetyt ,że masakra ... gardło mnie dalej kłuje i drażni ale już jest lepiej
Byłam dzisiaj z M u laryngologa w zasadzie go zaciągnęłam tam hahha bo głuchy na jedno ucho , to mu musiała przepłukać i zadowolony że słyszy
co to jest za uparciuch to szok do lekarza po co na co a potem zadowolony xD