reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 [emoji22][emoji22][emoji22]przykro mi ,ale Ty wiedzialas[emoji53]
Nastepnym razem masz wiedziec w druga strone:/
Skoro juz miala przyjsc to lepiej dzis niz jakby trzymala Cie w niepewnosci do poniedzialku.
Mam nadzieje,ze nastepny cykl bedzie bardziej owocny[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nom :) ja byłam nastawiona na to , dobrze chociaż , że nowy cykl

reklama
Ano właśnie w górach szczególnie trzeba uważać na burze, bo są bardzo gwałtowne i nie ma się często gdzie schować. Teraz, jak byliśmy w górach pierwszego dnia burza nam deptała po piętach. Prawie się pokłóciłam z mężem o to, że skracamy trasę, bo przecież on by dał radę jeszcze drugie tyle przejść. Na szczęście hmm... zaczęło porządnie lać, sypać gradem i wiać, więc stracił zapał i szybko zeszliśmy na dół.

Mamcia, w lesie to w ogóle nieciekawie. Masz świadomość, że pod drzewem lepiej nie stawać a tu weź coś wymyśl jak dookoła same drzewa.

Ostatnia edycja:
Ivonka no w lesie jest okropnie w burze na samo wspomnienie mam dreszcze

A w tym roku w góry jedziemy w zeszłym roku nad morzem byłam w tym lesie i już się boję żeby burz nie było w tych górach.

Funiu jezdze w woj. swietokrzyskie troszke mam km ale tu mam tez mame pochowana staram sie kiedy moge uwielbiam to miejsce jest tyle sciezek rowerowych a upalow w ogole sie nie odczuwa;) Roxie przykro mi napewno w nast cyklu wyjdzie.
Strasznie sie cieszcze zeby w koncu przestaly bolec jupii:)

Mamcia, a wiesz, w górach byłam już kilka razy i tak naprawdę to była pierwsza burza o jaką się otarliśmy dość blisko. Aaa... ktoregoś dnia na stopa wzięliśmy yyy jagodowego elfa (miejscowy zapalony-oj czuc było, zbieracz jagód) powiedział nam tylko, żeby dobrze obserwować kierunek wiatru, bo potrafi szybko zmienić pogode.
Warto też jakąś dobrą aplikację z pogodą ściągnąć i robić w niepewną aurę krótsze trasy, bądź takie gdzie można zejść awaryjnie krótszym szlakiem. I sprawdza mi też się zasada: lepiej wyjść rano to zdąży się przed burzą.
A w jakie góry ruszacie?

@roxie123 wierzyłam, że jednak wrędota do Ciebie nie przyjdzie.

Ja niestety zaczęłam sporo krwawić. Jutro jadę na betę bo prawdopodobnie ponownie ciąża biochemiczna ale muszę mieć pewność. Dziś 34 dc. Ehhh

Ivonka ja się kompletnie ne znam na górach będziemy blisko Zakopanego to wiem ale możecie się śmiać ja nie wiem jakie to góry tam są nawet .Możecie mnie oswiecic; ).

Olasec ja trzymam za Ciebie kciuki mocno może to krwiak tylko jestem z tobą kochana.

reklama
@Olasec trzymaj sie.
Moze nie wszystko stracone,masz juz tego dupka ?moze warto wziac dopoki sytuacja sie nie wyjasni.
Jak beta wyjdzie Ci powyzej 20 to i tak bedziesz musiala sprawdzic jeszcze w poniedzialek.
A ta krew ze skrzepami?ja mialam tak mocne plamienie jak okres,krwia.

Zosiu a to fajne tereny[emoji4]podoba mi sie tam[emoji4]mielego wypoczynku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry