reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec, mam nadzieję że będzie dobrze
@mamcia2014 jak zakopane, to Tatry :) bardzo fajnie tam jest :) byliśmy z moim jeszcze wtedy narzeczonym kilka razy.
W ogóle bardzo lubię góry. A że mieszkam między Bielskiem a Żywcem, to mam je na codzień za oknem :)

reklama
Mamcia to już troszeczkę Wam zazdroszczę, bo to taka moja tatrzańska wisienka na torcie, do której się jeszcze nie dobrałam...ale dobiorę jak tylko resztę Karpat ogarniemy. A co do wiedzy o górach to z podstawówki pamiętam tylko 1.5 zdania ,,Pogoda w górach jest bardzo zmienna. Często wieją tu wiatry...,, no i koniec pamiętania :)Jak sie te ,,wiatry,, odpowiednio zinterpretuje to uroczo brzmi.:D
Roki, szczęściaro. Złaziłabym te szlaki wszerz i wzdłuż przy takiej bliskości. Ale mam z tego mazowieckiego za daleko.

Miłego dnia dziewczynki. Ja dziś robie placki i sałatki na imieniny tesciowej. Trzymajcie kciuki żebym nie przesolila
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    94,7 KB · Wyświetleń: 361
Jadę na bete potem. Zobaczę co wyjdzie i jak właśnie po wyżej 20 to w poniedziałek powtórzę.
@Funia90 dupka będę mieć po południu dopiero. Wyniki też po południu będą. Szczerze to piersi już nie bolą i przeszły mi mdłości więc jestem prawie pewna, że nic z tego. Skrzepów nie mam właśnie. Raz wczoraj poleciało takie coś większe a teraz leci krew, bardzo rzadka. Moje okresy zawsze były skrzepowe a tu raczej krew ale póki co nie jakieś ogromne ilości. Wszystko się wyjaśni po południu.

Olasec jestem z tobą myślami trzymam kciuki mimo wszystko.

No to już wiem w jakie góry jadę; )

Tak wogole to dzień dobry ja kładę dziś ogórki wczoraj mąż przywiozl od teściów.
Miłego dnia życzę wszystkim :)

Olasec 3mam kciuki !!!
Mnie @ daje w kość, ale myślę pozytywnie o kolejnym cyklu :) dzisiaj zbytnio nie będę mieć czasu pisać bo jadę na ten chrzest to pewnie między czasie Was poczytam . Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec jak nie ma skrzepow to bardzo dobrze.
Taka rzadka krew byla u mnie tez wlasnie.
Byc moze zrobil Ci sie tez jakis krwiak,one potrafia zrobic sie ze"zbyt dobrze" przygotowanego endometrium.
Moje piersi gdzies do 7 tyg byly miekkie i zupelnie jak wczesniej ,pamietasz ,nawet pisalam jak ten gbur mnie straszyl ,ze to zle?
A teraz tez mam tak ,ze raz sa wieksze raz mniejsze.
Trzymam kciuki za Ciebie[emoji5]za Was[emoji5]

@nafoczka jak lubisz tesciowa to nie sol za mocno[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Olasec 3mam kciuki !!!
Mnie @ daje w kość, ale myślę pozytywnie o kolejnym cyklu :) dzisiaj zbytnio nie będę mieć czasu pisać bo jadę na ten chrzest to pewnie między czasie Was poczytam . Buziaki ;*

Przyszedl @ siedze u fryzjera bo dzis wesele mam szwagra eh boli brzuch ja ten cykl odpuszczam w pon mam usg piersi zobaczymy co dalej .. Milego dnia dziewczynki roxie wrzesien nasz mam nadzieje twoj moze sierpien?;);)

Przyszedl @ siedze u fryzjera bo dzis wesele mam szwagra eh boli brzuch ja ten cykl odpuszczam w pon mam usg piersi zobaczymy co dalej .. Milego dnia dziewczynki roxie wrzesien nasz mam nadzieje twoj moze sierpien?;);)
Zobaczymy ja juz nie planuje... chciałabym, ale będzie wtedy kiedy przyjdzie na to pora .
Kurde szkoda ze dziś ta @ na wesele a jeszcze upał . Ja sama myślę jak się ubrać na ten chrzest żeby wytrwać xD

reklama
@Nusia123 noz kurde co za wredota ,akurat na wesele ....to juz ewidentnie zlosliwosc[emoji19]wspolczuje,ale mimo wszystko baw sie dobrze[emoji4]ja tylko zawsze (bo tez czesto dostawalam na tego typu imprezy) przy @ jak pije to mam megga kaca morderce wrecz[emoji53]
Udanej zabwy.
Moze masz ochote pokazac jakas foteczke [emoji4]np na naszym zamknietym watku ze zdjeciami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry