reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@agatush ahh zapoamnialam o diecie bezglutenowej,ja po wizycie u gentyka odpuscilam i jem normalnie.
No wiem wlasnie ,ze sie zaczelo i jedna to juz tak dosc dawno ,no i biedna nessi chyba tez na dniach sie rozpakuje:/
Pewnie juz sie troszke boisz ,ale nie martw sie ,mam kilka znajomych ktore okreslaja porod jako najpiekniejsze przezycie [emoji5]i ja tak zamierzam do tego podejsc,cieszyc sie ,ze przywitam sie z moim wysnionym skarbem[emoji7]
Zycze Ci jak najlzejszego porodu[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@agatush ahh zapoamnialam o diecie bezglutenowej,ja po wizycie u gentyka odpuscilam i jem normalnie.
No wiem wlasnie ,ze sie zaczelo i jedna to juz tak dosc dawno ,no i biedna nessi chyba tez na dniach sie rozpakuje:/
Pewnie juz sie troszke boisz ,ale nie martw sie ,mam kilka znajomych ktore okreslaja porod jako najpiekniejsze przezycie [emoji5]i ja tak zamierzam do tego podejsc,cieszyc sie ,ze przywitam sie z moim wysnionym skarbem[emoji7]
Zycze Ci jak najlzejszego porodu[emoji5]

Nie dziękuję ;-) czy boję... Nie.... Bardziej niepokoje ;-) tyle czekałam na naszą Księżniczkę.... Jedyne czego się obawiam to to że akcja nie będzie się rozkrecala... U mojej przyjaciółki tak było.... Rodziła 14 godzin a miała wywolywany poród bo była już po terminie.... Póki co staram się nastawiac pozytywnie :-)

@agatush nastaw sie pozytywnie i tyle[emoji4]jak bedzie trzeba wywolac to tez dacie rade[emoji5]
Ja sobie wmawiam ,ze urodze w 38 tyg i tego sie trzymam[emoji16]hihi ale optymistka ze mnie[emoji12]pewnie w grudniu bede miala narobione w gacie

@agatush nastaw sie pozytywnie i tyle[emoji4]jak bedzie trzeba wywolac to tez dacie rade[emoji5]
Ja sobie wmawiam ,ze urodze w 38 tyg i tego sie trzymam[emoji16]hihi ale optymistka ze mnie[emoji12]pewnie w grudniu bede miala narobione w gacie

Wtedy ja będę Ci mówić żebyś się nastawila pozytywnie i że będzie Oki :-D

@agatush no a jak hahah ,wiem,wiem teraz jestem madra ale kazdy sie boi i taka prawda,z tym,ze co ma byc to i tak bedzie[emoji4]a bedzie gladko[emoji8]

@agatush są też takie zurki bezglutenowe, na mące kukurydzianej i jeszcze jakiejś, nie pamiętam jakiej. U mnie w piekarni takie robią :) tylko nie wiem skąd Ty jesteś :p

Witajcie! W końcu dołączyłam do mam po prenatalnym [emoji38] Jest wszystko dobrze! Dzidziuś zdrowy! NT w normie, jest i kość nosowa widoczna, Maluszek ma 6,4 cm [emoji7]
Nie pokazało co ma między nóżkami [emoji16] Julka juz wie ze będzie mieć rodzeństwo i jest bardzo szczęśliwa [emoji4]

Pierwsze profilowe:
20170807_191550-1-1.jpg

20170807_191617-1.jpg

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 20170807_191550-1-1.jpg
    20170807_191550-1-1.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 128
  • 20170807_191617-1.jpg
    20170807_191617-1.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 124
Margotka bardzo sie cieszę ze wszystko w porzadku [emoji8] pewnie jesteś juz teraz trochę spokojniejsza? :-)

reklama
Do góry